Аурор Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 On 29. 4. 2013. at 14:20, Crveni Baron рече Ako je do stida ti bi trebao da se stidis vlastite gluposti. Nemoj tako, Patriče... Crveni Baron and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 On 29. 4. 2013. at 15:02, Crveni Baron рече Eto ... o tome ti pricam ... СрбиадоТокиаХрваЦкаконокиа! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 On 29. 4. 2013. at 15:05, Auror рече СрбиадоТокиаХрваЦкаконокиа! Popravljas se .... sam smisljas recenice ... kratke doduse ali bolje ista nego nista ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Gljivica je pica sa sto lica...ali valjda je to i definicija politicara.....politika je vestina moguceg....a gljivica se i skolovao za to..... greengrin Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 On 29. 4. 2013. at 15:08, Crveni Baron рече Popravljas se .... sam smisljas recenice ... kratke doduse ali bolje ista nego nista ... Nego Patriče, ti si beše pričao da devedesetih "niste prošli loše", zbog toga što ste "dobili pola Bosne", otkud ovakva izjava od Führera? On nešto ne misli da "niste prošli loše", pominje neku katastrofu, što li mu je? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 On 29. 4. 2013. at 14:17, Auror рече Stoga ste u pogledu reforme i modernizacije društva vi deo problema, a ne rešenja. Нашла сам да је ово што цитирам из пера Милана М. Ћирковића. Овај модел не представља своје решење, не даје препоруке за даљи пут, не омогућава никакво знање и инспирацију за нова решења за друштвене изазове. Примарни фокус писца је на проблем уместо на решење. Много је проблема, нажалост, поред тога доживљавају се велике промене и сложеност проблема се повећава, стварају се нова питања, нови проблеми су вишеструки. Зашто се писац уместо на проблем не концентрише на решење? Зашто су други део проблема а не решења? Зато што писцу ових редова одговара да се улизује неком од кога ће имати користи. Од тога се гадим. .smesko. Седи доле, један! Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 On 29. 4. 2013. at 15:35, Auror рече On nešto ne misli da "niste prošli loše", pominje neku katastrofu, što li mu je? Pa covek ima vece apetite. Hteo je celu bosnu, ja sam zadovoljan sa pola ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Дачићев избор лица (мањи део колекције) http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragan Radomirovic Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Ovaj spermozum samo moze da znaci da se Srbi nece moci vratiti na svoju zemlju Metohiju bez odobrenja kosovskih vlasti i u skladu sa njihovim zakonima nece moci da izgrade energetsko efikasno naselje sa 800000stanova i kuca koje dijaspora hoce da finansira Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 On 29. 4. 2013. at 15:38, Crveni Baron рече Pa covek ima vece apetite. Hteo je celu bosnu, ja sam zadovoljan sa pola ... Gladna ste vi neka sorta... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 On 29. 4. 2013. at 15:50, Dragan Radomirovic рече Ovaj spermozum samo moze da znaci da se Srbi nece moci vratiti na svoju zemlju Metohiju bez odobrenja kosovskih vlasti i u skladu sa njihovim zakonima nece moci da izgrade energetsko efikasno naselje sa 800000stanova i kuca koje dijaspora hoce da finansira Зато што им је примарни фокус на проблем уместо на решење. И то доноси још доста проблема. Тако живе од туђе несреће, непрестано хистеришући да су други део проблема уместо решења. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladikin pomocnik Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Pozdrav svima. Novi sam ovde, pa rek'o da se prvo pozdravim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 On 29. 4. 2013. at 15:55, Auror рече Gladna ste vi neka sorta... Prelepa sorta ... Srbi ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Април 30, 2013 Пријави Подели Написано Април 30, 2013 On 29. 4. 2013. at 15:58, vladikin pomocnik рече Pozdrav svima. Novi sam ovde, pa rek'o da se prvo pozdravim. Pozdrav. Dobrodošao... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 30, 2013 Пријави Подели Написано Април 30, 2013 .smeha. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука