Гости Guest ага пије млеко Написано Децембар 28, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 klapklap.gif' class='bbc_emoticon' alt='0203_cool' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Децембар 28, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 Од једног брата кога сам упознао на ЖРУ : "skapirao,....... znas, izuzetno cenim ljude koji rasudjuju i koji nisu stereotipni jer Hristos je upravo ostvarenje individue u njemu kroz zajednicu, zaista dragо mi je sto si na forumu." :smiley: 0203_cool Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 "skapirao,....... znas, izuzetno cenim ljude koji rasudjuju i koji nisu stereotipni jer Hristos je upravo ostvarenje individue u njemu kroz zajednicu, zaista drag? mi je sto si na forumu." :smiley: klapklap????????, ????, ????? ?? ????? ?? ?? ???? ??????, ??? ?? ??????? ?? ???? ??????? ????? 0203_cool?? ???????? - ???? ?? ??? ?????? klapklap 0110_hahaha 0110_hahaha Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Децембар 28, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 "skapirao,....... znas, izuzetno cenim ljude koji rasudjuju i koji nisu stereotipni jer Hristos je upravo ostvarenje individue u njemu kroz zajednicu, zaista drag? mi je sto si na forumu." :smiley: klapklap????????, ????, ????? ?? ????? ?? ?? ???? ??????, ??? ?? ??????? ?? ???? ??????? ????? 0203_cool?? ???????? - ???? ?? ??? ?????? klapklap 0110_hahaha 0110_hahaha ????? ?????, ?? ?? ????? ???? ?????? ????? ??? ?? ?????....... 0110_hahaha ???? ?? ??? ????? ??????....? ?? ????? ???? ?? ???? ???..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 "skapirao,....... znas, izuzetno cenim ljude koji rasudjuju i koji nisu stereotipni jer Hristos je upravo ostvarenje individue u njemu kroz zajednicu, zaista drag? mi je sto si na forumu." :smiley: klapklap????????, ????, ????? ?? ????? ?? ?? ???? ??????, ??? ?? ??????? ?? ???? ??????? ????? 0203_cool?? ???????? - ???? ?? ??? ?????? 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha ????? ?????, ?? ?? ????? ???? ?????? ????? ??? ?? ?????....... confused ???? ?? ??? ????? ??????....? ?? ????? ???? ?? ???? ???..... ?? ?? ?? ?? ???????, ??? ??? ?? ???????? 0202_238.gif' class='bbc_emoticon' alt='klapklap' /> Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Децембар 28, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 ????? ????? ... ????? ?? ????? ? ??????????? ! 0205_whistling ???? ??? ????????? ?? ?? ? ??????? ?? ???????.....?? ?? ???? ??? ?????????... 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Децембар 28, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 ????? ????? ... Ja ovo nisam napisala!I ne pada mi na pamet da menjam ni avatar ni nick. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 ????? ????? ... Ja ovo nisam napisala!I ne pada mi na pamet da menjam ni avatar ni nick. 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Grom Написано Децембар 28, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 Ja ovo nisam napisala!I ne pada mi na pamet da menjam ni avatar ni nick. Ih odma bi sad da se izvuces iz ove teske situacije, al cim si rekla da ces promeniti, promeni, ne valja svoja rech da se gazi :smiley: ( 0205_whistling ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 kud utece sa chata taman sam mislio da raspalim po tebi obesenjace jedan 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Децембар 28, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 Tavita,duso moja,meni ovo nimalo nije smesno.Toliko sam zgrozena i zgadjena postupkom doticnog mladica da me je zabolela glava. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Децембар 28, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 Громова порука је избрисана и добио је 1. опомену. Ово стварно није лепо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 ????? ????? ?????? ???? ??????? ??? ?????? ?? ???????? ????? ?????? ? ??? ???????? ?? ?? ? ??? ??????? ????? ????????? ???? ?????? ?? ???? ?? ?????? ?????? ?? ???? ????, ? ????? ?? ? ??????? ?? ??????????? ??? ??? ??????? ?? ?? ? ????? ? ?? ?? ?? ??????? ?? ???? ?? ?????? ????????????, ???? ??? ?????? ???? ????? ? ????. ????? ?? ?? ??????. ???? ?? ????? ?????. 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> Ja ovo nisam napisala!I ne pada mi na pamet da menjam ni avatar ni nick. 0110_hahaha Tavita,duso moja,meni ovo nimalo nije smesno.Toliko sam zgrozena i zgadjena postupkom doticnog mladica da me je zabolela glava. ???? ?? ???? ???? ??????? ?? ???? ?????! ... ? ?? ????? ?? ?? ?? ?? ????.. ???????.. ??.. ???? ?? ???????... ????? ????? ?? ?? ????? ???????. ???? ?? ?????????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Децембар 28, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 Брате Громе, хајде да се мало суздржимо од негативних емоција...Није у реду овако да пишемо..... Прими ово као братску и добронамерну опомену.... модератор пије Ага Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Децембар 28, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 Хајде да се ипак вратимо овој лепој теми..... 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука