RYLAH Написано Октобар 3, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 Apsolutno mi je prihvatljivo da je zabranjeno da "prikoljes ovcicu" u svom dvoristu u urbanoj sredini a onda da je nataknes na razanj i peces pet sati... А да знаш да ће после да те зову да једеш ? nana and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 3, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 Apsolutno mi je prihvatljivo da je zabranjeno da "prikoljes ovcicu" u svom dvoristu u urbanoj sredini a onda da je nataknes na razanj i peces pet sati... У реду... Само кажем за то искуство... Таква пракса је у Србији, по селима још увек најнормалнија... Гледе приче сам ју и поменуо... И приче око справљања алкохолних деривата за боље расположење у кућној радиности, етц... Али, још увек чекам одговор за ове траве Margareta је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 3, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 Е па једино то може бити проблем, што можда неко тим таксама, дозволама, хоће да напуни џеп, а то је обично држава. А на рачун грађана + може да се удари неки вид монопола... где они који су блиски са политичарима лакше добијају дозволе они који нису теже. Ђуро Станивук and Deja Vu је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 3, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 У реду... Само кажем за то искуство... Таква пракса је у Србији, по селима још увек најнормалнија... Гледе приче сам ју и поменуо... И приче око справљања алкохолних деривата за боље расположење у кућној радиности, етц... Али, још увек чекам одговор за ове траве Kad bi bilo moguce da se to odovoji nekako pa da u selima i dalje bude normalno i dozvoljeno i a u gradovima ne, to bi onda bio pun pogodak. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 3, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 Kad bi bilo moguce da se to odovoji nekako pa da u selima i dalje bude normalno i dozvoljeno i a u gradovima ne, to bi onda bio pun pogodak. Не разумем зашто би било збањено у граду? Осим, ако, наравно не улази тим теби у кућу или том слично.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 3, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 Kad bi bilo moguce da se to odovoji nekako pa da u selima i dalje bude normalno i dozvoljeno i a u gradovima ne, to bi onda bio pun pogodak. Нема потребе да се надгорњавамо... Знаш добро на шта сам мислио гледе читаве приче и ситуације... Пусти ме тих ситних зађевица... Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Октобар 3, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 У реду... Само кажем за то искуство... Таква пракса је у Србији, по селима још увек најнормалнија... Гледе приче сам ју и поменуо... И приче око справљања алкохолних деривата за боље расположење у кућној радиности, етц... Али, још увек чекам одговор за ове траве Selima? Ima toga i po gradovima. Polusvet iz moje ulice koji je zaboravio da evoluira i dalje kolje svinje i ovce u dvorištu. Ja ne živim na selu. Na stranu sva moja NVO opredeljenja, nije baš prijatno. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 3, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 Не разумем зашто би било збањено у граду? Осим, ако, наравно не улази тим теби у кућу или том слично.. Izvini moram da banalizujem ali ako bude dozvoljeno u gradu sto ne bi bilo dozvoljeno u soliteru? Izadjes na terasu prikoljes bravce. Pokupis polsle krv a bravce vrtis nad imrpovizovanim raznjom ceo dan... nista lose ne vidim Sto bi ti kao pravnik klao svinju u sred grada i peko je na raznju? MEsom treba da rukuju osobe koje su za to strucno osposobljene. Nije kod mesa samo zakolji- iseci- ispeci. Tu postoje razna pravila o skladistenju mesnih otpadaka, pravilno rukovanje alatom, i trista drugih cuda o kojima 99% mesarskih entuzijasta pojma nema... A naravno omiljeni momenat je kad se posao zavrsi a ti lepo uperis crevo i svu krv isperes iz dvorista na ulicu... a gde drugde Ne zezaj mladjo... sto razloga mi na pamet pada zasto treba da se zabrani klanje zivotinja i njihova konzumacija u urbanim sredinama. Prema selu sam vrlo tolerantan i tamo mi ne bi smetalo da ljudi nastave time da se bave. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 3, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 Selima? Ima toga i po gradovima. Polusvet iz moje ulice koji je zaboravio da evoluira i dalje kolje svinje i ovce u dvorištu. Ja ne živim na selu. Na stranu sva moja NVO opredeljenja, nije baš prijatno. Не сматрам себе полусветом, али у реду, ако неко мисли да је то "Маринко Роквић"-сентенца коју је она скотина употребила у дијалогу са сином-ОК... У Мачви се и даље коље, само тако.. Мачвански сељаци су већином регистровало своја газдинства, тако да им нико не може одузети право справљања ђаконија које се, је ли, морају прво заклати... Идемо даље... По трећи (ил` четврти) пут... Шта је са травкама и медом.. О орајима други пут RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Октобар 3, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 Не сматрам себе полусветом, али у реду, ако неко мисли да је то "Маринко Роквић"-сентенца коју је она скотина употребила у дијалогу са сином-ОК... У Мачви се и даље коље, само тако.. Мачвански сељаци су већином регистровало своја газдинства, тако да им нико не може одузети право справљања ђаконија које се, је ли, морају прво заклати... Идемо даље... По трећи (ил` четврти) пут... Шта је са травкама и медом.. О орајима други пут Šabac nije selo. Nikad bio, nikad neće biti. Zbog toga taj epitet-polusvet. Nemam ništa protiv toga da se ti ljudi koji ne mogu da shvate da ne važe ista pravila u selu i u gradu, lepo vrate na svoje planine, pa tamo neka rade šta 'oće. A ne meni da iskupljaju pacove. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 3, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 Šabac nije selo. Nikad bio, nikad neće biti. Zbog toga taj epitet-polusvet. Nemam ništa protiv toga da se ti ljudi koji ne mogu da shvate da ne važe ista pravila u selu i u gradu, lepo vrate na svoje planine, pa tamo neka rade šta 'oće. A ne meni da iskupljaju pacove. А твоји баба и ђед, када си била мала, клали печеницу и искупљали па(р)цове!? Ако јесу, опрости... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Октобар 3, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 А твоји баба и ђед, када си била мала, клали печеницу и искупљали па(р)цове!? Ако јесу, опрости... Kod nas se to nikad nije radilo, takve stvari su se obavljale u selu. Moji baba i deda, na svu sreću, imaju dva grama mozga pa nisu baš bili raspoloženi da izlažu i traumiraju malo dete kricima umiruće životinje. Kasnije je to i zabranjeno, pa ne moramo to da trpimo i od komšiluka, osim od ovih planinaca od preko puta... A nena i dedo... njima ne treba Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 3, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 Kod nas se to nikad nije radilo, takve stvari su se obavljale u selu. Moji baba i deda, na svu sreću, imaju dva grama mozga pa nisu baš bili raspoloženi da izlažu i traumiraju malo dete kricima umiruće životinje. Kasnije je to i zabranjeno, pa ne moramo to da trpimo i od komšiluka, osim od ovih planinaca od preko puta... A nena i dedo... njima ne treba Е још ћеш ме убедити да сте крмачама давали неку "антистрес" хемију.. Поштујем твоју школу, принципе које си тамо научила... Начин на којхи То треба да се ради, али за име Бога, прикажи ми барем три своја рођака који су заклали брава на начин како то треба да буде, и ево-заклаћу се сам... Апсолутно капирам правила и прописе, али просто то коднас није тако... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Октобар 3, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 Moji baba i deda, na svu sreću, imaju dva grama mozga pa nisu baš bili raspoloženi da izlažu i traumiraju malo dete kricima umiruće životinje. Вас су учили да се месо прави од чоколаде... verum est in beer, Млађони and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 3, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 Вас су учили да се месо прави од чоколаде... Мени ономад један веган претио да ме треба пребити јер сам хлдокрвни убица... Луд човек.. .прети хладокрвном убици.... Ђуро Станивук, RYLAH and Плутон је реаговао/ла на ово 3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука