Jump to content

Којим спортом се баве форумаши ЖРУ?

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

Ljudi stavio sam smajli  4chsmu1

Mada kad god sam bio na nekom stadionu... nisam se ponašao hrišćanski... ali sad to menja temu ... o navijačima itd.

Брате све што сам писао ја,је била шала на рачун Меде,наравно знаћеш ако ниси прескочио неке странице које смо исписали.Има спортова који су хришћански.

За мене су то-Кошарка,Тенис,Стони тенис,одбојка,пливање,сви у води,кајак и сл.Значи сви могу да се назову хришћанским.

Добро реално мма не може,не може ни фудбал,не може ни рукомет.

Али ово је глупо да овако делимо спортове.Далеко да хришћанин не сме да се бави њима.

сад сам ја збуњен, што није фудбал или рукомет хришћански?  4chsmu1

није подела, већ је питање шта није насиље над личношћу.

може сваки спорт да то буде, ако ћемо право, ал је поента у хришћанину а не у спорту- он га чини и делује хришћански кроз њега.

ал ако хришћанин врши насиље над ближњим, како је то хришћанство?

Pa mislio sam npr.ako pratis fudbal znas onda De Jonga..on je brate krljac najveci na svetu.Ne treba da se bavi fudbalom,pa sam mislio,jer je i fudbal grub sport,osim kad igra Barselona heheeh

Rukomet to je ubijanje od batina zesce!!!

Slazem se sa celim tvojim postom.  girl_jumping

Подели на овим сајтовима

• Одговори 508
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• 1 month later...

Inace ja sam Dejan iz Vranja student teologije i presednik Ragbi 13 kluba Soko Vranje,a i igrac,u ragbiju sam vec 3 godine...

Dobrodosao 7896634

Ragbi... Nisam znala da kod nas postoje ragbi klubovi i tereni za ragbi...? Hm, jel to bese ona igra sa odelima kao za hokej i loptom sto lici na badem? 7896634

posaljisvojuporuku.png

"Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?"

Подели на овим сајтовима

Inace ja sam Dejan iz Vranja student teologije i presednik Ragbi 13 kluba Soko Vranje,a i igrac,u ragbiju sam vec 3 godine...

Dobrodosao 4chsmu1

Ragbi... Nisam znala da kod nas postoje ragbi klubovi i tereni za ragbi...? Hm, jel to bese ona igra sa odelima kao za hokej i loptom sto lici na badem? :(

smej.gif 7896634 smej.gif 7896634 smej.gif prstgore

2181_vukovi_f.jpg?ver=1284204369

A ovom se malo zavrtelo u glavi  greengrin greengrin greengrin

sudar-americki-fudbal.jpg

Подели на овим сајтовима

Pa jeste, to je to... i u hokeju imaju naramenice...  7896634

Bas gruba igra... ili sam ja imala prilike da vidim samo te hardcor segmente... putem sredstava javnog informisanja, doduse... Da li se stvarno bacaju igraci u gomili na jednog?  7896634 Nisam stekla utisak da je ragbi razvijen sport kod nas?  prstgore

posaljisvojuporuku.png

"Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?"

Подели на овим сајтовима

ја могу да ђускам овако, мада да сам противнички играч било би ми смешно ово  :drugarstvo:

за остало се обратите неким корпулентним људима што воле да се крљају, ја сам пре за тенис  prstgore

Подели на овим сајтовима

Tenis, pa baš dobro, trebaju nam i oni koji dobro trče. Mada mogu da zamislim našeg trenera, o. Ivana, kako viče: Medoo, Medoo, ne u taj pravac, u drugi praaavac, trči u drugi praaavac!!!

1000000001010

кхм, правац је у оба смера  1340_womens

с тим, колико сам упознат у рагби и амерички фудбал, централни (квотербекови) играчи су они који мућкају главом и добро трче  :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Ragbi je preteca,americkog fudbala,trenutno u nasoj Srbiji postoji 10tak klubova,a sport je samo na prvo oko grub,jer sve se odigrava pod strogim pravilima,mi ne nosimo stitnike,osim gume za zube,sundjeraste kapice za glavu i jos par sitnih stvari...I ja mislim da je sport dobra stvar da se kroz to posebno omladina nauci pravim vrednostima...Evo mi na primer idemo sutra u jedan nas Manastir gde je potrebna pomoc oko odredjenih poslova...

Подели на овим сајтовима

Некада кошарка и...то је то. За остале спортове нисам заинтересован.

P.S. "Некада" у горњој реченици представља давно прошло вријеме (:291291291:) што значи да већ (пре)дуго не играм.

"Покајте се и верујте у Еванђеље", говори Господ. (Мк.1:15)

http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...