Jump to content

Препоручена порука

Ја то само да потпомогнем мало :0104cheesy: Лепо ми је да гледам :0104cheesy:

Подели на овим сајтовима

Jao Biljo, svaka cast!  Fascinirana sam tvojim radom! Mnogo volim ikone, one mi daju mir i lijepo mi je pričati s njima ( tj. sa svecima na njima ) i mnogo bih voljela kad bih znala crtati, ali kao što Baba reče, jedva da znam olovku drzati... Nikad nisam lijepo crtala, ni dan danas, ne znam nacrtati konja, uvijek lici na jumbo zeca :( Tako da sam u startu demotivisana ;( ;)

"Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."

Старац Пајсије Светогорац

Подели на овим сајтовима

@@Душка

Немој тако Душкице! Свакоме Бог да неке дарове! :) 

Ето, ти си мајка..........куд ћеш већег дара од тог!!? :)

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Biljo sta koristis za crtanje, olovke, tuseve, lajnere ....?! 

Sve nam reci majstore :)

За вјежбе се користи све што падне под руку.......оловка, туш, хемијска оловка ;) (то док сам на послу), ......апсолутно све! А кад се крене са иконописањем, па то зависи.........ја обично радим оловком (у случају да погријешим, а погријешим :D, да могу лакше обрисати) :) 

П.С. Ово "мајторе" ћемо занемарити! ;)

Подели на овим сајтовима

Jao Biljo, svaka cast!  Fascinirana sam tvojim radom! Mnogo volim ikone, one mi daju mir i lijepo mi je pričati s njima ( tj. sa svecima na njima ) i mnogo bih voljela kad bih znala crtati, ali kao što Baba reče, jedva da znam olovku drzati... Nikad nisam lijepo crtala, ni dan danas, ne znam nacrtati konja, uvijek lici na jumbo zeca :( Tako da sam u startu demotivisana ;( ;)

Duška, pa nemoj da počinješ od konja :), počni sa čiča glišom i vežbaj, p a ćeš videti napredak. Nemoj da odustaješ, ako to stvarno voliš.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Ajde Biljka "pucaj"

http://db.tt/QMsk9FGY

nasznak9877777777777777777  :drugarstvo:    :cheesy2:  :cheesy2:  :cheesy2:  :cheesy2:

Одлично! Заиста одлично! Ако овако црташ без дужег периода вјежбања, како би тек било да вјежбаш свакодневно! :)

И овај твој цртеж ме подсјети на још једну "техику" цртања икона, а то је путем "мреже"! Кад пронађем нешто на ту тему, поставићу!:)

Подели на овим сајтовима

nasznak9877777777777777777  :drugarstvo:    :cheesy2:  :cheesy2:  :cheesy2:  :cheesy2:

Одлично! Заиста одлично! Ако овако црташ без дужег периода вјежбања, како би тек било да вјежбаш свакодневно! :)

И овај твој цртеж ме подсјети на још једну "техику" цртања икона, а то је путем "мреже"! Кад пронађем нешто на ту тему, поставићу!:)

Hvala, ruka mi ko balvan, nisam crtala nekih 25god.

Postavi ako nađeš tu tehniku sa mrežom, mislim da je lakše sa njom učiti crtanje.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Тек сада налете на тему ! Одувек сам желео да се окушам у овоме али ненађох времена да се посветим тиме , хвала на овоме сада ће да се мало вежбам и да покушам нешто и да урадим . Хвала Биљани на скицама и примерима !

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Duška, pa nemoj da počinješ od konja :), počni sa čiča glišom i vežbaj, p a ćeš videti napredak. Nemoj da odustaješ, ako to stvarno voliš.

Hahahah možda prvo konja da usavršim :D Hvala Vam na utjehi :) :)

"Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."

Старац Пајсије Светогорац

Подели на овим сајтовима

• 6 months later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...