Jump to content

Срби су најхрабрији народ

Оцени ову тему

kron

Препоручена порука

А како уклапаш утицај поплаве на твоју слободну вољу, или кад ти неко преко сателита шаље одређене сигнале?

Znaci u prevodu ti nemas slobodnu volju....tebe poplavljuju uticaji planeta koja ti unapred govore ko je kakav i s kim si kompatibilan....imun sam na paranocine signale teorija zavere.....

Подели на овим сајтовима

• Одговори 37
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Meni je natalna karta rekla da ću da budem veoma poznat i veliki čovek!   :)

A u horoskopu sam vaga, ako ti znači šta (a vidim da ti znači) 

Хахахаха, радио наталну карту! Хахахаха! Атеиста велики са форума  :)

Ја се мало зезао, де у те глупости да верујем, него нисам наишао на неког инспиративног саговорника ко прошли пут (неког ко би стварно почео да прича о хороскопима као нечему валидном).

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Znaci u prevodu ti nemas slobodnu volju....tebe poplavljuju uticaji planeta koja ti unapred govore ko je kakav i s kim si kompatibilan....imun sam na paranocine signale teorija zavere.....

А теро шегу мало, него се и ја нешто сморио, нисам више ни ја паметан ко некад што сам био, остарало се.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

А теро шегу мало, него се и ја нешто сморио, нисам више ни ја паметан ко некад што сам био, остарало се.

verovatno ti je saturn u kuci neptuna.....kad predje u dvoriste jupitera bice sve bolje..... greengrin

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Opet otkrivaju toplu vodu...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Види, можеш ти да пљујеш по чему год хоћеш, али једном сам отишао да ми ураде наталну карту. Буквално све што ми је жена рекла, све се тако и десило.

И који си ти знак у хороскопу? Ево, скоро да могу да опкладим си Ован или Водолија, тако ми некако делујеш.

Немој о томе па страсна седмица је..

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...