Гости Guest Написано Јул 14, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јул 14, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 14, 2013 Пријави Подели Написано Јул 14, 2013 @@Martirije, Па ни на једној ме нема! Да ли је могуће!? Батац, редај слике док се не угледам! Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 14, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јул 14, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 14, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јул 14, 2013 Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 14, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јул 14, 2013 Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 14, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јул 14, 2013 @@Martirije, Па ни на једној ме нема! Да ли је могуће!? Батац, редај слике док се не угледам! hehehe ja se nadam da će uskoro i Eparhija da objavi pa ću postaviti, mošda će te biti negde, a za sada je ovo sve. Биљана and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 14, 2013 Пријави Подели Написано Јул 14, 2013 hehehe ja se nadam da će uskoro i Eparhija da objavi pa ću postaviti, mošda će te biti negde, a za sada je ovo sve. Ма шалим се ја мало! Него, хоћу да кажем да је данас у Тузли било много лијепо и онако, баш свечано! И да ми је баш драго што сам имала прилику да одем! keka, Александар С and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 3 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 14, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јул 14, 2013 јел било пуно народа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 14, 2013 Пријави Подели Написано Јул 14, 2013 јел било пуно народа Ма како да није! Било је преко десет аутобуса! Из Добоја су два аутобуса ишла! Било је толико људи да нису могли сви ући у цркву него су вани пратили преко видео бима! Срећа па смо ми дошли раније и ја сам се успјела "углавити" поред стуба, а Бог дао па сам висока тако да сам успјела све и да видим! Јадранка-Дервента and Александар С је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 14, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јул 14, 2013 Е слава Богу, баш ми драго, радујем се то што чујем!!! Слава Богу!!! Видим да је било доста али велим ипак да питам, лепше је када се неко пита ко је био на терену! Драго ми да је доста дошло са стране, да се да духовна и молитвена подршка вашем новом епископу, а поготово том народу који је доста у мањини од осталих Тузланаца! Биљана, Драшко and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Лепир Написано Јул 14, 2013 Пријави Подели Написано Јул 14, 2013 Епископ Хризостом уведен у трон Његово преосвештенство епископ зворничко-тузлански Хризостом свечано је данас уведен у трон у Саборном храму у Тузли. Преузимајући Епархију, епископ Хризостом је обећао да ће управљати благо, али одлучно и да ће даноноћно бдјети над духовним напретком Епархије. У обраћању многобројним окупљеним вјерницима, епископ Хризостом је рекао да ће се борити за поштовање људских и националних права и слободе српског народа, као и других народа и вјера. "Борба за одрживи повратак српског народа, његово право да живи слободно и достојанствено, јесте и биће императив мог служења народу“, рекао је владика Хризостом. Он је позвао прогнане Србе са територије Зворничко-тузланске епархије да остваре своје право на враћање имовине, на обнову или надокнаду за уништену или узурпирану имовину. Владика Хризостом апеловао је на обнову живота у српским животним просторима, гдје су народне светиње, огњишта и домови предака. Испред Владичанског двора у коме је до рата било сједиште Епархије зворничко-тузланске и Саборног храма увођење епископа Хризостома у трон пратило је око хиљаду вјерника који су службу могли да прате и на видео-биму који је постављен уз храм. Служби су присуствовали представници власти Републике Српске, Федерације БиХ, челници Тузланског кантона и градске власти. Његова светост патријарх српски Иринеј устоличио је новоизабраног епископа Зворничко-тузланског Хризостома /Јевића/ у суботу 13. јула, у Бијељини. Поглавар Српске православне цркве предао је архијерејско жезло новом епископу у Саборном храму Рођења Пресвете Богородице. Патријарх Иринеј је подсјетио да је претходни епископ Епархије зворничко-тузланске владика Василије /Качавенда/ обновио у априлу свој захтјев да буде разријешен дужности епархијског архијереја из здравствених разлога. Епископ Хризостом је од 1991. до 2013. године управљао Епархијом бихаћко-петровачком. СРНА Биљана је реаговао/ла на ово 1 Хроничар свакодневнице Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Јул 15, 2013 Пријави Подели Написано Јул 15, 2013 Овај у стихару, без наочала, је заклонио Биљану да се не види. Залијепила се за онај стуб од 8.30 до 11.30 није мрднула. Биљана је реаговао/ла на ово 1 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Јул 15, 2013 Пријави Подели Написано Јул 15, 2013 Е слава Богу, баш ми драго, радујем се то што чујем!!! Слава Богу!!! Видим да је било доста али велим ипак да питам, лепше је када се неко пита ко је био на терену! Драго ми да је доста дошло са стране, да се да духовна и молитвена подршка вашем новом епископу, а поготово том народу који је доста у мањини од осталих Тузланаца! Мене су одушевили свештеници из Бихаћко-петровачке епархије, доста их је било у Тузли. Александар С and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 15, 2013 Пријави Подели Написано Јул 15, 2013 од 8.30 до 11.30 није мрднула. Хе-хе..........истина! Касније сам имала проблема са кичмом! Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука