DYNABLASTER Написано Јун 19, 2012 Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 mogo bi ja da odgovorim ali ne bi on bio zadovoljan odgovorom, btw. formula zeolita i tacan mehanizam delovanja su offtopic ako me razumes, i inace izucavam samo ono sto mi je bitno, ne zamlacujem se brojkama, grafikonima i slicnim sto nije sustina Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 19, 2012 Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 mogo bi ja da odgovorim ali ne bi on bio zadovoljan odgovorom, btw. formula zeolita i tacan mehanizam delovanja su offtopic ako me razumes, i inace izucavam samo ono sto mi je bitno, ne zamlacujem se brojkama, grafikonima i slicnim sto nije sustina Па шта је онда суштина? Мислиш да формула нема везе с функцијом? Шта онда има? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 19, 2012 Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 Зеолит је закон зато што се зове на "з"! ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јун 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1340113462' post='662836] васељенска теве је извор таквих глупости да је то за плакати. сем тога што је отворено артемитско гласило ... Au Mile pa nisam znao za to. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 е дај да се промени наслов или обрише тема пре него се неко отрује. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 ne bulazni, moze da se stavi znak pitanja umesto uzvicnika Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 ne bulazni брате, већ сам ти објашњавао шта су торијумска паста за зубе и хероин као "чудотворни лекови" учинили за човечанство јер онда нису имали појма о последицама ... тако да, док се не утврде последице и клиничка испитивања - боље је не играти се и не преузимати одговорност за евентуално зло. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 ne koristi se to od juce, al dobro radi mene obrisite temu Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 ne koristi se to od juce, al dobro radi mene obrisite temu хероин се користио скоро 10 година пре него су почели да капирају шта су учинили доктори својим пацијентима ... да не помињем кокаин. исто тако је и лауданум једно време био чудотворни лек за све, а уствари је био улазница за опијумске шаторе по целој европи и каубојској америци. има тих "чудотворних лекова" сијасет, једва је који имао неку реалну и заиста "чудотворну" и корисну употребу попут аспирина. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 Au Mile pa nisam znao za to. како можеш да не знаш кад је очигледно кад погледаш шта пишу и о чему, ако се имало удубиш? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 a ja ne da verujem, nego znam da cak i da ti se da "odgovor", neces promeniti unapred stvoreno misljenje... to je ocigledna pojava i ljudi se dele na tri grupe, prva grupa je ta prozapadnjacko-naucna i cesto ateistickog rezonovanja koji veruju u sve sto im SZO servira, druga grupa su oni sto veruju u bajke ili sto se babi snilo, a treca grupa su oni koji nemaju predrasuda tako da necu ti nista objasnjavati nego cemo pustiti da vreme pokaze... al ni tada me ne bi cudilo da negiras ocigledno bolje da sam cutao, imam problema sa nesmirenoscu i samo bzvze sebi upropastim raspolozenje Стварно смараш са тим триповима. Вечито ти нешто осећаш немаш предрасуде ово оно. А можда једнсотавно се ложиш на неке приче које сервирају неке псеудо научне будалетине и не занима те да ли су истините или не. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 ne koristi se to od juce, al dobro radi mene obrisite temu Тако је исто и чудотворни уранијум био продаван као лек за све и свашта. Крема за кожу, жилети са радијацијом, радиоактивни сируп за грло. Шта мислиш шта се десило људима који су у незнању и игнорисању конзумирали уранијум и радиоактивне ствари мислећи да се лече? Или те не занима? Јер ти осећаш? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јун 20, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1340154935' post='663272] како можеш да не знаш кад је очигледно кад погледаш шта пишу и о чему, ако се имало удубиш? To su uglavnom politicke teme, nisam primetio da se nesto posebno bave Artemijem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 To su uglavnom politicke teme, nisam primetio da se nesto posebno bave Artemijem. гуглај "артемије васељенска" па ће ти ствари бити јасније ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 Стварно смараш са тим триповима. Вечито ти нешто осећаш немаш предрасуде ово оно. А можда једнсотавно се ложиш на неке приче које сервирају неке псеудо научне будалетине и не занима те да ли су истините или не. SZO Rulez! Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука