Лазар Написано Јануар 24, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 http://krav-maga.rs/ ??? ????? ???? ?? ????? ???? ?????? ?????? :cheesy2: У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Јануар 24, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 Буди без бриге,пластични су. 0104_cheesy А неки тренинзи се раде и са правим,али се тада не иде на човека,већ на мету,и то "боде" се дршком. "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Јануар 24, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 Ja se bavim macevanjem u slobodno vrijeme! 1317_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
domestos Написано Јануар 24, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 ufff,ja se bavim dosta drugacijom fizickom aktivnosti...latino-americki ples...chacha,rumba ,samba,jive,pasodoble...sada razmisljam da predjem malo na kubanske plesove...salsa,bachata,merenge 1317_womens l Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Јануар 24, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 Ja se bavim macevanjem u slobodno vrijeme! dada 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Јануар 24, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 Ja se bavim macevanjem u slobodno vrijeme! kafica 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JelenaJ Написано Јануар 24, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 (???????? ???? ??????? ?? ???????????? ?? ??????; ?? ??? ?????? ?????? ??? ?????? ????????...)???? ??? ?? ????? 0104_cheesy?? ??? ??????? ??????? ??????? 6 ?????? mocart ????????-????? ????? (????? ????????? ??????) 0104_cheesy 319.gif Ко на брдо ак` и мало стоји, више види но онај под брдом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Јануар 24, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 ???? ??? ?? ????? 0104_cheesy ???,?? ?????????? ??... 0104_cheesy "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 11, 2010 Пријави Подели Написано Март 11, 2010 pre 7-8 god sam vozio bicikl k'o lud ! (skoro) svaki dan , plus - na duge staze! rekord mi je 208 km za dan ! vozio sam po desetak dana uzastopno preko 100 km dnevno , a 50 ... to je bilo minimum onda sam se oženio ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 11, 2010 Пријави Подели Написано Март 11, 2010 pre 7-8 god sam vozio bicikl k'o lud ! (skoro) svaki dan , plus - na duge staze! rekord mi je 208 km za dan ! vozio sam po desetak dana uzastopno preko 100 km dnevno , a 50 ... to je bilo minimum onda sam se oženio ... Хахаха, исти случај ,истина бицикл сам мање возио , али сам га возио, ал сам зато пешачио, неких 10 км дневно у просеку а једном до два пута месечно 50 км пешачења у једном дану. Дођем после тога кућама поједем једну јабуку на екс и попијем чашу воде, легнем у кревет и сном мртвијем спавам, не знам где се налазим , тек ујутро ме пробуди мирис неопраних ногу... amen И наравно после тога сам се оженио, па пустио стомак, и све по реду и протоколу, мада у последње време се трудим да вратим стари ритам, а и стомак. :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Фудбал, баскет 0110_hahaha, одбојка, све рекреативно. Тренирао сам пре фудбал у Колубари, обећавао сам, ал престао сам да тренирам после једних припрема, нисам могао да трпим тренера, само се дере и извољева. :smiley: Иако имам таленат за фудбал, имао сам осећај да нећу тако угодити Богу. Сада кондицију одржавам трчањем, згибовима, склековима, трбушњацима, итд. Иначе, хтео бих да поздравим мој бивши клуб и да му пожелим улазак у елитно друштво - Супер лигу. Надам се да ће Бог да погледа на нас мале. За њу живимо, њој се дивимо. Колубаро, ми те волимо! 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 0442_feel 0110_hahaha 0110_hahaha И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Trljoguz 0104_cheesy (oprostite na izrazu) - to je novi sport, nastao od kako je ovaj internet zagospodario.... Elem, sastoji se od višesatnog sedenja za računarom u istom položaju, pognutih leđa i ispruženih ruku, sve dok ti pozadina ne pobridi a oči ne iskolače.... Svako ko ima komp i internet može da učestvuje u njemu. Još nema neke određene lige, ali smo okupljeni po klubovima (forumima) i tako .... 0104_cheesy 0104_cheesy bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Trljoguz 0104_cheesy (oprostite na izrazu) - to je novi sport, nastao od kako je ovaj internet zagospodario.... Elem, sastoji se od višesatnog sedenja za računarom u istom položaju, pognutih leđa i ispruženih ruku, sve dok ti pozadina ne pobridi a oči ne iskolače.... Svako ko ima komp i internet može da učestvuje u njemu. Još nema neke određene lige, ali smo okupljeni po klubovima (forumima) i tako .... 0104_cheesy 0104_cheesy 319.gif 0703_read bliss jeeee zru 0110_hahaha И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Па да напишем нешто на овој теми. Бавим се већ 8 година кајаком од којих 5 професионално. Већ 5 година сам првак Македоније, а у Србији сам био на 1000м 7, а на 500м 8 (ово кажем за појединаћно). У Земуну прошле године сам био трећи (али ме зезнули земунци на Дунав ипак ја веслам на језеру ) итд.... 4chsmu1 Од прошле године тренирам за Боградски Клуб ''Наутика'' (на Ади, то је код Звезде и Партизана), и ове године исто за них. Члан сам Македонске Репрезентације, и има шансе ове године да идем у Сингапуру на Олимпијаду за младе. Мајка ми каже да ми је то дар од Бога и да треба да се Њему одужим, тако ћу Га Прославити, али ипак ја бих хтео другаћије..... http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука