МилошБГ Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 Samo se nadam da nece postati praksa ugledanja na novinare i politicare. florenntina је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 Meni je zanimljivije to sto se novoj vlasti u zemlji Srbiji nista ne sme reci! Imamo fantasticnu sluzbu koja odmah reaguje kao alarm. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 Meni je zanimljivije to sto se novoj vlasti u zemlji Srbiji nista ne sme reci! Imamo fantasticnu sluzbu koja odmah reaguje kao alarm. Ma ne smes nijednoj, ni novoj ni staroj. Svi su opsednuti samo sobom, u svetu narcisoidnosti i samo reaguju ako ih se licno dotaknes. Kako pogledam koju emisiju ili intervju stalno isto- "ja pa ja" a pri tome se stalno gubi iz vida da gradjani sve to placaju. I dok se zvanicnici tako "privatno" prepucavaju o trosku poreskih obaveznika, drzava se iz dana u dan urusava sve vise i fizicki i ekonomski i duhovno... Ma tuga... Volim_Sina_Bozjeg and МилошБГ је реаговао/ла на ово 2 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука