Dejan12 Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 Pozdrav svima, novi sam no forumu. U pitanju je ljubavni problem. Sa devojkom sam skoro godinu i po dana u vezi i sada ona hoce raskid. Ja ne želim, i mnogo sam se rastužio zbog toga, ima pola meseca kako sam pod stresom, ne mogu noću da spavam, budim se rano, u 5 nekad, uveče kad legnem u krevet znam da plačem, a nekad i preko dana pri pomisli na to. Veza je počela čudno da ne objašnjavam kako. Bilo nam je lepo, ali moja ljubomora je počela da izlazi napolje. Zabranio sam joj da se dopisuje sa jednim mojim ortakom koji nas je i spojio. Jednom mi je rekla da je to mnogo pogodilo, ali to nisam znao, jer ona često ćuti i ne kaže šta oseća. Ja mislim da je sve u redu, ali nije tako. Ćutala je tako godinu dana do sada kada mi kaže da nekoliko meseci ne oseća ništa prema meni i da hoće da završi. Tokom veze sam i dalje imao ispade ljubomore, branio joj da se vidja sa nekima, da se dopisuje, svako ko je pokušao nešto sa njom oterao sam ga. Možda je bilo prijateljski to što je hteo taj, ali ja sam ga svejedno oterao, ispadajući kreten. Onda sam postao naporan, počeo ko dete da se ponašam. Par puta je govorila da raskidamo, ali ja sam stalno kukao i molio da ću biti bolji. Posle mesec dana budem kao malo bolji, ali se opet vratim na gore. Posle jedne glupe svadje od pre pola meseca došlo je do toga da se ovih dana tako svadjamo da ne izbije neki fizički sukob. Govorim kako je mrzim, kako mi se gadi. Na poruke neće da mi odgovara, počela da se dopisuje da drugima, jedan joj se svijda hoće da bude sa njim, ali pošto uskoro upisujem fakultet ispoštovala me pa ćemo biti još mesec dana u vezi. Rekla je da ništa neću promeniti, da će biti isto i neće se predomisliti. Raskinućemo. Ja ne želim. Mnogo sam je povredio, nisam je poštovao, sve zato što mi je značila. Nisam joj davao slobodu, pa sam na taj način i Bogu zgrešio koji je davalac slobode. Želim da promenim, da nam bude bolje. Ne znam kako da je vratim ponovo. Sve je tako komplikovano. Ne mogu da učim za fakultet misleći samo na to. Hoću da ostane samnom jer nije kao druge. Nikad me prevarila nije, nisam ni ja nju (osim ako gledamo na to što je Isus rekao: Ko pogleda ženu prevario je, onda da, varao sam je tako, varala je ona i mene, i sad me vara što muva i flertuje sa drugima, a to radi jer je ja više ne zanimam i hoće drugog, nešto novo). Zrelija je za svoje godine, čak je zrelija i od mene. Dobra je, nežna, pažljiva, ali u zadnjih nekoliko meseci nije više takva, ne zanimam je. Posavetujte me šta da radim. Hoću da prekinem ovaj stres zbog fakulteta, da noću mirno spavam. Hoću da ne raskinemo, volim je uprkos svemu. Neiskusan sam. Problem veze je što ja želim da budem glavni i da je kontrolišem. Ona to ne može da trpi i napušta me. Kao tiranin sam. Narod tiranina ne trpi pa ga smeni sa vlasti ili ga ubije. Svaki savet je dobrodošao. Ostaje mi samo da verujem da će mi Bog pomoći , stalno se molim.. Hvala. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јун 8, 2013 Пријави Подели Написано Јун 8, 2013 I smell a troll... DYNABLASTER and Душка је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душка Написано Јун 8, 2013 Пријави Подели Написано Јун 8, 2013 Čini mi se da je identično pitanje bilo vec ovdje na forumu?? Ima tema negdje da se ne ponavljamo stalno "Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."Старац Пајсије Светогорац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука