Jump to content

Лењост у мисионарењу!

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Гости

Невероватно! Имамо (тренутно) 837 чланова, а активно је једва 50-так. Шта је са осталима? Зашто су се учлањивали? За ишчитавање форума није потребна регистрација. Дакле, зашто уопште не учествују у раду форума, односно зашто не мисионаре кад су се већ регистровали?! Свако има неко своје јединствено искуство које треба да подели са нама, а не да га себично чува за себе!

Што каже наш о.Угрин-мислите о томе.

Подели на овим сајтовима

Ја сам просто запрепашћен колико има доконих турбо-патриота и мисионара.Невезано за ово сад,али заиста оно да смо ми Срби генерално гледано кафанске патриоте-стоји.

Подели на овим сајтовима

???????????! ????? (????????) 837 ???????, ? ??????? ?? ????? 50-???. ??? ?? ?? ????????? ????? ?? ?? ??????????? ?? ?????????? ?????? ???? ???????? ????????????. ?????, ????? ?????? ?? ????????? ? ???? ??????, ??????? ????? ?? ????????? ??? ?? ?? ??? ?????????????! ????? ??? ???? ????? ??????????? ???????? ???? ????? ?? ?????? ?? ????, ? ?? ?? ?? ??????? ???? ?? ????!

??? ???? ??? ?.?????-??????? ? ????.

Mozda su stidljivi,mozda im je ovo prvi forum ili im treba malko vremena da se pokrenu!Mozda bi vredelo poslati im neku porukicu koja bi delovala kao okidac i aktivirala ih. 0202_238

Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!!

Подели на овим сајтовима

Ја волим да верујем да неки мање времена проводе за рачунаром, а више мисионаре у реалном животу, у реалним сусретима са људима...

Требало би и ја тако да радим...

Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море.

Павле Соларић

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Lenjost u misionarenju je posledica greha - nema u verniku misaonog i/ili

emotivnog ushićenja Bogom i Njegovim delovanjem medju nama - pa nema

ni 'razloga' da se sa bližnjim o Bogu razgovor povede.

A Jevandjelje i dalje ostaje blaga/radosna vest, bez obzira kako mi razmišljali

i kako se osećali. I našim bližnjima treba spasenje i u duši i u telu, bez obzira

koli©ko mi o Vaskrslom i Vaznetom Gospodu bili voljni da im govorimo

(rečima, delima, molitvama Bogu...)

Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији!
Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Помаже Бог! Отац Горан је благословио да спроведем ово мало истраживање на тему мисионарство и форум. Молим Вас да узмете учешће. Хвала.

https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dGswakpqRlpsTjZ5NFBINnFVV2tRNEE6MA

ово добих на пп и већ сам одговорио, надам се да није провокација у питању.
Подели на овим сајтовима

dobila i ja pp na verujem forumu.

васкрсија

Модератор

Ветеран

Ван мреже

Поруке: 1495

Радим истраживање на тему Мисионарство и форум. Молим Вас да одговорите на ову анкету. Унапред захвална. Татјана

https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dG5IcEd2YldkcTlXY0JfMGlHQ3BYM3c6MA&ifq

sta reci?

Подели на овим сајтовима

није провокација у питању, отац Горан је благословио нашој сестри татјани да спроведе истраживање путем приватних порука.

ево и оригиналног линка намењеног за pouke.org :

https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dGswakpqRlpsTjZ5NFBINnFVV2tRNEE6MA

замолио бих вас да попуните формулар, свака помоћ са ваше стране је на тај више него добродошла.

Подели на овим сајтовима

Ja попунила без размишљања, мислим ништа провокативно није било у питању. Нисам вала ни помислила да се неко шали, некад је то добро, а некад морам признати и није  confused.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...