Crveni Baron Написано Мај 2, 2013 Пријави Подели Написано Мај 2, 2013 Zato, daj Zeljko, brate mili, vrati se u kolosek... sa tim idejema "mi pobedjujemo nato" vise neg osmesno... Meni je smesno kada danas glasnogovornik NATO-a kaze da vojna sila Nato alijanse posle tri meseca bombardovanje nije ni takla Srpsku armiju. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 2, 2013 Пријави Подели Написано Мај 2, 2013 Такав су народ, експанзиван. Ne postoje "narodne osobine", stoti put. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 2, 2013 Пријави Подели Написано Мај 2, 2013 Као и Хирошима и Нагасаки Teška je to odluka bila, ali kad pogledaš širu sliku, lako se razume. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 2, 2013 Пријави Подели Написано Мај 2, 2013 Ne postoje "narodne osobine", stoti put. very doubtful "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 2, 2013 Пријави Подели Написано Мај 2, 2013 A kakve to ima veze sa ratom u Srbiji? Mislis da bi krenulo 70 miliona francuza na Balkan? Мислим да је то огроман потенцијал у људству, машинерији, стратегији наспрам нас самих и бројчано много мањих. Да не говорим о оружју итд.... слажем се да наш народ има срце, храброст, познаје терен, али толико још фактора има који би , бојим се, довели до нашег слома Неко је споменуо да се они не би усудили да нас копнено нападну и разбију.....па пола Београда није веровало да би се усудили да нас бомбардују.....тако да нисам сигуран да бисмо уопште добро прошли да је дошло до таквог сукоба Толико од мене Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука