SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 23, 2013 Пријави Подели Написано Мај 23, 2013 Ајде бре папај па на нунање Zaista ti kazem:Danas bices sa mnom u Raju. greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 23, 2013 Пријави Подели Написано Мај 23, 2013 A to sto ce zadobiti ponekog ateistu, nije tesko razumeti. Мало ли је ?! Можда ће га тај један својим молитвама избавити из чистилишта snoozer_11 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 23, 2013 Пријави Подели Написано Мај 23, 2013 мој положај је угрожен.. језуита ми више не да да носим црвене ципеле Ма боли те бела капица. Имаш молитве свих светих из КЦ да те спасу.... боли те увце за ципеле http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Мај 23, 2013 Пријави Подели Написано Мај 23, 2013 Био. И то онима који су умрли до васкрсења. А шта је са ескимом који умро у 12 вијеку послије Христа на крајњем сјеверу данашње Канаде, који благе везе нема о Јеванђељу? Mislis da ne moze i njemu da propovijeda? Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Мај 23, 2013 Пријави Подели Написано Мај 23, 2013 Сатанисти се свесно противе Богу. Они знају да Он постоји али Га одбијају Ima onih koji su satanisti a da nisu toga svjesni. Recimo, poklonici Moloha nekada. Тако што постоје разни "образовци", "нашинци", "качавенде", "мирољубовци"... који му не дају да приђе Цркви. Ако говоримо о Цркви као Телу Христовом, а не цркви као грађевини. To vec nema veze sa nemogucnoscu izbora nego sa njihovim sablaznjavanjem. Питај Александра Милојкова да ти да линк ка Његовом тексту о Фридриху Ничеу, па да видиш зашто је Ниче био антитеиста. Да ли због Бога или његових представника на земљи... Ако нађем текст шаљем ти линк. Upoznat sam s tim. Isus je rekao "treba da budu sablazni na zemlji". Pavle govori da se crkva ne napusta zbog slabosti gresnika. Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Мај 23, 2013 Пријави Подели Написано Мај 23, 2013 А разбојник на крсту? Гдје се он причешћивао? A je li on vjerovao? Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 23, 2013 Пријави Подели Написано Мај 23, 2013 A je li on vjerovao? Чекај сада. Јер он био Православац ? Јер се крстио, ишао у Цркву, причешћивао... ? Шта је њега спасило ? Ваљда је сада јасније оно о чему смо дискутовали. Наравно да ћеш ти сада рећи да је тај човек поверовао у Исуса Христа и да га је вера спасила. Али то опет демантује неке предходне постове. На сличан начин ће се спасити и остали. Како старозаветни угодници, тако и пагани и остали... који су Бога прослвили и Милост стекли на нама незнане начине. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Мај 23, 2013 Пријави Подели Написано Мај 23, 2013 Чекај сада. Јер он био Православац ? Јер се крстио, ишао у Цркву, причешћивао... ? Шта је њега спасило ? Taj razbojnik je lopov. Lopov koji je ukrao Carstvo. Gospod je na Krstu. Narod mu se smeje i ruga. uzasni bolovi u celom telu, ucenici se razbezali, a i oni koji su blizu, ne govore sa njim. I samo jedan, jedini koji mu se smerno obraca je razbojnik. Pa naravno da ce ga prvog uvesti u Carstvo. Medjutim nezgodno je sada povlaciti njegov primer, je po toj logici niti nam je Evharistija potrebna niti Crkveni zivot. Razbojnik je i primer i nama koji se pravimo pravedni i ponizavamo, vrteci glavom, druge ljude, i koji u svojoj uobrazilji, smatramo da smo vec spaseni. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 23, 2013 Пријави Подели Написано Мај 23, 2013 Medjutim nezgodno je sada povlaciti njegov primer, je po toj logici niti nam je Evharistija potrebna niti Crkveni zivot. Аман, брате, говорим сасвим другачије. Евхаристија нам је не потребна него неопходна за спасење. Али неки су се са њом упознали а неки нису. Они који јесу имају одговорност да у њој учествују и да им она не буде на осуду... али ми говоримо о другим људима. Говоримо о нама вољеним, али нецрквеним особама, о онима који не верују у Бога званично али су добри, милостиви и имају љубави. Они никада нису упознали Исуса на прави начин и Његово учење, и самим тим су се лишили многих благодати.... али их је Исус преопзнао као Његове.... Е ти и такви ће се спасити не вером или невером, него Љубављу Христовом. Лидија Миленковић and Драшко је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Мај 23, 2013 Пријави Подели Написано Мај 23, 2013 Говоримо о нама вољеним, али нецрквеним особама, о онима који не верују у Бога званично али су добри, милостиви и имају љубави. Они никада нису упознали Исуса на прави начин и Његово учење, и самим тим су се лишили многих благодати.... али их је Исус преопзнао као Његове.... Е ти и такви ће се спасити не вером или невером, него Љубављу Христовом. Ne znam brate. Mozda .smesko. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 23, 2013 Пријави Подели Написано Мај 23, 2013 Ne znam brate. Mozda .smesko. Хе хе. То само Бог зна N.Petrovic је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Мај 23, 2013 Пријави Подели Написано Мај 23, 2013 екај сада. Јер он био Православац ? Јер се крстио, ишао у Цркву, причешћивао... ? Ne kaze se "jer se krstio.." nego "je li se krstio". A kakve veze ima sta je radio razbojnik na krstu? On nije mogao nista drugo osim da visi. Visis li ti na krstu? Hoces da kazes da je krstenje i pricescivanje suvisno? Шта је њега спасило ? Vjera. Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 23, 2013 Пријави Подели Написано Мај 23, 2013 Ne kaze se "jer se krstio.." nego "je li se krstio". Па добро. Хвала на исправци. И је ли се крстио ? A kakve veze ima sta je radio razbojnik na krstu? On nije mogao nista drugo osim da visi. Visis li ti na krstu? Hoces da kazes da je krstenje i pricescivanje suvisno? Брате, мислим да на овој теми нисам писао шпанским језиком. А какве везе има то што никада није упознао Христа ? Такви не могу ништа друго осим да живе како су и живели. Не кажем да су крштење и причешћивање сувишни. АМАН. Већ сам писао о томе на овој теми. Изволи па прочитај шта сам одговарао на таква питања. Ја тебе уопште не разумем. У чему је проблем у мом писању ? Ко се то по теби не може спасити а по мени може ? И шта је по теби услов за спасење ? Ајде кажи да знамо у чему је уопште проблем. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
hansbrough Написано Мај 24, 2013 Пријави Подели Написано Мај 24, 2013 Kako će se spasiti oblici života van ove planete? greengrin The only normal people you know are the ones you don’t know very well. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 24, 2013 Пријави Подели Написано Мај 24, 2013 Kako će se spasiti oblici života van ove planete? На ванпланетарни начин спасења http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука