Jump to content

Ивица Дачић пише за "Политику": Нема више скривања

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

On 29. 4. 2013. at 15:05, Auror рече

СрбиадоТокиаХрваЦкаконокиа!

Popravljas se .... sam smisljas recenice ... kratke doduse ali bolje ista nego nista ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

On 29. 4. 2013. at 15:08, Crveni Baron рече

Popravljas se .... sam smisljas recenice ... kratke doduse ali bolje ista nego nista ...

Nego Patriče, ti si beše pričao da devedesetih "niste prošli loše", zbog toga što ste "dobili pola Bosne", otkud ovakva izjava od Führera?  

On nešto ne misli da "niste prošli loše", pominje neku katastrofu, što li mu je?

Подели на овим сајтовима

On 29. 4. 2013. at 14:17, Auror рече

Stoga ste u pogledu reforme i modernizacije društva vi deo problema, a ne rešenja.

Нашла сам да је ово што цитирам из пера Милана М. Ћирковића. Овај модел не представља своје решење, не даје препоруке за даљи пут, не омогућава никакво знање и инспирацију за нова решења за друштвене изазове. Примарни фокус писца је на проблем уместо на решење. Много је проблема, нажалост, поред тога доживљавају се велике промене и сложеност проблема се повећава, стварају се нова питања, нови проблеми су вишеструки. Зашто се писац уместо на проблем не концентрише на решење? Зашто су други део проблема а не решења? Зато што писцу ових редова одговара да се улизује неком од кога ће имати користи. Од тога се гадим.

.smesko. Седи доле, један!

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

On 29. 4. 2013. at 15:35, Auror рече

On nešto ne misli da "niste prošli loše", pominje neku katastrofu, što li mu je?

Pa covek ima vece apetite. Hteo je celu bosnu, ja sam zadovoljan sa pola ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ovaj spermozum samo moze da znaci da se Srbi nece moci vratiti na svoju zemlju Metohiju bez odobrenja  kosovskih vlasti i u skladu sa njihovim zakonima nece moci da izgrade energetsko efikasno naselje  sa 800000stanova i kuca koje dijaspora hoce da finansira

Подели на овим сајтовима

On 29. 4. 2013. at 15:50, Dragan Radomirovic рече

Ovaj spermozum samo moze da znaci da se Srbi nece moci vratiti na svoju zemlju Metohiju bez odobrenja  kosovskih vlasti i u skladu sa njihovim zakonima nece moci da izgrade energetsko efikasno naselje  sa 800000stanova i kuca koje dijaspora hoce da finansira

Зато што им је примарни фокус на проблем уместо на решење. И то доноси још доста проблема. Тако живе од туђе несреће, непрестано хистеришући да су други део проблема уместо решења.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

On 29. 4. 2013. at 15:58, vladikin pomocnik рече

Pozdrav svima. Novi sam ovde, pa rek'o da se prvo pozdravim. 

Pozdrav. Dobrodošao...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...