Млађони Написано Мај 17, 2013 Пријави Подели Написано Мај 17, 2013 Немам ја проблема са тим да неко хоће другачије да се осећа или изјашњава. Имам проблем са тим што се на овим просторима границе цртају по етничким линијама. Неко ко то зна прави нове нације управо ради тога. А већа држава значи и веће тржиште људи, роба, идеја, ресурса, па и већи потенцијал за благостање. Дакле, немам ништа против да се неко ко се не осећа као Србин тако и изјашњава, али имам много проблема са тим да неко вештачки ствара нове нације ради сепаратизма, јер ме се то директно тиче. Dobro ja se sa time slazem, ali ne mislim da postoji "nacija" vojvodjana. Ipak je sa crnogorcima malo drugacija istorija, sto drzave to naroda. NIsu oni uvek bili deo Srbije, sto se drzavnosti tiche. Inache, nije obavezno - veca drzava - vise naroda - bolji razvoj ekonomije. Nije to pravilo uvek isto. Secam se samo tog zakljucka, ne seca mse tachno zasto, nego kazem sta sam procitao. Нисам сигуран ни то за исисавање пара. Могао си ти да исисаваш паре из електропривреде, војне индустрије, јавних предузећа разних, и та су предузећа углавном и била у чистом државном власништву. Ne znam, neko javno znanje je da su pare isisavane i neko moje privatno. Na mnogo nacina su isisavane ne samo kroz "preduzeca" ali, uradi ovom ovo dzabe, daj ovima ono dzabe, daj onom ono dzabe. Ako me kapiras. Ima tu josh problema sa tim drustvenim preduzecima. Naprimer prezaposlenost, preduzece finasira i uposljav vise radnika neg osto mu treba. Ima dosta faktora ali i sisvanje para sto direktno, to na mufte, ispod zita i slichne fore. Фала ти бате, ово је одлично! Molim i drugi put. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука