Jump to content

Којим спортом се баве форумаши ЖРУ?

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

• Одговори 509
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

JA sam dugo trenirao karate ( 8 god. ), ali odavno sam prestao. Kasnije , sam cepao basket, ali kada je postalo nemoguce skupiti stariju ekipu,( ili parirati mladjima ), presao sam na biciklizam  i sad  bas cesto vozim...(prolece, leto , jesen- 3-4 puta nedeljno), ture su 25-100 km , ali gotovo uvek  do granice izdrzljivosti.  Zimi se , nazalost ,samo udebljavam, leti vratim na staro i tako u krug :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
  Цитат
  Цитат

Јеси ти онај у жутој мајци?

Да. :) Како си погодио? Једини сам у том чудном положају...

Pa bilo je prosto.I nisi toliko drugačiji nego sad.Nego,hoću li ja dobiti to piće? :)

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

Цитат

Nego sta, dobices pice...imas i svedoke da je obecao  greengrin

Па, сад не знам за пице...скупе су, али једно пиће би могло да легне, али кад се, брате Перо, биднемо видели. stadaradim

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат

Јеси ти онај у жутој мајци?

Да. t4431 Како си погодио? Једини сам у том чудном положају...

Pa bilo je prosto.I nisi toliko drugačiji nego sad.Nego,hoću li ja dobiti to piće? stadaradim

Па, не знам, можда си очекивао да сам пре био црнац или да сам имао плаву косу. :)

Јел' бре, којим то писмом Ти пишеш? greengrin

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
  • Гости

Пре него што сам уписао богословски факултет бавио сам се каратеом (плави појас), дизањем тегова-класично (имам десетак металних оличја) и одбојком.

Сада када лето дође идем на море и рекреативно се бавим роњењем. Имам своју маску, пераје, мрежу и вадим из мора звезде, ракове, јежеве, шкољке ....Сирене.

Подели на овим сајтовима

Ја се бавим 10-так година са Каратеом. И приватно код куће дизањем тегова, рекреативним трчањем. Волим фубал, али не тренирам.

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...