Sudija Написано Мај 22, 2013 Пријави Подели Написано Мај 22, 2013 Ништа мање зло није поникло у Русији... Crni Zaviša,evo objasni nama Srbima zašto niko od Slovena,Poljaci,Česi,Slovaci,ne voli Ruse osim glupih Srba,ajd .smesko. Objasni zbog čega je mržnja prema Rusima proporcionalna njihovoj blizini,reci šta kaže Poljska istorija,ja znam ali reci ti.? Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Мај 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 22, 2013 Deo istorije izvanredno prikazan: http://www.youtube.com/watch?v=IJLFvxplADE Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Мај 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 22, 2013 Crni Zaviša,evo objasni nama Srbima zašto niko od Slovena,Poljaci,Česi,Slovaci,ne voli Ruse osim glupih Srba,ajd .smesko. Objasni zbog čega je mržnja prema Rusima proporcionalna njihovoj blizini,reci šta kaže Poljska istorija,ja znam ali reci ti.? Mislim da Srbi nisu imali prilike ni da se sretnu sa Rusima...možda sa ponekim pojedincom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Мај 22, 2013 Пријави Подели Написано Мај 22, 2013 Deo istorije izvanredno prikazan: Mislio sam da objasniš,kao Poljak,početke mržnje u odnosima Poljaka i Rusije iz druge polovine XVII veka,ima vremena do WW II. Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Мај 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 22, 2013 Toliko toga ima, to vreme je nemice Katarine koja je uz pomoć Pruske i Austrije osvaja Poljsku i praktično je Poljska prestala da postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 22, 2013 Пријави Подели Написано Мај 22, 2013 Ето сад вас двојица сте окренули тему противу Руса. Немојте бити папци. Срби су ипак у већини русофили( истина ја нисам али поштујем оно што мој народ мисли и воли) . Дакле суседни народи су ратовали, Руси су велик народ и велика империја, наравно да су за суседе страх и трепет, они су страх и трепет и за Немце који нису суседи а камоли за суседе. Зато је Бог подесио тако да Срби где год живе нису ни близу Руса. Стари је српски обичај да се кум узима из удаљенијег места. Да би се кумство очувало, јер кад су људи превише у контакту неминовно долази до чарки па и сукоба. Срби су и те како имали прилике да се срећу са Русима, рецимо у два светска рата. А и раније. Па и у последњим ратовима. Значи нису нама непознати Руси. Као што нам нису непознати ни Пољаци, ни Чеси ни Маџари ни немци и други. Нисмо ми пали с марса него смо европљани. Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Мај 22, 2013 Пријави Подели Написано Мај 22, 2013 Ето сад вас двојица сте окренули тему противу Руса. Немојте бити папци. Срби су ипак у већини русофили( истина ја нисам али поштујем оно што мој народ мисли и воли) . Nije tačno,brate Željko,da su Srbi većinom Rusofili,ali je dosta Srba koji su Rusofili,tako da se ja kao Srbin Srbofil osećam vrlo ugrožen od vas Rusovila,Amerikanofila i ostalih filova. Ostavite vi Rusofili našu Srbiju nama Srbofilima,a vi ako ste Rusofili-izvolte pasoš pa za "majčicu Rusiju" i nek vas Bog vidi.Dosta je Rusofilstvo i unazađivalo moju zemlju za koju su se moji preci borili. osmeh1 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 22, 2013 Пријави Подели Написано Мај 22, 2013 Moj komsija, italijan, kaze da se plasi Rusa. A kada ga pitam zasto, nema odgovor. Eto tako, samo ih se plasi. Plase ih se i Poljaci jer su nesto nasrtali na Rusiju u proslosti pomognuti novcima sa zapada. Pa su se cak i Rumuni drznuli da nasrcu na Ruse sa Nemcima. Pa Madjari, Svedjani .... svi redom. Ali Rusi su nezgodni, kao i mi Srbi, kada dodje racun na naplatu. Podvuku crtu pa jos uzmu i debeo baksis a i ne pitaju hoces li da das ili neces. Баба је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 23, 2013 Пријави Подели Написано Мај 23, 2013 Nije tačno,brate Željko,da su Srbi većinom Rusofili,ali je dosta Srba koji su Rusofili,tako da se ja kao Srbin Srbofil osećam vrlo ugrožen od vas Rusovila,Amerikanofila i ostalih filova. Ostavite vi Rusofili našu Srbiju nama Srbofilima,a vi ako ste Rusofili-izvolte pasoš pa za "majčicu Rusiju" i nek vas Bog vidi.Dosta je Rusofilstvo i unazađivalo moju zemlju za koju su se moji preci borili. osmeh1 Ето сад вас двојица сте окренули тему противу Руса. Немојте бити папци. Срби су ипак у већини русофили( истина ја нисам али поштујем оно што мој народ мисли и воли) . Још кад би научио да читаш... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Мај 23, 2013 Пријави Подели Написано Мај 23, 2013 Још кад би научио да читаш... E,Žex,nemoj izvodiš sad,ti si prikriveni Rusofil,to se vidi i iz Su-27 greengrin Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 23, 2013 Пријави Подели Написано Мај 23, 2013 E,Žex,nemoj izvodiš sad,ti si prikriveni Rusofil,to se vidi i iz Su-27 greengrin Па ако је гестапо одлучио да постоје "прикривени русофили" само да би имао разлог да суди Србима онда нека ти тако буде мој главати господине. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Мај 23, 2013 Пријави Подели Написано Мај 23, 2013 Па ако је гестапо одлучио да постоје "прикривени русофили" само да би имао разлог да суди Србима онда нека ти тако буде мој главати господине. Srbija Srbimaa ne Rusima i Amerikancima i jazavcima .smesko. Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Мај 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 23, 2013 Moj komsija, italijan, kaze da se plasi Rusa. A kada ga pitam zasto, nema odgovor. Eto tako, samo ih se plasi. Plase ih se i Poljaci jer su nesto nasrtali na Rusiju u proslosti pomognuti novcima sa zapada. Pa su se cak i Rumuni drznuli da nasrcu na Ruse sa Nemcima. Pa Madjari, Svedjani .... svi redom. Ali Rusi su nezgodni, kao i mi Srbi, kada dodje racun na naplatu. Podvuku crtu pa jos uzmu i debeo baksis a i ne pitaju hoces li da das ili neces. Што би се плашили Руса, добијали по носу сваки пут кад су насрнули на Пољску без помоћи Немаца или Француза. Сами никад нису могли ништа да ураде. Вероватно си ту нешто побркао, мислиш Руси су насртали на Пољаке потпомогнути Западом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 23, 2013 Пријави Подели Написано Мај 23, 2013 Fino. Rusi očekuju od prijatelja da im budu prijatelji uvek a ne iz računa. Ali zato svoje prijateljstvo naplaćuju na račun. Stvarno ravnopravno. Ustvari to je podaništvo: Budi mi lojalan, ali da li ću da te nagradim i kad ću da te nagradim to je moje. Pisao sam ranije da dokle Rus ne pomaže konkretno nema nikakvo pravo da prigovara. Od Rusa za železnicu 800 miliona dolara Evo, naplacuju Rusi ... ali iz svog dzepa ... u Srpski .... Cujem i Nemci spremaju milijardu-dve .... ali iz naseg dzepa ..... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 23, 2013 Пријави Подели Написано Мај 23, 2013 Што би се плашили Руса, добијали по носу сваки пут кад су насрнули на Пољску без помоћи Немаца или Француза. Сами никад нису могли ништа да ураде. Вероватно си ту нешто побркао, мислиш Руси су насртали на Пољаке потпомогнути Западом. Znaci Poljaci nemaju razloga da kukaju na Ruse i da strepe od njih ... Lepo je cuti koliko su Rusi divni susedi ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука