Jump to content

У Србији влада медијска блокада догађања у Турској

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ај па јави шта кажу

Pa ljudi ne znam sta da vam kazem... pricao sam sa devojkom iz Izmira, i ona je  u fazonu da je sve prenapumpano i da je  u pitanju zapadna propaganda. Kaze da  u Turskoj stanje nije ni blizu onome sto se vidi u medijima i cak je vrlo ljuta zbog svega sto se desava jer nije tacno. Postoji grupa demonstranata ali vrlo mala i ne tako organizovana, a nema ni narocitu podrsku gradjana koji su, kao sto sam vec rekao, prilicno zadovoljni stanjem u Turskoj...

Nemam pojma... gledajuci fotke i citajuci vesti i ja bih rekao da stanje prilicno ozbiljno... e sad, nemam razloga da ne verujem prijateljici...

PS. ...jedino... moja prijateljica je tursko - ruski mesanac i ne voli USA (ko i svi Turci) ali s druge strane studira americku knjizevnost... meni to mirise na buduci KGB materijal :D a ako je tako, logicno je da ce da brani rezim ;)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Oblačić

Nije logično da zbog toga brani režim. Verovatno ti kao prijateljica priča objektivno i ja verujem da je tačno ono što ona govori.

Evo pre nekoliko čujem da je Erdogan Alavit isto kao i Asad. Da je podržavao Asadov režim i da je zbog toga ta podrška u nekim krugovima nazvana "sektaškom solidarnošću". Drugo trenutno je Asadov režim donekle zavistan od Rusa.

Međutim ozbiljna je zahebancija suprotstaviti se Amerima i NATO-u. Tako da ne verujem da se Erdogan suprotstavio, možda je pre bio neodlučan da zvekne na Siriju. No Amerima je to isto, neodlučan=izdajica.

Ovo toliko liči na arapsko proleće da je izlišno govoriti suprotno.

Ekonomsko stanje u Turskoj je veoma dobro. A revolti naroda su u 90% uzrokovani ekonomski lošom situacijom.

Realno nema mnogo razloga za revolte.

Turska ima dobre odnose i sa Rusima, desna je ruka NATO-a za bliski istok, a planira se da bude i za Balkan. Ekonomski je stabilna. Nalazi se na veoma povoljnom geostrateškom položaju kao prirodni most između Evrope i Bliskog Istoka, što znači promet i ubiranje harača na promet.

Mislim ko je lud tamo da kvari takvo što zarad tuđih interesa.

A pri tom ako je istina da je Erdogan Alavit onda je to dodatni motiv da ga Ameri sruše.

Turcima sad ne ostaje ništa drugo nego ako sukobi eskaliraju da zveknu vojno na nekog svog suseda...

Подели на овим сајтовима

Pa sta se bune ovi Turci, njima je super, vec su otpoceli pregovore sa EU o pristupanju a mi jos ni datum nemamo .... Mnogo su se razmazili Turci ...

I tamo isto kao i ovde, jedna strana daje razumne argumente, a druga bilbija... Ali dobro, braniš svoje, kontam. 

Nema problem, nego, kako se drži Asad "na braniku slobodnog sveta" (tako si rekao)?

Подели на овим сајтовима

I tamo isto kao i ovde, jedna strana daje razumne argumente, a druga bilbija... Ali dobro, braniš svoje, kontam. 

Nema problem, nego, kako se drži Asad "na braniku slobodnog sveta" (tako si rekao)?

Asad se drzi odlicno .... Jeste da je liberalna amerika poslala ljudozdere na njega i sirijsku vojsku ali ne daju se ljudi, brane se sta im drugo preostaje ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Evo, tuku se i u Sarajevo, Turčin protiv Erdogana, "Bošnjak" naravno za Erdogana..

http://www.youtube.com/watch?v=nMXMR60yvVg

znaci umro sam od smeha 0110_hahaha , nadrealisti par ekselans :0104cheesy:

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Matthew 4:10

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...