Протомајстор Написано Децембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2009 Биће рата... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 25, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2009 Religijska karta po Andrees Allgemeiner Handatlasu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 25, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2009 ???? ????... why? :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Децембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2009 ???? ????... why? :smiley: ?? ????? ?? ?? ?? ????? ??????????????? ??? "?????????? ????".? ????? ??? ?? ?????? ?????? ??? ??? ???????? ???????????. ??????? ?? ????? ??? ?? ?????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 25, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2009 ???? ????... why? :smiley: ?? ????? ?? ?? ?? ????? ??????????????? ??? "?????????? ????".? ????? ??? ?? ?????? ?????? ??? ??? ???????? ???????????. ??????? ?? ????? ??? ?? ?????. ????? ?????????? ?????? ???? ???. ???????? ?? ?? ?? ?????????? ?????.... ???? ?? ?? ??????? ?????? 0104_cheesy ?? ?? ?? ????? ?? ?????? ????? 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Saladin Написано Децембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2009 Mislim da je prva karta jako stara, po njoj katolika ima više nego muslimana, a i Vatikan je podavno priznao da ih je manje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 25, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2009 Mislim da je prva karta jako stara, po njoj katolika ima više nego muslimana, a i Vatikan je podavno priznao da ih je manje. Karta je stara 2-3 godine shok Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Saladin Написано Децембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2009 Mislim da je prva karta jako stara, po njoj katolika ima više nego muslimana, a i Vatikan je podavno priznao da ih je manje. Karta je stara 2-3 godine shok Onda se autor služio opcijom "insert cheat codes" :smiley:, zezam se, mislim da je najprihva?eniji podatak da svi Hriš?ani ?ine oko 33% svjetskog stanovništva, ili oko 2,2 milijarde, (bar sam najviše nailazio na te podatke), a po onoj karti, u zadnje 2-3 godine, broj im se smanjio za 10%, što nema smisla, evo skoro od prije dvije godine: http://www.index.hr/vijesti/clanak.aspx?id=380543 Mada ove brojke se relativne, ovdje npr. navode da ima 1.3 milijardi muslimana, negdje ?e pisati 1,5, pa do 1.8.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 25, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2009 Mislim da je prva karta jako stara, po njoj katolika ima više nego muslimana, a i Vatikan je podavno priznao da ih je manje. Karta je stara 2-3 godine shok Onda se autor služio opcijom "insert cheat codes" :smiley:, zezam se, mislim da je najprihva?eniji podatak da svi Hriš?ani ?ine oko 33% svjetskog stanovništva, ili oko 2,2 milijarde, (bar sam najviše nailazio na te podatke), a po onoj karti, u zadnje 2-3 godine, broj im se smanjio za 10%, što nema smisla, evo skoro od prije dvije godine: http://www.index.hr/vijesti/clanak.aspx?id=380543 Mada ove brojke se relativne, ovdje npr. navode da ima 1.3 milijardi muslimana, negdje ?e pisati 1,5, pa do 1.8.... Ja ti nevjerujem u Vatikanska priznanja crvenilo Mada oke Saladine Nema ti kod mene stele samo da znas 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Saladin Написано Децембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2009 Mislim da je prva karta jako stara, po njoj katolika ima više nego muslimana, a i Vatikan je podavno priznao da ih je manje. Karta je stara 2-3 godine shok Onda se autor služio opcijom "insert cheat codes" :smiley:, zezam se, mislim da je najprihva?eniji podatak da svi Hriš?ani ?ine oko 33% svjetskog stanovništva, ili oko 2,2 milijarde, (bar sam najviše nailazio na te podatke), a po onoj karti, u zadnje 2-3 godine, broj im se smanjio za 10%, što nema smisla, evo skoro od prije dvije godine: http://www.index.hr/vijesti/clanak.aspx?id=380543 Mada ove brojke se relativne, ovdje npr. navode da ima 1.3 milijardi muslimana, negdje ?e pisati 1,5, pa do 1.8.... Ja ti nevjerujem u Vatikanska priznanja crvenilo Mada oke Saladine Nema ti kod mene stele samo da znas 0104_cheesy Ne vjerujem ni ja za ovaj drugi podatak, zakinuli su najmanje za 200 miliona ljudi, evo jedan noviji info: Study: Muslims make up 25 percent of world population http://www.haaretz.com/hasen/pages/ShArtStEng.jhtml?itemNo=1119677&contrassID=1&subContrassID=1&title=%27Study:%20Muslims%20make%20up%2025%20percent%20of%20world%20population%27&dyn_server=172.20.5.5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2009 Mislim da je prva karta jako stara, po njoj katolika ima više nego muslimana, a i Vatikan je podavno priznao da ih je manje. Karta je stara 2-3 godine 0442_feel Onda se autor služio opcijom "insert cheat codes" :smiley:, zezam se, mislim da je najprihva?eniji podatak da svi Hriš?ani ?ine oko 33% svjetskog stanovništva, ili oko 2,2 milijarde, (bar sam najviše nailazio na te podatke), a po onoj karti, u zadnje 2-3 godine, broj im se smanjio za 10%, što nema smisla, evo skoro od prije dvije godine: http://www.index.hr/vijesti/clanak.aspx?id=380543 Mada ove brojke se relativne, ovdje npr. navode da ima 1.3 milijardi muslimana, negdje ?e pisati 1,5, pa do 1.8.... ?????? ?? ?? ? ????? , ? ?????????? ????????? ????? ?? ???????? , ???? ?? ?? ?? ??????? ???????? ??? ?????????. ???? ?? ?????? ?? ????? ???? ?????? ??????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Религије света Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Распрострањеност Православља у свету (тамније) - преовлађујућа религија (светлије) - значајна мањина (преко 10%) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Мапа која показује доминантност аврамских (љубичасто) и дармских религија (жуто) у свакој земљи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kajaa Написано Мај 30, 2010 Пријави Подели Написано Мај 30, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука