Raymond Red Reddington Написано Новембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 Срђан Ранђеловић and Ayla је реаговао/ла на ово 2 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2013 Срђан Ранђеловић and YOKA је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 YOKA, Ayla and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 Никола Поповић, Срђан Ранђеловић and Andre Williams је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 Ова песма је доживела најмање 2 обраде које су боље од оригинала. ритам секција је луда скроз... Ayla and YOKA је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 Људи, сви сте ме одушевили!!! Оригинал (логично) Обрада (веома добра и веома слично) YOKA је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2013 orig cover ...i meni poseban http://youtu.be/xxb1eTY7cQc YOKA, Oglo, Manastir Bradaca and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Децембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2013 meni bolje od originala.. procenite sami..btw,volim obe verzije Oglo, Срђан Ранђеловић and YOKA је реаговао/ла на ово 3 Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Децембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2013 uh,ovo vam voleo k'o klinac Grip Inc.naravno.. Stonse,tu i tamo.. na kraju krajeva,procenite sami YOKA, Срђан Ранђеловић and зеленизуб је реаговао/ла на ово 3 Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2013 Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Децембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=-TtnJLDQE1I http://www.youtube.com/watch?v=ff2z8q6ym1E Срђан Ранђеловић and YOKA је реаговао/ла на ово 2 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2013 relaksksks Срђан Ранђеловић and Ayla је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2013 Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Децембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2013 http://youtu.be/YfYfzlK1kds Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Децембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2013 Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука