Иван Ивковић Написано Фебруар 7, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2014 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Фебруар 7, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2014 Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 7, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2014 виноградар је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 7, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2014 виноградар је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Фебруар 7, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2014 Данче*, Иван Ивковић and Дуња је реаговао/ла на ово 3 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Фебруар 13, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2014 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Neil Young - Guitar solo 5 [Dead Man] виноградар, DankaM, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Дуња, Иван Ивковић, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Gl8z_U5sclQ виноградар, Zero and DankaM је реаговао/ла на ово 3 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Фебруар 23, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2014 Extremely Loud and Incredibly Close "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Фебруар 26, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 Dueling Banjos (Deliverance) Разбијачина... Дуња, Oglo and Zero је реаговао/ла на ово 3 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 26, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 RYLAH, drvce, Tavita and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Фебруар 27, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2014 RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Фебруар 27, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2014 Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Фебруар 27, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2014 obi-wan, Иван Ивковић and Tavita је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука