Ђорђе Р Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Иди па то реци Шиптарима. То да треба да се интегришу, а не да стварају хомогени, национални простор. Ја рекох, дошао је други народ. Народ који је непријатељски настројен, који не жели са нама. Да је мудрости, то је требало на време препознати и спречити кугу да се шири. Али, јок. Срби су добра пола века били борбени атеисти, комуњаре, веровали у братство и јединство наших народа и народности. "Нећемо краља, хоћемо Тита! Народ се пита!" Е, па ето нам га сад. Што би рекли мудраци у Старом Завету, оци наши једоше грошђе а нама трну зуби. Све наше данашње патње почивају на злочиначком комунизму, који нас је уназадио и осакатио као народ горе од Османлија. И ја као србин не желим да живим у оваквој Србији па бих да се отцепим, као што рече постављач теме. Зашто онда кривити Шиптарски народ? И да, зато треба да се Војвођани на време отцепе. verum est in beer, Crveni Baron and feeble је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Nema nista od toga...panonsko prase canak i ovo zuto govedo pajtic mogu samo da sanjaju o tome.....pajtic ce biti saranjen na sledecim izborima zivi bili pa videli.... greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 "Ako nemački narod ne bude dovoljno jak i nedovoljno spreman da žrtvuje svoju krv za svoju egzistenciju, onda neka nestane i neka ga uništi jedna druga, jača sila! Jer onda i ne zaslužuje mesto koje danas ima. Украде ми мисли Ади О.О Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Pa i ne moraš da bude Srbijanac. Dovoljno je da sam ja Srbijanac. Apostol Pavle je jednom govorio da ljudima ima da bude sve, Jevrejima Jevrejin, Grcima Grk itd. Ovo je hrišćanska etika: Ne postoje "niži" ljudi. Svi smo mi isti, jednaki, jedno isto go*no, ili lepše rečeno: "Svi smo mi deca Božija, jer u Boga svi ljudi su jednaki i Bog ne gleda ko je ko." Jeste, samo drzava i Crkva su odvojene. Ja govorim o odvajanju Vojvodine kao drzave a ne Crkve. verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 И ја као србин не желим да живим у оваквој Србији па бих да се отцепим, као што рече постављач теме. Зашто онда кривити Шиптарски народ? И да, зато треба да се Војвођани на време отцепе. A ja sam mislio da si ti patriota.. na drugoj temi si bio veliki branitelj svete srpske zemlje kosova....a sad si pceo da mesas siptare sa Srbima iz vojvodine.....brinem se za tebe... trening Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Jeste, samo drzava i Crkva su odvojene. Ja govorim o odvajanju Vojvodine kao drzave a ne Crkve. Vojvodina nije drzava.... tanning Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Vojvodina nije drzava.... tanning Nije jos drzava... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 A ja sam mislio da si ti patriota.. na drugoj temi si bio veliki branitelj svete srpske zemlje kosova....a sad si pceo da mesas siptare sa Srbima iz vojvodine.....brinem se za tebe... trening Наравно да сам патриота, и да сам за одбрану свете српске земље. Ако Србија преда Косово и Метохију зарад новог Вавилона, онда то није Лазарева Србија, него Муратова Србија, и од такве Србије се треба отцепити. Crveni Baron and verum est in beer је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 29, 2013 @Crveni Baron Требао си и гласање да поставиш, да ли сте за одвајање или не. Kako to sada da uradim? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Наравно да сам патриота, и да сам за одбрану свете српске земље. Ако Србија преда Косово и Метохију зарад новог Вавилона, онда то није Лазарева Србија, него Муратова Србија, и од такве Србије се треба отцепити. Sada je 2013.... a ne 1389 godina......kod tebe vreme stalo izgleda...ti si jos na gazimestanu....i cekas turke sa macem u ruci...dok oni lete avionima iznad tebe.. ...ako si patrioota onda ces da radis na ocuvanju srpske zajednice na kosovu...ali ti onaj kalibar patriote koje ce pre da place za izgubljenim nego koji ce da se bori da opstane... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Наравно да сам патриота, и да сам за одбрану свете српске земље. Ако Србија преда Косово и Метохију зарад новог Вавилона, онда то није Лазарева Србија, него Муратова Србија, и од такве Србије се треба отцепити. Ниси ти никакав патриота већ један обични очајник коме је у гневу помућен разум. Ти си човек који је неспособан да решава проблеме, слабић коме је још само остало да пуца себи у главу. То само показује да ти недостаје вера и разум. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Nije jos drzava... nece ni biti.... tanning Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Нећемо дозволити да слаби, неуравнотежени и очајно фрустрирани људи шире дефетизам и безнађе на овом форуму. Поготово не у дане Страдалне седмице и уочи најрадоснијег Празника. Буде ли се наставило са суманутим идејама и порукама, тема ће бити закључана а виновници кажњени. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Kako to sada da uradim? Немој ни да покушаваш да то урадиш јер ће тема одмах бити избрисана а ти моментално банован. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Ниси ти никакав патриота већ један обични очајник коме је у гневу помућен разум. Ти си човек који је неспособан да решава проблеме, слабић коме је још само остало да пуца себи у главу. То само показује да ти недостаје вера и разум. А Дачић и екипа су способни да решавају проблеме? Тако да потпишу шта им се каже. Тако може свако од нас, зар не? Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука