мирођија Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Знам да радим једино ланчић, па ми је мало теже да се организујем помоћу шеме, али помагајте кад ми не буде јасно. Долази зима па ће бити времена за хеклић... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vlatka Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Знам да радим једино ланчић, па ми је мало теже да се организујем помоћу шеме, али помагајте кад ми не буде јасно. Долази зима па ће бити времена за хеклић... https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/michael-jackson.gif Daj Bože! Bude li trebala pomoć samo zovi. Ja nisam dugo heklala ali mi je mama ekspert, napravićemo nešto. One lepeze i igračke su me oduševile. 319.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='1324_womens' /> "Невоља је било и биваће, људи и нељуди је бивало и биваће. Околности не зависе увијек од нас, али да ли ћемо бити људи или нељуди то од нас зависи." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Tu sam i ja...za pomoc!!!!Da ukrstimo heklice xaxaxaxaxaxxa Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vlatka Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Ajde može pa da budemo prave žene. .gif' class='bbc_emoticon' alt='319.gif' /> ljut.gif' class='bbc_emoticon' alt='1324_womens' /> .gif' class='bbc_emoticon' alt='womens' /> .gif' class='bbc_emoticon' alt='slava3' /> i ostalo. "Невоља је било и биваће, људи и нељуди је бивало и биваће. Околности не зависе увијек од нас, али да ли ћемо бити људи или нељуди то од нас зависи." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Мислим да се женственост огледа и у томе!!!И способност наравно!!! Не бих дала хеклање ни за шта на свету Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Е, само да знате драге моје, колике су мајке своју децу отхраниле и школовале хеклајући. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Хеклане ствари нису много захтевне ни за одржавање...макар мени. Једино их не волим по намештају али као столњак, завесе.... mense0198626478946378946 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Овде има дивних стварчица... http://www.livemaster.ru/sectionlist.php Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Predivnih!!!!Hvala Mirodjijice.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 13, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 13, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Октобар 13, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2010 Jao banana!!!ovo cu da uradim za svoje dete!!!!Nikada mi nije palo na pamet da heklam igrackice, stvarno.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука