Jump to content

Најлепша пп порука коју сте добили? Може и пошиљалац.... :)

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Гости
Guest ага пије млеко

Од једног брата кога сам упознао на ЖРУ  :

"skapirao,....... znas, izuzetno cenim ljude koji rasudjuju i koji nisu stereotipni jer Hristos je upravo ostvarenje individue u njemu kroz zajednicu, zaista dragо mi je sto si na forumu." :smiley: 0203_cool

Подели на овим сајтовима

"skapirao,....... znas, izuzetno cenim ljude koji rasudjuju i koji nisu stereotipni jer Hristos je upravo ostvarenje individue u njemu kroz zajednicu, zaista drag? mi je sto si na forumu." :smiley: klapklap

????????, ????, ????? ?? ????? ?? ?? ???? ??????, ??? ?? ??????? ?? ???? ??????? ?????  0203_cool

?? ???????? - ???? ?? ??? ??????  klapklap 0110_hahaha 0110_hahaha

Следећи пут нечији цитат у потпису-бан
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

"skapirao,....... znas, izuzetno cenim ljude koji rasudjuju i koji nisu stereotipni jer Hristos je upravo ostvarenje individue u njemu kroz zajednicu, zaista drag? mi je sto si na forumu." :smiley: klapklap

????????, ????, ????? ?? ????? ?? ?? ???? ??????, ??? ?? ??????? ?? ???? ??????? ?????  0203_cool

?? ???????? - ???? ?? ??? ??????  klapklap 0110_hahaha 0110_hahaha

????? ?????, ?? ?? ????? ???? ?????? ????? ??? ?? ?????....... 0110_hahaha

???? ?? ??? ????? ??????....? ?? ????? ???? ?? ???? ???.....

Подели на овим сајтовима

?? ???????? - ???? ?? ??? ??????  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

????? ?????, ?? ?? ????? ???? ?????? ????? ??? ?? ?????....... confused

???? ?? ??? ????? ??????....? ?? ????? ???? ?? ???? ???.....

?? ?? ?? ?? ???????, ??? ??? ?? ????????  0202_238.gif' class='bbc_emoticon' alt='klapklap' />

Следећи пут нечији цитат у потпису-бан
Подели на овим сајтовима

????? ????? ?????? ???? ??????? ??? ?????? ?? ???????? ????? ?????? ? ??? ???????? ?? ?? ? ??? ??????? ????? ????????? ???? ?????? ?? ???? ?? ?????? ?????? ?? ???? ????, ? ????? ?? ? ??????? ?? ??????????? ??? ??? ??????? ?? ?? ? ????? ? ?? ?? ?? ??????? ?? ???? ?? ?????? ????????????, ???? ??? ?????? ???? ????? ? ????.  ????? ?? ?? ??????.

???? ?? ????? ?????.   0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' />

Ja ovo nisam napisala!I ne pada mi na pamet da menjam ni avatar ni nick.

0110_hahaha

Tavita,duso moja,meni ovo nimalo nije smesno.Toliko sam zgrozena i zgadjena postupkom doticnog mladica

da me je zabolela glava.

???? ?? ???? ???? ??????? ?? ???? ?????!

...

? ?? ????? ?? ?? ?? ?? ????.. ???????..

??.. ???? ?? ???????...

????? ????? ?? ?? ????? ???????.

???? ?? ??????????

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Брате Громе, хајде да се мало суздржимо од негативних емоција...Није у реду овако да пишемо.....

Прими ово као братску и добронамерну опомену....

модератор пије Ага

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...