Аурор Написано Мај 30, 2013 Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 Ма страва & ужас... Мислио сам "генијално" са становишта манипулације народом, не "добро". Da... Ali kakve su im te zgrade - ko lego kockice. Verovatno jedna fabrika proizvodi to sve (svuda isto, ofc) pa onda sklapaju. To je Sarajevo na slici inače. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 30, 2013 Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 Ne, dignemo ustanak, zbacimo Nacistički režim kada nam se Rusi približe i gotovo, bolje bi prošli nego ovako Verovatno i bismo prošli bolje, ali kao što rekoh, ne znam kako bismo se proveli posle sa sovjetskim komunistima (Crvena armija), znaš i sam da je komunizam zlo koliko i nacizam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 30, 2013 Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 Da... Ali kakve su im te zgrade - ko lego kockice. Verovatno jedna fabrika proizvodi to sve (svuda isto, ofc) pa onda sklapaju. To je Sarajevo na slici inače. Па баш као "кавези за људе"... Иначе у САД уопште нема таквих стамбених зграда и квартова. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 30, 2013 Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 Иначе у САД уопште нема таквих стамбених зграда и квартова. Šteta, baš su biseri arhitekture. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 30, 2013 Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 Коцка, коцка, коцкица... Аурор је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 30, 2013 Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 Новобеоградски блокови јесу архитектонска катастрофа, али за разлику од америчких насеља,коју мало јачи ветар диже у ваздух, блокове може срушити само атомска бомба и то до пола... :0104cheesy: Manolis and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 30, 2013 Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 Што јес` јес`... Ако живиш негде у средини оног армираног бетона потпуно си безбедан... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 30, 2013 Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 Verovatno i bismo prošli bolje, ali kao što rekoh, ne znam kako bismo se proveli posle sa sovjetskim komunistima (Crvena armija), znaš i sam da je komunizam zlo koliko i nacizam. Ne mora da znači da bismo se proveli ko zna kako loše. Evo ti je Čehoslovačka, podvili su rep kad su ih zahebali zapadni saveznici Minhenskim sporazumom '38, bili su okupirani prvo od Nemaca do 45, pa onda od Rusa do '92. Ukupno su u WW2 izgubili negde oko 30-40 hiljada ljudi (a mi blizu 2 miliona!). I evo ih i sada, ništa im ne fali i dosta su ispred nas i ekonomski i bilo kako. Млађони је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 30, 2013 Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 Требало је избегавати сукоб по сваку цену. Ал` то нам није јача страна... Аурор and Млађони је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 30, 2013 Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 Ne mora da znači da bismo se proveli ko zna kako loše. Evo ti je Čehoslovačka, podvili su rep kad su ih zahebali zapadni saveznici Minhenskim sporazumom '38, bili su okupirani prvo od Nemaca do 45, pa onda od Rusa do '92. Ukupno su u WW2 izgubili negde oko 30-40 hiljada ljudi (a mi blizu 2 miliona!). I evo ih i sada, ništa im ne fali i dosta su ispred nas i ekonomski i bilo kako. Opet zbog miloševića i ovih otprilike. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Мај 30, 2013 Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 Па баш као "кавези за људе"... Иначе у САД уопште нема таквих стамбених зграда и квартова. Ниси ти живео у стдентским становима. :P Мени се не свиђају ни они њихови downtown-и. Све делује вештачко и никада нисам успео да се осетим као да сам део тог града, да сам у њему. Као да су зграде тамо негде, на неком платну. Приградска насеља су већ друга прича. Кућице су симпа, и свуда је зеленило. Код кућа ми се није свидело то што су лоше урађене (можеш песницом да пробијеш зид) и што су скоро све превелике за мој укус (једино ми се свиђају велике кухиње). А код самих насеља то што изгледа као да у њима нема људи. Нико не шета. Они изгледа не знају шта значи шетња, тј. ходање ради ходања. Или џогирају или иду колима. А тексашка архитектура (урбана) је огавна. У ствари, једина коју сам видео да може да се мери са комуњарском по ружноћи. Новије зграде су до душе лепше, изгледа да су унајмили неке Немце да их пројектују... Кад помену кавез, зграда департмана за хемију (стара) уопште нема прозор и цела коцка у жутој боји. Док је нова зграда за инжењере технологије сва од стакла, провидна и потпуно заобљена. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 30, 2013 Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 За студенте и није боље... Juan Valdez је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Мај 30, 2013 Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 За студенте и није боље... Јашта. А PhD. студентима и онако није битно, они спавају у лабораторијама и канцеларијама. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 30, 2013 Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 Шта ће нама шоферима кућа... Ма да ми намлатимо паре, па за коју годину правац: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Мај 30, 2013 Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 Требало је избегавати сукоб по сваку цену. Ал` то нам није јача страна... Сукоб није било могуће избећи. Једино је било могуће одлагање сукоба, што је била Хитлерова идеја. Он је сматрао да се са Југославијом не треба сукобити (тачније да је не треба смрвити), у датом тренутку. Јер би Немачкој то одузело неколико недеља од почетка рата са СССР-ом. Што се и видело касније када се крајем 1941 Немачки Вермахт заглавио пред Москвом и није могао даље. То не значи да смо ми (Југословенска Краљевска Војска) имала значајан утицај на исход ратних дешавања на Источном фронту, већ да је Хитлер бакћући се са вишеструко слабијим противником изгубио драгоцено време. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука