Славен Написано Мај 4, 2013 Пријави Подели Написано Мај 4, 2013 Драги моји пријатељи, иако се по много чему не слажемо, веома је битно да се поштујемо. Желим вам свима срећан најрадоснији хришћански празник. С надом да ћемо провести још много квалитетних дискусија, и да ћемо се успешно конвертовати и деконвертовати (јер свака победа је битна). Ваш пријатељ атеиста Славен Зосима, N.Petrovic, obi-wan and 13 осталих је реаговао/ла на ово 16 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Мај 4, 2013 Пријави Подели Написано Мај 4, 2013 Pridruzujem se cestitkama.Hristos (mozda) Voskrese! Da budete jos bolji hriscani nego do sada! hansbrough, horatio, bgpj and 13 осталих је реаговао/ла на ово 16 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 4, 2013 Пријави Подели Написано Мај 4, 2013 vaistinu , braćo ateisti... zahvaljujem! 4869 bliss jeeee Биљана је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Мај 4, 2013 Пријави Подели Написано Мај 4, 2013 vaistinu ! Hvala, dragi naši bighugbighug Биљана је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Мај 5, 2013 Пријави Подели Написано Мај 5, 2013 Хвала, пријатељи најбоље жеље овим поводом од мене ка вама. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 5, 2013 Пријави Подели Написано Мај 5, 2013 vaistinu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Мај 5, 2013 Пријави Подели Написано Мај 5, 2013 Људи, браћо, ви испуњавате оне ријечи "будимо људи". Мислим на вас два. Надам се да ћу уз вас постати бољим људом! Мислим на све атеисте, јер са вас два нисам имао контактацију. ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
hansbrough Написано Мај 5, 2013 Пријави Подели Написано Мај 5, 2013 Pridružujem se čestitkama, Hristos vaskrse . Najvažnije je da imamo dobre namere, sve ostalo će doći usput. Биљана је реаговао/ла на ово 1 The only normal people you know are the ones you don’t know very well. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 5, 2013 Пријави Подели Написано Мај 5, 2013 Драги моји пријатељи, иако се по много чему не слажемо, веома је битно да се поштујемо. Желим вам свима срећан најрадоснији хришћански празник. С надом да ћемо провести још много квалитетних дискусија, и да ћемо се успешно конвертовати и деконвертовати (јер свака победа је битна). Ваш пријатељ атеиста Славен Pridruzujem se cestitkama. Hristos (mozda) Voskrese! Da budete jos bolji hriscani nego dosada! Da ste zivi i zdravi, i vi i svi vasi... Биљана, Ignjatije and Тања1 је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 5, 2013 Пријави Подели Написано Мај 5, 2013 vaistinu http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Мај 5, 2013 Пријави Подели Написано Мај 5, 2013 Takodje sve najbolje, znaci vaistinu Биљана је реаговао/ла на ово 1 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Мај 5, 2013 Пријави Подели Написано Мај 5, 2013 Драги моји пријатељи, иако се по много чему не слажемо, веома је битно да се поштујемо. Желим вам свима срећан најрадоснији хришћански празник. С надом да ћемо провести још много квалитетних дискусија, и да ћемо се успешно конвертовати и деконвертовати (јер свака победа је битна). Ваш пријатељ атеиста Славен Elem, nesto mi pade na pamet; a koji je vas najvazniji praznik da znamo unapred, mislim...da vam cestitamo? .mislise. Биљана је реаговао/ла на ово 1 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Славен Написано Мај 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 5, 2013 Elem, nesto mi pade na pamet; a koji je vas najvazniji praznik da znamo unapred, mislim...da vam cestitamo? .mislise. Meni je svaki dan praznik, a posebno su mi znacajni dani koje provodim sa najblizima. Jer je meni zivot samo jedan. I svaki dan je predivan na ovoj planeti. I stoga se bavim raznim dobrotvornim radom. Za boljitak drugih i mene. Биљана and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Мај 5, 2013 Пријави Подели Написано Мај 5, 2013 Hristos (mozda) Voskrese! Vaistinuu (provereno) Vaskrse! hvala na lepom i odmerenom druzenju pored svih nasih razlika. a za verujuce umesto uobicajenog pozdrava, isto to samo malo drugacije: 4. U njemu bješe život, i život bješe svjetlost ljudima. 5. I svjetlost svijetli u tami, i tama je ne obuze. sqny, Срђан Шијакињић, nana and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Мај 5, 2013 Пријави Подели Написано Мај 5, 2013 Meni je svaki dan praznik, a posebno su mi znacajni dani koje provodim sa najblizima. Jer je meni zivot samo jedan. I svaki dan je predivan na ovoj planeti. I stoga se bavim raznim dobrotvornim radom. Za boljitak drugih i mene. Ti si onda covece pravi hriscanin! .smesko. Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука