drvce Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 http://hyperioncantos.wikia.com/wiki/The_Void_Which_Binds Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Bog je dao čoveku prirodu na upravljanje, priroda je podredjena čoveku. Božja energija je jedina nepromenjena za sve vekove jer je Stvaralačka i nedostupna kao takva nauci. Ma pusti ti to ne tvrdim ja da je nemoguće, samo kažem zamislite da je nemoguće. Ono ovoliki svemir, gde god pogledaš vidiš svezde, a mi nigde ne možemo da mrdnemo . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Ono ovoliki svemir, gde god pogledaš vidiš svezde, a mi nigde ne možemo da mrdnemo . Leba preko pogace Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Ja mislim da je moguce... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Leba preko pogace Uz vruću rakijcu zamišljavam daleke zvezdane pute a još ajkulu uživo video nisam Zero and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Brate ja kad odem na pecanje pa mi prugasti sumski mis skoro jede kukuruz iz ruke, ili ispred mene vidra na frku napravi piruetu(a ja pomislim da je foka) i roneci ispred mene pusta baloncice, ili kad mi kraljevski vodomar stane na stap i znacajno me pogleda(da se zna ko je ovde gazda), ili kad mi veliki bucov iznenada rokne ko torpedo na kukuruz dok izvlacim plovak da prezabacim i savije stap u kiflu naginjuci ka pereci, ili kad nemustim jezikom dozovem labudove, ili kad me kornjacica pozdravlja svaki put kad dodjem na mesto, pa mene ne interesuju neke tamo prasnjave planete i beskrajna pustina svemira lol PS: jedan dan sam posumnjao u kornjacicin pozdrav, i sedimo tako kum i ja i pecamo, i pitam se naglas "pa gde je ta kornjacica da pozdravi?", prodje par sekundi i hop evo je kornjacica izgviruje iz vode i kulturno pozdravlja, kum puko od smeha Zero and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 Brate ja kad odem na pecanje pa mi prugasti sumski mis skoro jede kukuruz iz ruke, ili ispred mene vidra na frku napravi piruetu(a ja pomislim da je foka) i roneci ispred mene pusta baloncice, ili kad mi kraljevski vodomar stane na stap i znacajno me pogleda(da se zna ko je ovde kralj ribolova), pa mene ne interesuju neke tamo prasnjave planete i pustina svemira lol Ma ti si blesav tebi stvarno treba večnost DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 Znam, znam, kada bih vam sada otkrio da ja nisam Zemljanin, vi biste rekli da lazem. Ali ne zameram vam, nisu me dzaba ovde poslali, ja sam diplomirao na temi "Zemljani, njihova priroda i dela" sa blistavom ocenom. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 Znam, znam, kada bih vam sada otkrio da ja nisam Zemljanin, vi biste rekli da lazem. Ali ne zameram vam, nisu me dzaba ovde poslali, ja sam diplomirao na temi "Zemljani, njihova priroda i dela" sa blistavom ocenom.Poverovaćemo ali tek kad vidimo tvoje žilice zasadjene u oblaku.. :P Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 Uz vruću rakijcu zamišljavam daleke zvezdane pute a još ajkulu uživo video nisam E, brate, nasmejao si me... Već imam sliku Srbina u glavi sa šajkačom kako cedi rakijcu i piči uz pomoć "warp" tehnologije Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 Poverovaćemo ali tek kad vidimo tvoje žilice zasadjene u oblaku.. :P http://en.wikipedia.org/wiki/Aeroponics Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 http://en.wikipedia.org/wiki/AeroponicsMa zasadiću te (skupiću te) u bure , znaš li ti koliko meni vremena treba da prevedem taj tekst Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 znaš li ti koliko meni vremena treba da prevedem taj tekst http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D1%8D%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 http://ru.wikipedia.org/wiki/АэропоникаDobro moje drvce umesto da prevodim ja pravim slikice kako si smešan kad potrčiš :)9 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 Ja mislim da je moguce... Ja bih mnogo voleo da bude da je moguce... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука