Ромејац Написано Мај 31, 2013 Пријави Подели Написано Мај 31, 2013 Гари кад ти уватим ИП атресу и мајла угасио си атеистичку свећу 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Биљана, Лидија Миленковић and Ленка* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 31, 2013 Пријави Подели Написано Мај 31, 2013 Svim tim ludacima i muhamedoimanima treba dati da, jedno nedelju dana, zvacu Ibogu http://en.wikipedia.org/wiki/Tabernanthe_iboga http://www.ibogatherapyhouse.net/ Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 31, 2013 Пријави Подели Написано Мај 31, 2013 Slava Bogu! Благовесник је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Јун 1, 2013 Пријави Подели Написано Јун 1, 2013 Samo ,,dobri" joj uzori Vendi i sl. A što su joj tek slike https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/545880_110592689072568_1716563585_n.jpg Sara" је реаговао/ла на ово 1 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 1, 2013 Пријави Подели Написано Јун 1, 2013 Ta bi mogla i plug da povuce lol :lol: Pa ne, mislim te slike su neka moda, posebno ono pucenje usana, to je neka teska prevara na koje padaju i sasvim pristojne devojke, neobjasnjiv fenomen obi-wan and rahela је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 1, 2013 Пријави Подели Написано Јун 1, 2013 Ako je još u tom Novom Pazaru, moraće iz njega iseliti u neki drugi dio Srbije s većinskim hrišćanskim stanovništvom ukoliko to već do sada nije učinila. Desiće se to relativno brzo, u kratkom vremenskom periodu, ta mjera nesnošljivosti, netolerancije i ptitisci okoline su previše veliki da bi tamo mogla bez problema i posljedica dalje ostati živjeti. Previše je to tvrda i neprijateljska sredina za takvo nešto, za konvertitku s islama na pravoslavlje. Možda će pokušati tamo ostati ali neće joj se to povesti za rukom, neće u tom uspjeti, previše je tamo pritisaka a premalo tolerancije. Uobičajena je to sudbina konvertita sa islama. Gerhard је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 1, 2013 Пријави Подели Написано Јун 1, 2013 Uobičajena je to sudbina konvertita sa islama na hrišćanstvo, ništa iznimno ni posebno. Tamo gdje ih baš odmah ne ubiju kako to nalaže šarija, onda ih tako jednostavno prosto istisnu iz svog grada, društva, sredine, zajednice van. To neće mimoići ni nju. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 1, 2013 Пријави Подели Написано Јун 1, 2013 Zanimljive su te konverzije, svaka je priča za sebe. Ruše često tradicionalne uhodane predstave svečarskih i prazničnih vjernika iz običaja koji do svojih bogomolja hodaju samo na praznike ili čak ni tada a vjeru si pletu s nekakvom smjesom nacionalističkih i šovinističkih nadmudrivanja u smislu "ko je bolji od nas, mi smo najbolji, niko nije kao mi". Ovo je bio jedan vrlo nadejni kandidat za prelazak na islam, mrzio Jevreje, "kašljao" na hrišćanstvo, gledao na hrišćane s despektom, nije jeo svinjetinu itd. Mnogo toga zajedničkog s islamom je tamo bilo. Ali nije im se to povelo za rukom, da su imali više vremena na raspolaganju možda bi to s njim i uspjelo. Ovako jednostavno to nisu stigli jer je kandidat bio vremenski vrlo prezauzet ratovanjima po Evropi i po cijelom svijetu. Valjda je to tako bolje, ko zna šta bi se još desilo da je na islam prešao i on? I bez toga ga je bilo svuda i previše. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 1, 2013 Пријави Подели Написано Јун 1, 2013 Da je Hitler 1945 iz 2ww izašao kao pobjednik i imao potom dosta vremena za razmišljanje, vrlo brzo bi shvatio da sve one nacionalsocijalističke ideale za koje se zalaže i bori ima već sve sadržane u islamu. A pitanje njegove konverzije na islam bi onda bila stvar samo nekoliko malo ili par godina. I Treći Rajh bi postao prvom islamskom republikom u svijetu da saveznici nisu pobijedili i osvojili Berlin i da se Adolf Hitler tada 30. 4. 1945. nije u tom svom bunkeru ubio već iz rata izašao kao pobjednik. Bilo bi to potom dakle pitanje samo kratkog vremena da se to tako desi a istorija bi krenula tako tim svojim novim tokom. A Evropa bi konačno postala islamskom i muslimanskom. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Јун 1, 2013 Пријави Подели Написано Јун 1, 2013 ćud je ženska smiješna rabota. . . .smesko. neka joj je na spasenje a onaj profil je. . .čudan? Баба је реаговао/ла на ово 1 I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душка Написано Јун 1, 2013 Пријави Подели Написано Јун 1, 2013 Samo ,,dobri" joj uzori Vendi i sl. A što su joj tek slike https://fbcdn-sphoto...716563585_n.jpg Možda joj sad malo dođe da izvinete iz du.... u glavu. A pućenje usana, ne znam šta se to dešava ali to je postalo apsolutni hit! I još kad se slikaju u kupatilu s napućenim usnama, e to je tek apsolutni hit! "Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."Старац Пајсије Светогорац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 1, 2013 Ljudi se menjaju i Iva je ucinila jedan korak napred. A mi? feeble and Олимп је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душка Написано Јун 1, 2013 Пријави Подели Написано Јун 1, 2013 Ljudi se menjaju i Iva je ucinila jedan korak napred. A mi? Šta, mi sad trebamo u islam preći da se promijenimo Deki992, rahela and Sara" је реаговао/ла на ово 3 "Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."Старац Пајсије Светогорац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 1, 2013 Svako se cese tamo gde ga svrbi. Svako od nas vrlo dobro zna svoje mane i grehove i dosta nam ih je. Da li nam je potreban jos jedan greh osudjivanja, gneva? Олимп је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душка Написано Јун 1, 2013 Пријави Подели Написано Јун 1, 2013 Svako se cese tamo gde ga svrbi. Svako od nas vrlo dobro zna svoje mane i grehove i dosta nam ih je. Da li nam je potreban jos jedan greh osudjivanja, gneva? Ko koga osuđuje i ko je gnjevan? Nisam baš u toku, nisam to ovdje primjetila... Naprotiv... "Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."Старац Пајсије Светогорац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука