Jump to content

Којим спортом се баве форумаши ЖРУ?

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

• Одговори 509
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Буди без бриге,пластични су.  0104_cheesy  А неки тренинзи се раде и са правим,али се тада не иде на човека,већ на мету,и то "боде" се дршком.

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

(???????? ???? ??????? ?? ???????????? ?? ??????; ?? ??? ?????? ?????? ??? ?????? ????????...)

???? ??? ?? ????? 0104_cheesy

?? ??? ??????? ??????? ??????? 6 ?????? mocart ????????-????? ????? (????? ????????? ??????) 0104_cheesy 319.gif

Ко на брдо ак` и мало стоји, више види но онај под брдом.

Подели на овим сајтовима

???? ??? ?? ????? 0104_cheesy

???,?? ?????????? ??... 0104_cheesy

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

pre 7-8 god sam vozio bicikl k'o lud !

(skoro) svaki dan , plus - na duge staze!

rekord mi je 208 km za dan !

vozio sam po desetak dana uzastopno preko 100 km dnevno , a 50 ... to je bilo minimum

onda sam se oženio ...

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

pre 7-8 god sam vozio bicikl k'o lud !

(skoro) svaki dan , plus - na duge staze!

rekord mi je 208 km za dan !

vozio sam po desetak dana uzastopno preko 100 km dnevno , a 50 ... to je bilo minimum

onda sam se oženio ...

Хахаха, исти случај ,истина бицикл сам мање возио , али сам га возио, ал сам зато пешачио, неких 10 км дневно у просеку а једном до два пута месечно 50 км пешачења у једном дану. Дођем после тога кућама поједем једну јабуку на екс и попијем чашу воде, легнем у кревет и сном мртвијем спавам, не знам где се налазим , тек ујутро ме пробуди мирис неопраних ногу...    amen

И наравно после тога сам се оженио, па пустио стомак, и све по реду и протоколу, мада у последње време се трудим да вратим стари ритам, а и стомак. :smiley:

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Фудбал, баскет 0110_hahaha, одбојка, све рекреативно.

Тренирао сам пре фудбал у Колубари, обећавао сам, ал престао сам да тренирам после једних припрема, нисам могао да трпим тренера, само се дере и извољева. :smiley:

Иако имам таленат за фудбал, имао сам осећај да нећу тако угодити Богу.

Сада кондицију одржавам трчањем, згибовима, склековима, трбушњацима, итд.

Иначе, хтео бих да поздравим мој бивши клуб и да му пожелим улазак у елитно друштво - Супер лигу.

Надам се да ће Бог да погледа на нас мале.

Постављена слика

За њу живимо, њој се дивимо.

Колубаро, ми те волимо! 0442_feel

Подели на овим сајтовима

0442_feel 0110_hahaha 0110_hahaha

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Trljoguz  0104_cheesy (oprostite na izrazu) - to je novi sport, nastao od kako je ovaj internet zagospodario.... Elem, sastoji se od višesatnog sedenja za računarom u istom položaju, pognutih leđa i ispruženih ruku, sve dok ti pozadina ne pobridi a oči ne iskolače.... Svako ko ima komp i internet može da učestvuje u njemu. Još nema neke određene lige, ali smo okupljeni po klubovima (forumima) i tako ....  0104_cheesy 0104_cheesy bliss jeeee

Подели на овим сајтовима

Trljoguz  0104_cheesy (oprostite na izrazu) - to je novi sport, nastao od kako je ovaj internet zagospodario.... Elem, sastoji se od višesatnog sedenja za računarom u istom položaju, pognutih leđa i ispruženih ruku, sve dok ti pozadina ne pobridi a oči ne iskolače.... Svako ko ima komp i internet može da učestvuje u njemu. Još nema neke određene lige, ali smo okupljeni po klubovima (forumima) i tako ....  0104_cheesy 0104_cheesy 319.gif

0703_read 0703_read 0703_read

bliss jeeee zru 0110_hahaha

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Па да напишем нешто на овој теми.

Бавим се већ 8 година кајаком од којих 5 професионално. Већ 5 година сам првак Македоније, а у Србији сам био на 1000м 7, а на 500м 8 (ово кажем за појединаћно). У Земуну прошле године сам био трећи (али ме зезнули земунци на Дунав ипак ја веслам на језеру ) итд....  4chsmu1

Од прошле године тренирам за Боградски Клуб ''Наутика'' (на Ади, то је код Звезде и Партизана), и ове године исто за них. ne_shvata

Члан сам Македонске Репрезентације, и има шансе ове године да идем у Сингапуру на Олимпијаду за младе.

Мајка ми каже да ми је то дар од Бога и да треба да се Њему одужим, тако ћу Га Прославити, али ипак ја бих хтео другаћије.....

:(

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...