Јадранка-Дервента Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 Ево мој мали допринос. Драшко, Срђан Ранђеловић and Биљана је реаговао/ла на ово 3 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 Срђан Ранђеловић, Биљана and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 Ево мој мали допринос. Свештеник други с лијава на десно, је свештеник Митар из саборне цркве у Сарајеву! Добар и драг човјек! Баш ми је тада рекао да ће видјети са нашим свештеницима да организују да хор Богољубље дође једне недеље у Сарајево у саборну цркву да појемо Литургију! Још увијек ме позитиван утисак од недеље не попушта! Тако ми је само било кад је била крсна слава наше епархије па се прослављала у нашој цркви! Толико свештенства и монаштва............нешто предивно! Као и сад у Тузли што је било! Слава Богу! Драшко and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Лепир Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Хроничар свакодневнице Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука