Иван ♪♫ Написано Мај 2, 2013 Пријави Подели Написано Мај 2, 2013 IBM направио филм помоћу атома: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2013 а ево и како је филм направљен: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 2, 2013 Пријави Подели Написано Мај 2, 2013 Mada mnogi ovde placu zbog moje gordosti, moram da kazem da sam JA to vec postavio danas! https://www.pouke.org/forum/topic/344-%D1%86%D1%80%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%BC%D0%BE%D0%B2%D0%B8/page-14#entry847377 зеленизуб је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 2, 2013 Пријави Подели Написано Мај 2, 2013 Па добро ко су главни лумци? Натријум, кисик, душик? "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 2, 2013 Пријави Подели Написано Мај 2, 2013 Па добро ко су главни лумци? Натријум, кисик, душик? Коситар Драле, коситар... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 2, 2013 Пријави Подели Написано Мај 2, 2013 Коситар Драле, коситар... .mislise. молим пријевод Ракићу. Што то бијеше? Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 2, 2013 Пријави Подели Написано Мај 2, 2013 Mada mnogi ovde placu zbog moje gordosti, moram da kazem da sam JA to vec postavio danas! Овај аватар што си поставио је права ствар...збогом Кикиндо... drvce је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 2, 2013 Пријави Подели Написано Мај 2, 2013 .mislise. молим пријевод Ракићу. Што то бијеше? Калај... Драшко је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 2, 2013 Пријави Подели Написано Мај 2, 2013 Овај аватар што си поставио је права ствар...збогом Кикиндо... Hvala. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 2, 2013 Пријави Подели Написано Мај 2, 2013 Па добро ко су главни лумци? Натријум, кисик, душик? Ugljik na bakarnoj pozadini. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Мај 3, 2013 Пријави Подели Написано Мај 3, 2013 Mada mnogi ovde placu zbog moje gordosti, moram da kazem da sam JA to vec postavio danas! https://www.pouke.org/forum/topic/344-%D1%86%D1%80%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%BC%D0%BE%D0%B2%D0%B8/page-14#entry847377 Добро то, gordost, нег' вид' овај Pixel Art ( http://www.politika.rs/rubrike/Drustvo/Otkupljena-Teslina-laboratorija-na-Vordenklifu.sr.html ). Објављено: 02.05.2013... а знаду и амерички, не мо'ш касти. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука