Срђан Ранђеловић Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 Ја то само да потпомогнем мало :0104cheesy: Лепо ми је да гледам :0104cheesy: Arsenija and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душка Написано Мај 21, 2013 Пријави Подели Написано Мај 21, 2013 Jao Biljo, svaka cast! Fascinirana sam tvojim radom! Mnogo volim ikone, one mi daju mir i lijepo mi je pričati s njima ( tj. sa svecima na njima ) i mnogo bih voljela kad bih znala crtati, ali kao što Baba reče, jedva da znam olovku drzati... Nikad nisam lijepo crtala, ni dan danas, ne znam nacrtati konja, uvijek lici na jumbo zeca Tako da sam u startu demotivisana ;( Снежана, keka and Олимп је реаговао/ла на ово 3 "Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."Старац Пајсије Светогорац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Мај 21, 2013 Пријави Подели Написано Мај 21, 2013 Biljo sta koristis za crtanje, olovke, tuseve, lajnere ....?! Sve nam reci majstore Complimenti ! Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Мај 21, 2013 Пријави Подели Написано Мај 21, 2013 @@Душка, Немој тако Душкице! Свакоме Бог да неке дарове! Ето, ти си мајка..........куд ћеш већег дара од тог!!? Драган Јашић and Душка је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Мај 21, 2013 Пријави Подели Написано Мај 21, 2013 Biljo sta koristis za crtanje, olovke, tuseve, lajnere ....?! Sve nam reci majstore За вјежбе се користи све што падне под руку.......оловка, туш, хемијска оловка (то док сам на послу), ......апсолутно све! А кад се крене са иконописањем, па то зависи.........ја обично радим оловком (у случају да погријешим, а погријешим , да могу лакше обрисати) П.С. Ово "мајторе" ћемо занемарити! Олимп је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 21, 2013 Пријави Подели Написано Мај 21, 2013 Jao Biljo, svaka cast! Fascinirana sam tvojim radom! Mnogo volim ikone, one mi daju mir i lijepo mi je pričati s njima ( tj. sa svecima na njima ) i mnogo bih voljela kad bih znala crtati, ali kao što Baba reče, jedva da znam olovku drzati... Nikad nisam lijepo crtala, ni dan danas, ne znam nacrtati konja, uvijek lici na jumbo zeca Tako da sam u startu demotivisana ;( Jao Biljo, svaka cast! Fascinirana sam tvojim radom! Mnogo volim ikone, one mi daju mir i lijepo mi je pričati s njima ( tj. sa svecima na njima ) i mnogo bih voljela kad bih znala crtati, ali kao što Baba reče, jedva da znam olovku drzati... Nikad nisam lijepo crtala, ni dan danas, ne znam nacrtati konja, uvijek lici na jumbo zeca Tako da sam u startu demotivisana ;( Duška, pa nemoj da počinješ od konja , počni sa čiča glišom i vežbaj, p a ćeš videti napredak. Nemoj da odustaješ, ako to stvarno voliš. Биљана, Таша, Олимп and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 21, 2013 Пријави Подели Написано Мај 21, 2013 Ajde Biljka "pucaj" http://db.tt/QMsk9FGY Биљана је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Мај 21, 2013 Пријави Подели Написано Мај 21, 2013 Ajde Biljka "pucaj" http://db.tt/QMsk9FGY :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: Одлично! Заиста одлично! Ако овако црташ без дужег периода вјежбања, како би тек било да вјежбаш свакодневно! И овај твој цртеж ме подсјети на још једну "техику" цртања икона, а то је путем "мреже"! Кад пронађем нешто на ту тему, поставићу! keka, Silence and Снежана је реаговао/ла на ово 3 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 21, 2013 Пријави Подели Написано Мај 21, 2013 :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: Одлично! Заиста одлично! Ако овако црташ без дужег периода вјежбања, како би тек било да вјежбаш свакодневно! И овај твој цртеж ме подсјети на још једну "техику" цртања икона, а то је путем "мреже"! Кад пронађем нешто на ту тему, поставићу! Hvala, ruka mi ko balvan, nisam crtala nekih 25god.Postavi ako nađeš tu tehniku sa mrežom, mislim da je lakše sa njom učiti crtanje. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Мај 21, 2013 Пријави Подели Написано Мај 21, 2013 Тек сада налете на тему ! Одувек сам желео да се окушам у овоме али ненађох времена да се посветим тиме , хвала на овоме сада ће да се мало вежбам и да покушам нешто и да урадим . Хвала Биљани на скицама и примерима ! keka, Silence and bgpj је реаговао/ла на ово 3 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душка Написано Мај 21, 2013 Пријави Подели Написано Мај 21, 2013 Duška, pa nemoj da počinješ od konja , počni sa čiča glišom i vežbaj, p a ćeš videti napredak. Nemoj da odustaješ, ako to stvarno voliš. Hahahah možda prvo konja da usavršim Hvala Vam na utjehi :) Снежана and keka је реаговао/ла на ово 2 "Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."Старац Пајсије Светогорац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Мај 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 22, 2013 Super vježbe, hvala Biljo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sava... Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Moze li mi neko dati informaciju u kojim manastirima se moze nauciti ikonopisanje i kaligrafija? Hvala unapred 8086.gif rahela је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rahela Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 zanimljiva ideja posebno o kaligrafiji.Skoro sam nacrtala ikonu Bogorodice Odigitrije a nikad ranije nisam crtala portrete,namenjena je kao poklon jednom prijatelju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Stefan94 Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Одлична идеја.. Ево ја који никада нисам цртао ништа ћу да покушам.. Свака част за вјежбе.. Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука