sinčasnog Ozrena Написано Април 30, 2013 Пријави Подели Написано Април 30, 2013 Srbi iz Bosne malo seruckaju po pitanju svoje borbe, opstanka i ugrozenosti, u tome naravno prednjace politicari. Ne fali njima nista niti su ugrozeni po pitanju identiteta. U 49% teritorije su vecina. To se ne moze nikako nazvasti teskom situacijom, i potrebnom borbom za opstanak. ако ми серуцкамо ти га баш........Јустинијан мало се позабави патрологијом , ликом и делом Јустинијана , мислим да му није баш по вољи шта изусти мишљу а остави тврдо истипкавајући! Кад се опорави епископ Василије многима ће болест узнапредовати , живи били па видели ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 30, 2013 Пријави Подели Написано Април 30, 2013 al pazi ovo sad! :lol: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ribar Написано Април 30, 2013 Пријави Подели Написано Април 30, 2013 Covece opet radis isto, nisam ja nervozan nego ti, ja samo odgovaram na tvoje preseravanje po modelu trazili ste gledajte, i nemoj licemerno da mi molis oprost jer ti ga i ne mogu dati... a nisam ni ljut nego mi je vise krivo a pederski i dalje ne odgovaras koja je riba u pitanju, sto me jedino i zanimalo i drugarski sam te pitao, ni najmanje me ne interesuje tvoje neko misljenje o necemu tamo, nego samo to sta sam te pitao i nista vise Ja sam prijatelju apsolutno smiren i takvi kao ti i oni koji podrzavaju tebe su mi apsolutno merilo da sam u pravu i cist usvojim namerama.Ti i tvoje drugo,, ja'' me svojim uvredama ,samo jos vise ojacavate pred pricest i hvala Vam na tome. Ja licno sam ovome sajtu dao ime pre nekoliko godina,sto mozete proveriti kod oca Ivana,ali nisam ni u snu ocekivao da ce administratori dozvoljavati ovake psovke i prelesti bilo kome Svako dobro od Boga Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји. Патријарх Павле Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 30, 2013 Пријави Подели Написано Април 30, 2013 "Ja sam prijatelju apsolutno smiren i takvi kao ti i oni koji podrzavaju tebe su mi apsolutno merilo da sam u pravu i cist usvojim namerama.Ti i tvoje drugo,, ja'' me svojim uvredama ,samo jos vise ojacavate pred pricest i hvala Vam na tome. Ja licno sam ovome sajtu dao ime pre nekoliko godina,sto mozete proveriti kod oca Ivana,ali nisam ni u snu ocekivao da ce administatori dozvoljavati ovake psovke i prelesti bilo kome Svako dobro od Boga" -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Respect! B) A ja sam napravio najbolji header za ovaj sajt pa se ni ne hvalim :lol: doduse sad nije u opticaju, al sam stavio i jednog pecarosa u camcicu al to opet nema veze sa onime sto sam te pitao, a sad me prosla volja uopste i da saznam sta si to upeco... PS: jadna ti je ta pricest kad su ti merilo moje greske PPS: opet ti sa "svako dobro"?! Pa jesi li ti normalan?! Nije za tebe ovaj vid kompjuterske komunikacije, sad se nadjemo uzivo ti i ja i sta bi bilo? Mislis da bi mi ovolko kenjao tj prelescivao? E pa ne bi, jedan samar bi to resio, ili da ulovim vise riba od tebe, o Ucitelju! Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 30, 2013 Пријави Подели Написано Април 30, 2013 Ti i tvoje drugo,, ja'' me svojim uvredama ,samo jos vise ojacavate pred pricest i hvala Vam na tome. Извини бата Рибаре,Дина јес мало претерао,али је свакако искрен... Него,да ли можеш ово мало објаснити,како увреде твог брата тебе ојачавају пред причешће? Мени то личи на оно,"хвала ти Боже што нисам ко Дина и Зосима..." Ето,не знам да ли ти је познато,и нас двојца,такви-какви смо,причасници смо те исте Трпезе,као и ти... DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ribar Написано Април 30, 2013 Пријави Подели Написано Април 30, 2013 Извини бата Рибаре,Дина јес мало претерао,али је свакако искрен... Него,да ли можеш ово мало објаснити,како увреде твог брата тебе ојачавају пред причешће? Мени то личи на оно,"хвала ти Боже што нисам ко Дина и Зосима..." Ето,не знам да ли ти је познато,и нас двојца,такви-какви смо,причасници смо те исте Трпезе,као иz "Ja sam prijatelju apsolutno smiren i takvi kao ti i oni koji podrzavaju tebe su mi apsolutno merilo da sam u pravu i cist usvojim namerama.Ti i tvoje drugo,, ja'' me svojim uvredama ,samo jos vise ojacavate pred pricest i hvala Vam na tome. Ja licno sam ovome sajtu dao ime pre nekoliko godina,sto mozete proveriti kod oca Ivana,ali nisam ni u snu ocekivao da ce administatori dozvoljavati ovake psovke i prelesti bilo kome Svako dobro od Boga" -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Respect! B) A ja sam napravio najbolji header za ovaj sajt pa se ni ne hvalim :lol: doduse sad nije u opticaju, al sam stavio i jednog pecarosa u camcicu al to opet nema veze sa onime sto sam te pitao, a sad me prosla volja uopste i da saznam sta si to upeco... PS: jadna ti je ta pricest kad su ti merilo moje greske PPS: opet ti sa "svako dobro"?! Pa jesi li ti normalan?! Nije za tebe ovaj vid kompjuterske komunikacije, sad se nadjemo uzivo ti i ja i sta bi bilo? Mislis da bi mi ovolko kenjao tj prelescivao? E pa ne bi, jedan samar bi to resio, ili da ulovim vise riba od tebe, o Ucitelju! Bolje samar brate,jer upecaces vise sigurno Svako dobro od Boga Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји. Патријарх Павле Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ribar Написано Април 30, 2013 Пријави Подели Написано Април 30, 2013 Извини бата Рибаре,Дина јес мало претерао,али је свакако искрен... Него,да ли можеш ово мало објаснити,како увреде твог брата тебе ојачавају пред причешће? Мени то личи на оно,"хвала ти Боже што нисам ко Дина и Зосима..." Ето,не знам да ли ти је познато,и нас двојца,такви-какви смо,причасници смо те исте Трпезе,као и ти... U pravu si brate Zosima,ja sam gresan .ti si u pravu,trpeza je ista Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји. Патријарх Павле Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 30, 2013 Пријави Подели Написано Април 30, 2013 Bolje samar brate,jer upecaces vise sigurno Svako dobro od Boga I sta je ovo sad, sa price o tome da ja ne znam ni koja riba grize sto ima dve kile u prolece, smo presli na to da cu ja upecati vise, a ustvari sam ignorant, jel ti znas uopste o cemu pricas? I jos ispade sad i lupam samare bolje i pecam vise nego ti, kakva je ovo lazna skromnost? Ja sam samo blefirao sa samarima, mozda bi ti mene istuko, i mozda bi i napeco vise, al ne radi se o tome uopste, nego sto ti mene nisi razumeo sta sam te pitao, ja sam najdobronamernije drugarski pecaroski pitao, jer delimo istu ljubav, o tome sta si upeco, i nisam uopste hteo da provociram, al kad se sam namestas onda ne moze da se odoli sadomazohizmu Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 30, 2013 Пријави Подели Написано Април 30, 2013 I svaka rasprava koja se desi je dobro sto se desila, zato se ovaj sajt i zove Pouke :lol: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 30, 2013 Пријави Подели Написано Април 30, 2013 al pazi ovo sad! :lol: Au koja linija života, pa ti ćeš se nagledati svačega u tih tvojih 97 godina, samo pazi se tu negde između 19 i 23 možeš da okineš DYNABLASTER, Crveni Baron, -Владимир- and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 30, 2013 Пријави Подели Написано Април 30, 2013 Okin'o sam ja bio jos '99te, tako da nema frke, sam sad zombi 0110_hahaha Баба је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Мај 1, 2013 Пријави Подели Написано Мај 1, 2013 А браћо моја што ви знате закомпликовати. Најбољи Срби су Срби риболовци! Шта сад? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 1, 2013 Пријави Подели Написано Мај 1, 2013 Gradonačelnik Vranja u Rusiji ukrao konjak! Gradonačelnik Vranja Zoran Antić, zdipio konjak sa svečanog prijema, ali mu je flaša iskliznula ispod sakoa i razbila se u paramparčad http://www.kurir-info.rs/obrukao-srbiju-gradonacelnik-vranja-u-rusiji-ukrao-konjak-clanak-763395 crvenilo "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 1, 2013 Пријави Подели Написано Мај 1, 2013 Inace, najbolji Srbi su dzedaji, kol`ko da se zna... Баба је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
@... Написано Мај 1, 2013 Пријави Подели Написано Мај 1, 2013 najbolji Srbi А ко је најбољи владика?! Из Босне ? Ја сам разумео то овако : Владике из Босне су најбоље Владике. Не знате ништа друго него да делите сопствени народ. На Србе са ове и са оне стране Дрине Не разликују се овакви црквењаци од политичара. Српски политичар је спреман да дели свој народ да би сачувао своју усрану политичку функцију verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Иначе, постоји посебан круг пакла за људе који мешају "ЈЕР" и "ЈЕЛ'" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука