Vizantiona Написано Децембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2009 Republički centar za istraživanje ratnih zločina Dosta materijala u vidu audio i video zapisa sa foto galerijom ali vezano sire za celu bivsu BIH. http://www.rs-icty.org/pocetnalat.htm Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Децембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2009 Институт за истраживање српских страдања у XX веку Досије Сребреница http://www.serb-victims.org/content/blogcategory/32/144/ Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Децембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2009 Knjige o Srebrenici U TRAGANJU ZA ISTINOM KNJIGA MRTVIH SRBA Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Децембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2009 Само једно питање: зашто у уводном посту на топику, ријечи - злочин у Сребреници- стоји под наводницима? Да ли то значи да злочин у Сребреници НИЈЕ ПОЧИЊЕН, т.ј. да злочина- нема? 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Децембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2009 ???? ????? ??????: ????? ? ??????? ????? ?? ??????, ?????? - ?????? ? ??????????- ????? ??? ???????????? ?? ?? ?? ????? ?? ?????? ? ?????????? ???? ???????, ?.?. ?? ???????- ????? 0202_238 ?? ????? ?? ???? ???? ???? ???????? ????? ???-? ? ?? ???? ?? ?? ?????? ??????, ??????? ?? ?? ? ??????? ???????? ?? ?????? ????? ???????????? ?? ??????? ???? ?????. ?? ?? ????? shalom777 ????? ???????? ???? ?? ???????? ?????????? ???????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Децембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2009 ?? ?? ????? shalom777 ????? ???????? ???? ?? ???????? ?????????? ???????? ?????? ?? ????, ????, ?????? ?? ????? ???? ?? ?????? ? ?????? ?? ?? ?? ? ??????????( ? ? ???? ???????) ???????-??????, ??????? ??????, ???? ????????????, ???? ? ???????. ????? ????... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Децембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2009 ?? ?? ????? shalom777 ????? ???????? ???? ?? ???????? ?????????? ???????? ?????? ?? ????, ????, ?????? ?? ????? ???? ?? ?????? ? ?????? ?? ?? ?? ? ??????????( ? ? ???? ???????) ???????-??????, ??????? ??????, ???? ????????????, ???? ? ???????. ????? ????... ????? ?? ????? ????? ?????????, ?? ????, ???? ??? ?? ???? ???? ????? ?? ???? ????? ?????????. ????? ?? ????? ???? ??????????? ?????. ????? ?? ??? ???? ???? ???? ??????????. ????? ?????? ????????? ?? ????? ????????? ???????? ?? ????? ? ?????????? ????????. ????? ??? ?? ?? (shalom777) ??? ???? ???????? ???? ? ???? ?????????, ?? ?? ????? : ?? ?? ?? ??????? ?? ?????? ....?????? ?? ????? ???? ?? ?????? ? ?????? ....??? ???? ???? ??????? ?????. ??? ?? ???????????? ?????, ???? ?? ??????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Децембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2009 Позз, уопште немам формиран став, нисам се бавио овом темом, више од онога што сам видио на телевизији,евентуално-прочитао 2-3 текста. Допуштам сваку могућност, а дефиниција ЗЛОЧИНА ми је више него позната, јер сам положио Кривично право. 0409_feel Зато ми је мало и нелогично што се тај појам, у уводном посту, ставио под наводницима- јер је убиство и једног невиног човјека, конкретно у Сререници- злочин. А колико сам ( на ТВ-у) могао да видим- ту има много више гробова...Како српских,тако и муслиманских. А н вјерујем да су све то самоубице, у питању? Дакле,мислим да си погрешно схватио мој пост, у смислу да ја некога оптужујем,да говори не знам ни ја о чему- само сам изрекао један попуно лаички став о овом питању-да је злочина- било. Поздрав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Децембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2009 Ево за Марка, ово сад нађох, може ти помоћи у истраживању,ако већ ниси читао: http://www.novinar.de/2008/09/04/u-srebrenici-nije-bilo-genocida.html Поздрав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2009 ??? ???? ???? ??????? ?????. ??? ?? ???????????? ?????, ???? ?? ?????????????? ????? ???????? ????? ??????,???????? ?????????,???? ?? ???? ?? ????????????...????? ????????? ?? ???????,??? ???? ????????? ??????,????? ???? ???????????... ????? ??,?? ??? ?? ???????... 0409_feel "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Децембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2009 Код нас је тај снимак емитован на Дневнику, бај д веј... За заплакати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Децембар 25, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2009 Ај да видим ко се још пријављује. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Децембар 25, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2009 Сви који су заинтересовани нека се пријаве на форум Водовдан да се тамо почнемо полако окупљати: http://forum.vidovdan.org/index.php Тема се зове откопавање Сребренице http://forum.vidovdan.org/viewtopic.php?f=44&t=8564 pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Децембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2009 ??? ???? ???? ??????? ?????. ??? ?? ???????????? ?????, ???? ?? ?????????????? ????? ???????? ????? ??????,???????? ?????????,???? ?? ???? ?? ????????????...????? ????????? ?? ???????,??? ???? ????????? ??????,????? ???? ???????????... ????? ??,?? ??? ?? ???????... https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/dada.gif ?? ???? ??????, ?? ??? ?? ???? ???? ??????? 7-8 ?????? ????? 0110_hahaha???? ?? ???? ?????????? :cheesy2: Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Децембар 25, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2009 Оставите се препуцавања на овој теми,сачекајте да видимо ко је још заинтересован. Браћо и сестре,ово је за добро српског народа,не можете направити никакву птету укључујући се у овај пројекат,можете само помоћи. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука