Schmetterling Написано Децембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2009 ``???? ????`` ?? ???????????? brokoli????, ????, ??? ?? ? ???? ????! 0205_whistling Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Децембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2009 ``???? ????`` ?? ???????????? 0202_238????, ????, ??? ?? ? ???? ????! 0203_cool ???????? ???????? ?? ?????? ? ????? ???????? ? ?????? ????? ???????? :cheesy2: pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Децембар 27, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2009 Да. И мени једна од омиљених реченица. Тај чувени минут блаженства. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Децембар 27, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2009 "Gospode, citav jedan trenutak blazenstva, pa zar je to malo cak i za ceo ljudski vec" 0110_hahaha)) Da, da.... klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Децембар 27, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2009 ???????:``??? ????? ????``E ?????!???????? ??? ?? ???? ??????, ?? ???????? ???? ??????, ? ??? ?? ?? ???????? ?? ????? ?? ????????? ? ??????. ?????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Децембар 27, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2009 ????? ????, ????? ?????????? ? ???????, ??????? ?????? ? ?????...? ?????? ???? ????????????, ????? ?? ???? ?????. crvenilo klapklap???? ????? ? ????? ????... srcee "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Децембар 27, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 27, 2009 ????? ????, ????? ?????????? ? ???????, ??????? ?????? ? ?????...? ?????? ???? ????????????, ????? ?? ???? ?????. :drugarstvo: 0442_feel???? ????? ? ????? ????... prst ka gore ?????, ?? ?? ????? ?? ??.???????? ????? ??????? "????? ??????" ?? ??????????? ?? ????????? ???????????? ?? ?? ??????....???? ??? ?????????? ?????????? ?? ??? ????????. 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лука Написано Децембар 27, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2009 "Јадници" - В.Иго Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Децембар 27, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2009 1. Sve knjige Halila Džubrana(Prorokov vrt) 2.Mali Princ 3.Lestvica 3 knjige koje su toliko raskupusane, ispodvlačene, i koje se uvek prve pakuju u kofer kada se kreće an odmor Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Децембар 27, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2009 Мени је, до сада, највећи утисак оставила књига Вука Драшковића- Молитва. Има ту још књига које су оставиле утисак, али "Молитва" ме је тад "разбуцала" као ниједна пре. Прочитао сам је док сам био у средњој школи. Е, то је пример хришћанства. И након свих злочина, подела, свирепих убистава, силовања мајки у олтару, терање на инцест у олтару, пржење мале у шпорету, клања од разноразних злочинаца, ми једино што можемо да урадимо је управо оно што је у наслову књиге- м о л и т в а. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 27, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2009 Braća Karamazovi.... bez ikakve konkurencije na vidiku... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Децембар 27, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2009 Bra?a Karamazovi.... bez ikakve konkurencije na vidiku... ????????, ??? ?? ????? ????????, ??? ??????? ? ????? ??????????, ?????. ?????????, ????????????. ??????? ? ?????????? ??? ??????? ?????????, ???? ???? ???????? ??????? ? ??? ??????. ???????, ????? ??? ???? ?????? ??????????? ?, ????? "???????", ???????? ??????????? ?? ?? ???? ???? ?????????, ?????? ??? ????? ???? ???. ? ?? ????, ????????? ?????? ?? ????, ??? ????????. ??????????????, ?? ?? "??????? ? ??????? ???????????". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Децембар 27, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2009 ``???? ????`` ?? ???????????? ????, ????, ??? ?? ? ???? ????! ???????? ???????? ?? ?????? ? ????? ???????? ? ?????? ????? ???????? prst ka gore ??. ? ???? ????? ?? ???????? ????????. ??? ?????? ????? ??????????. "Gospode, citav jedan trenutak blazenstva, pa zar je to malo cak i za ceo ljudski vec" 0442_feel)) Da, da.... ???? ??? ?????? 0442_feel Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 27, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2009 Schmetterling се враћа, тресе вас из гаћа. sad sam primetio.... prst ka gore :drugarstvo: vidim ja ovih dana mi sve nešto spadaju gaće.... a ja mislio da je lastež u pitanju.... nema je na youtube....evo linka za pesmu http://www.musicrailways.com/Rokeri_S_Moravu_-_Dabogda_Ti_Gacni_Lastez_Puko_mp3.html Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Децембар 27, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2009 Има на јутјубу све: http://www.youtube.com/watch?v=uNeeFJBVLyY prst ka gore Мада нисам мислио на ту песму... Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука