коЖељ њацИ Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 Рекох ја биће овдена весело. Ајмо људи , полако , лагано, брез провокацион, пост је, немојте бити злонамерни, будимо људи па иако смо Срби( питам се често дал има ушију да чују ово)... keka је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 Мислим да тема није лепа, заправо не може бити лепа јер задире у приватност. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 jedino što mogu reći da do ovog trenutka nisam dobila ni jednu jedinu uvredljivu poruku, sve su bile lepe na svoj način Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Децембар 28, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 Ja sam dobila mnogo lepih poruka.I vrlo sam srecna zbog toga,sto su me ljudi prihvatili.Mislila sam da me niko nece ni primetiti,a kamo li mi pisati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 4622 , tesko je to neprimeteti https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0202_238.gif confused Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hidegkuti Nándor Написано Децембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2009 ?????? ?? ???? ???? ????, ??????? ?? ???? ???? ???? ??? ?????? ? ??????????.?????? ??, ? ???? ?? ?????? ?: ???? ????? ??????? ? ???? ???? ????? ????? ?? ???? ???????????, ???? ?? ?? ???? ? ????????, ?????????? ??? ????? ??????. Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море. Павле Соларић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Децембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2009 Нисам схватио што сте обрисали ону поруку коју је Изида написала Грому... 0913_sport Била је баш лепа... Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Децембар 30, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 30, 2009 ????? ??????? ??? ??? ???????? ??? ?????? ???? ?? ????? ???????? ?????... 319.gif ???? ?? ??? ????... Zato sto Izida nije napisala tu poruku.Grom je samo zeleo extremno maliciozno da je ponizi i uvredi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Grom Написано Децембар 30, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 30, 2009 ????? ??????? ??? ??? ???????? ??? ?????? ???? ?? ????? ???????? ?????... 0110_hahaha ???? ?? ??? ????... Zato sto Izida nije napisala tu poruku.Grom je samo zeleo extremno maliciozno da je ponizi i uvredi. Grom se samo nasalio i to dobronamerno 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Децембар 30, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 30, 2009 Grome,kakva ti je takva sala,kad sam zaplakala? 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2009 ????? ??????? ??? ??? ???????? ??? ?????? ???? ?? ????? ???????? ?????... 0110_hahaha ???? ?? ??? ????... Zato sto Izida nije napisala tu poruku.Grom je samo zeleo extremno maliciozno da je ponizi i uvredi. Grom se samo nasalio i to dobronamerno 0110_hahaha Put do pakala je poplo?an dobrim namerama! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Децембар 30, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 30, 2009 ?????? ?? ???? ???? ????, ??????? ?? ???? ???? ???? ??? ?????? ? ??????????.?????? ??, ? ???? ?? ?????? ?: ???? ????? ??????? ? ???? ???? ????? ????? ?? ???? ???????????, ???? ?? ?? ???? ? ????????, ?????????? ??? ????? ??????. ???????, ?? ???? ???? ?? ????????? ????... ???? ????????. ??? ???? ????? ??????: ?????? ?? ?? ???????? ?? ?? ?? ????????? ?? ?? ????????? !!! ??? ?? ???? ???????!! ?????? ?? ???????? ?? ???? ?? ??????? ?????????? ?? ?? ? ?? ???? ??? ???????? ????????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Децембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2009 Јао Громе спржићу те муњом! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Grom Написано Децембар 31, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 ??? ????? ??????? ?? ?????! Molim upravu foruma da me zastite od ovog coveka jer se bojim da mi je zivot ugrozen https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0202_238' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Децембар 31, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 ??? ????? ??????? ?? ?????! Molim upravu foruma da me zastite od ovog coveka jer se bojim da mi je zivot ugrozen https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0202_238' /> ?? ?? ?? ????, ??????? ?? ???? ????? https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0202_238.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука