Гости Guest Оливера Написано Јануар 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 Александр Мень. Вечные вопросы Александр Мень. Вечные вопросы Вытсупление перед телезрителями, в котором было запрещено произносить слово Бог Обратите пажњу на погрешно писање речи протојереј. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Јануар 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 Александр Мень. Два пути понимания христианства Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Јануар 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 Убит священник Александр Мень Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јануар 23, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 23, 2010 Александр Мень. О духовности. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Јануар 23, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2010 Друштво је почело да се навикава на убиства свештеника Страшно! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Јануар 23, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 23, 2010 ??????? ?? ?????? ?? ?? ???????? ?? ??????? ?????????? ???????! ????????...?? ?? ?????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Фебруар 1, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2010 Александр Мень. На открытии муз. школы в Пушкино Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Фебруар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2010 Ову тему отварам због све већег броја напада и убистава свешеника Руске православне Цркве Ова вест је изшла негде пред Нову Годину 2010, у новинама РПЦ "Православље" НАПАДНУТ СВЕШТЕНИК У немачком граду Бохум на улици је нападнут руски свештеник Алексије Рибаков. У том делу овог града живе претежно муслимани. Видевши га у мантији, пришло му је неколико младића, један му је пљунуо у лице, други почео снажно да удара. Када је стигла полиција, нападачи су побегли. Архиепископ клински Лонгин, под чијом јурисдикцијом је Бохум, затражио је од градских власти да спроведу истрагу. Московска патријаршија позвала је, поводом овог случаја, европске муслимане да се угледају на Русију у вези са односом према другим религијама. То је пример међусобног уважавања, нема инцидената и исказивања агресивности. Постоје међурелигијска тела која сваки проблем благовремено реше. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Фебруар 3, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2010 Не знам како је у Београду.Једном, касно увече сам се спуштао у метро са свештеником. Група младих људи ( мислим да су били пијани) која нам је ишла у сусрет и кад се довољно приближила, један од њих почео ја да скаче и нешто је изводио. То је било у фазону, као оно видиш малер... На светог Саву смо свратили,опет с свештеником и попадијом, и грузијски ресторан да попијемо кафу. У углу старији пијани човек је почео да се дере и вређа на нас, на тему свештенства. Млада келнерица нас је замолила да одемо на горњи спрат.А тамо нам је власник ресторана уручио флашу доброг вина у знак тог инцидента. Ово није ништа. Ван Москве у Русији има језивих случајева.Углавном у Москви ми о томе незнамо.Као например, спаљивање свештеника заживо са породицом комплет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Фебруар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2010 Потресно...Да ли бисте нам помогли у вези овога, ја бих укратко касније напрвила мали историјски приказ...на основу онога о чему је писано на форуму. Хвала Вам за ову причу. Молила бих да се укључи неко од отаца везано за исту тему и стање у Србији. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Фебруар 3, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2010 Слажем се.Ми например, на сам Ускрс, после службе, а има и трапеза, и то је у самом центру Москве, пазимо ипак да се раздани па да идемо у метро. Јер једном је један наш олтарник пошао тако и вратио се с разбивеном главом, без телефона , јакне. После смо нашли крв на асфалту и флашу од шампањца којом су га ударили. Велики је то град мора да се пази. Иначе сасвим је нормално да у метроу у мантији вам приђу људи пијани или трезни и почну са вама да разговарају, узимају благослов...па чак и говоре о својим проблемима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Фебруар 3, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2010 Оливера, данас сам после службе разговарао са уредником о.Данила Сисојева, Јулијом. После његове смрти жена је остала без посла. Да ли неко од наших форумаша би јој могао помоћи? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Фебруар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2010 Шта се дешава, да ли јој да стиже новац са оног рачуна отвореног на страни оца Сисојева, видим да се тамо продају и његова дела. Чувају ли бајкери још увек храм? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Фебруар 3, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2010 Мислим да не. То морамо лично њу да питамо.Што се тиче бајкера незнам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Фебруар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2010 ?????? ?? ??. ?? ?????? ????? ?? ?? ??????.??? ?? ???? ??????? ??????. http://mission-center.com/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=39&Itemid=73 ????????? ???? ?????? ?????? ?? ?????! ???? ????? ?? ???????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука