malina :) Написано Јун 1, 2013 Пријави Подели Написано Јун 1, 2013 Сећам се да је Бора Чорба, у једној емисији, причао како је неки наш лик, који је живео негде у Америци, киселио купус у подруму зграде где је живео. Нека комшиница од смрада помислила свашта нешто..да овај крије неке лешеве, па позвала полицију. Ови дођу, блокирају читав кварт..специјалци му упадну у стан да га хапсе..а он, мука, на једвите јаде им објасни да је кисели купус специјалитет код нас и да га се ужелео. gringrin Deki992, Sara", Николa and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 1, 2013 Пријави Подели Написано Јун 1, 2013 To imaju samo retki, vidis da su neki istetovirani hipici vegani, svi ostali uglavnom znaju za Big Mac i Cornflakes Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 1, 2013 A Ameri kao nemaju sauerkraut.. А тек што Шваба кисели сауеркраут... кад сам био у Остерајху ми смо киселили купус у келеру( подрум за Србе) јербо је било доста простора и сваки станар је имао свој део подрума, а бурад су била штоно кажу швабска значи ништа није тукнуло. Шваба истина зна за сауеркраут али куповни онај што се кисели неком 'емијом и није никаквог квалитета него кад га поједеш после гуташ лекове против горушице. Ал зато кад Срби тј. ми извадимо купус из бурета и скувамо га, газда стана се нацрта у року од пола сата као фол наишао случајно нешто му треба, његов швабски нос га никад не вара, хахахаха... но добро ово већ нису никакви културолошки неспоразуми већ пре споразуми Deki992, Sara" and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 1, 2013 Пријави Подели Написано Јун 1, 2013 Nije tacno, do pre par godina nemacka Mildessa je imala topten kiseli kupus i to u konzervi, cak i bolji nego nas, a zivim u Futogu(nemoj me sad bijes :lol:), ali i to su upropastili, nije vise ko pre, ustvari nista vise nije ko pre... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 1, 2013 Nije tacno, do pre par godina nemacka Mildessa je imala topten kiseli kupus i to u konzervi, cak i bolji nego nas, a zivim u Futogu(nemoj me sad bijes :lol:), ali i to su upropastili, nije vise ko pre, ustvari nista vise nije ko pre... Па ваш футошки је најгори, само је извикан, прошле године кад сам га мето у буре није се укиселио до пролећа, ове године нисам ни моро да га мећем остало ми од прошле године, јак вам купус ради на годину ипо дана... Што лепо не признате да продајете ГМО купус?!! Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 1, 2013 Пријави Подели Написано Јун 1, 2013 To onda nije bio futoski, jerbo su se preprodavci dosetili pa dodju iz ko zna odakle i parkiraju u Futogu kao prodaju futoski kupus, mafija je to, a od prosle godine imamo i sertifikat original kupus made in Futog! :lol: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 1, 2013 To onda nije bio futoski, jerbo su se preprodavci dosetili pa dodju iz ko zna odakle i parkiraju u Futogu kao prodaju futoski kupus, mafija je to, a od prosle godine imamo i sertifikat made in Futog! :lol: Ма јок, купово сам га на темеринској пијаци ал увек купујем отих истих "футожана"... Преходно је био оке, ал последњи пут цврц... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јун 1, 2013 Пријави Подели Написано Јун 1, 2013 ustvari nista vise nije ko pre... Za pocetak, mi nismo kao pre. Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 1, 2013 Пријави Подели Написано Јун 1, 2013 Северни су заиста били на нивоу палеолита. Јужни су имали цивилизације, градове, монархију, друштвено уређење, класе, приватно власништво, пољопривреду. Ови са севера нису имали појма о свему томе. Ovi jos juzniji su izasli iz praistorije drustva i usli u komunizam. Баба је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Јун 1, 2013 Пријави Подели Написано Јун 1, 2013 Чуо сам ову причу од човека који вели да је актер приче неки његов рођак. Наиме његов рођо ошо код сестре у Италију пре неких 8-9 година а сестра му се удала за неког талијанца нако имућнијег. И кад је стиго код швестер седе он у кауч сестра отишла само да спреми кафу кад иза кауча нако полако измигољи кућни љубимац игуана, а земо први пут видо толког гуштера па довати столицу и утепа га на лицу места. Кад је сестра дошла с кафом угледа призор мртва игуана пружекнула се колико је дугачка, локва крви на патосу и њен брат у фајт пози, врисне а брат скочи па је загрли у фазону не бој се хебо сам му кевицу. Сад нисам сигуран колико је истинита прича, но лик се куне да је тако било. .smeha. i da je izmišljena ,dobra je priča I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука