Гости Guest Alefshin Написано Децембар 24, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 24, 2009 Невероватно! Имамо (тренутно) 837 чланова, а активно је једва 50-так. Шта је са осталима? Зашто су се учлањивали? За ишчитавање форума није потребна регистрација. Дакле, зашто уопште не учествују у раду форума, односно зашто не мисионаре кад су се већ регистровали?! Свако има неко своје јединствено искуство које треба да подели са нама, а не да га себично чува за себе! Што каже наш о.Угрин-мислите о томе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Децембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2009 Ја сам просто запрепашћен колико има доконих турбо-патриота и мисионара.Невезано за ово сад,али заиста оно да смо ми Срби генерално гледано кафанске патриоте-стоји. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Децембар 24, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 24, 2009 Srbi imaju karakteristiku,u globalu,cast izuzecima,da sve dobro,cak odlicno zapocnu,a nista ne dovrse... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Децембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2009 ???????????! ????? (????????) 837 ???????, ? ??????? ?? ????? 50-???. ??? ?? ?? ????????? ????? ?? ?? ??????????? ?? ?????????? ?????? ???? ???????? ????????????. ?????, ????? ?????? ?? ????????? ? ???? ??????, ??????? ????? ?? ????????? ??? ?? ?? ??? ?????????????! ????? ??? ???? ????? ??????????? ???????? ???? ????? ?? ?????? ?? ????, ? ?? ?? ?? ??????? ???? ?? ????! ??? ???? ??? ?.?????-??????? ? ????. Mozda su stidljivi,mozda im je ovo prvi forum ili im treba malko vremena da se pokrenu!Mozda bi vredelo poslati im neku porukicu koja bi delovala kao okidac i aktivirala ih. 0202_238 Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Децембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2009 Ћутање је ЗЛАТО 0202_238 Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hidegkuti Nándor Написано Децембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2009 Ја волим да верујем да неки мање времена проводе за рачунаром, а више мисионаре у реалном животу, у реалним сусретима са људима... Требало би и ја тако да радим... Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море. Павле Соларић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Децембар 25, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 25, 2009 I ja Nandore.Oduvek u skoli,kafani,na faxu,etc...Ali,najvise volim u kafani. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ako-Heka Написано Јануар 8, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2010 Da sve shto Lion kaze,isto i poneki meni se chini idu po onome ja,samo ja,nije tako ja znam.Onda ako neko podrzi to ja znam,nastaje mi znamo,nemoj ti nama,pogledaj sebe. Osobi kojoj nije do objashnjavanja odustane ili nepochinje. 1405_love bleh bleh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Јануар 8, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2010 Lenjost u misionarenju je posledica greha - nema u verniku misaonog i/ili emotivnog ushićenja Bogom i Njegovim delovanjem medju nama - pa nema ni 'razloga' da se sa bližnjim o Bogu razgovor povede. A Jevandjelje i dalje ostaje blaga/radosna vest, bez obzira kako mi razmišljali i kako se osećali. I našim bližnjima treba spasenje i u duši i u telu, bez obzira koli©ko mi o Vaskrslom i Vaznetom Gospodu bili voljni da im govorimo (rečima, delima, molitvama Bogu...) Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 Помаже Бог! Отац Горан је благословио да спроведем ово мало истраживање на тему мисионарство и форум. Молим Вас да узмете учешће. Хвала. https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dGswakpqRlpsTjZ5NFBINnFVV2tRNEE6MA ово добих на пп и већ сам одговорио, надам се да није провокација у питању. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Slusalica Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 Pozalio mi se jedan clan sa verujem foruma, da je dobio slicnu pp. Samo sto je tamo bio link verujem foruma. Potpis te osobe je Smesko. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Slusalica Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 dobila i ja pp na verujem forumu. васкрсија Модератор Ветеран Ван мреже Пол: Поруке: 1495 Радим истраживање на тему Мисионарство и форум. Молим Вас да одговорите на ову анкету. Унапред захвална. Татјана https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dG5IcEd2YldkcTlXY0JfMGlHQ3BYM3c6MA&ifq sta reci? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 Добила и ја на ПП од те Татјане и одговорила, пошто је рекла да јој је отац Иван, дао дозволу да пошаље упитник. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 није провокација у питању, отац Горан је благословио нашој сестри татјани да спроведе истраживање путем приватних порука. ево и оригиналног линка намењеног за pouke.org : https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dGswakpqRlpsTjZ5NFBINnFVV2tRNEE6MA замолио бих вас да попуните формулар, свака помоћ са ваше стране је на тај више него добродошла. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 Ja попунила без размишљања, мислим ништа провокативно није било у питању. Нисам вала ни помислила да се неко шали, некад је то добро, а некад морам признати и није confused. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука