Jump to content

Ручни радови

Оцени ову тему

Препоручена порука

Знам  да  радим  једино  ланчић, па ми је мало теже да се организујем  помоћу шеме,

али  помагајте кад ми не буде јасно.

Долази  зима  па ће  бити  времена за хеклић... 1324_womens

Подели на овим сајтовима

Знам  да  радим  једино  ланчић, па ми је мало теже да се организујем  помоћу шеме,

али  помагајте кад ми не буде јасно.

Долази  зима  па ће  бити  времена за хеклић... https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/michael-jackson.gif

Daj Bože! Bude li trebala pomoć samo zovi. Ja nisam dugo heklala ali mi je mama ekspert, napravićemo nešto. One lepeze i igračke su me oduševile. 319.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='1324_womens' />

"Невоља је било и биваће, људи и нељуди је бивало и биваће. Околности не зависе увијек од нас, али да ли ћемо бити људи или нељуди то од нас зависи."

Подели на овим сајтовима

Ajde može pa da budemo prave žene. joooj.gif' class='bbc_emoticon' alt='319.gif' /> ljut.gif' class='bbc_emoticon' alt='1324_womens' /> :(.gif' class='bbc_emoticon' alt='womens' /> :).gif' class='bbc_emoticon' alt='slava3' /> i ostalo.

"Невоља је било и биваће, људи и нељуди је бивало и биваће. Околности не зависе увијек од нас, али да ли ћемо бити људи или нељуди то од нас зависи."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...