Жика Написано Јануар 10, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2010 Одгледо сам другу епизоду,одлично је. 1ОдТребињскихТамбураша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Јануар 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 ja bih ipak da kupim DVD i da pogleda posto nemam TV aparat i ne mogu da gledam ovu emisiju. da li neko zna gde ima da se kupi i koja je cena? ????? ??? ?? ?? ???? ?? ???? ??????????? ?????????. ???? ?? ?? ?? ?? ???? ? ? ???????????? ?? ?? ????, ?? ???? ? ??. ?????, ???? ????? ?? ????????? ??????? ??????- ?????? ?? ???? ??????? (????? ???? 2 ???) ???? ?? ?? ???? ??? ???? ?? ???? 1342,00 ??? + ??? ?? ??? ?? ????????, ?????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јануар 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 ja bih ipak da kupim DVD i da pogleda posto nemam TV aparat i ne mogu da gledam ovu emisiju. da li neko zna gde ima da se kupi i koja je cena? ????? ??? ?? ?? ???? ?? ???? ??????????? ?????????. ???? ?? ?? ?? ?? ???? ? ? ???????????? ?? ?? ????, ?? ???? ? ??. ?????, ???? ????? ?? ????????? ??????? ??????- ?????? ?? ???? ??????? (????? ???? 2 ???) ???? ?? ?? ???? ??? ???? ?? ???? 1342,00 ??? + ??? ?? ??? ?? ????????, ?????. ??? ???? ??? ???? ?? ??? ??? ????? ??? ???? ?? ?????, ??? ?? ??????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Јануар 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 Још нисам добио примерке. Треба ових дана да ми стигну. Што се тиче цене, то је то. Продавац је издавачка кућа ПЛАТО и ово је њихова цена, а не нека моја. Чисто да се разумемо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јануар 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 ??? ????? ????? ????????. ????? ???? ???? ?? ?? ??????. ??? ?? ???? ????, ?? ?? ??. ???????? ?? ????????? ???? ????? ? ??? ?? ?????? ????, ? ?? ???? ????. ????? ?? ?? ????????.?? ????? ??, ? ???? ?? 0205_whistling?????? ????? ??????? 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Јануар 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 Ок, ок. Јавићу чим стигну први примерци. Они који немају могућност да купе у свом граду, кад ми стигну примерци, можемо се све договорити. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јануар 11, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 Ма деда ја сам се пријавио код тебе и одма шаљи један комплет чим ти буде стигао klapklap . Одгледао сам и трећу епизоду и могу Вам свима рећи да је свака нова епизода је боља и боља.Престао сам са снимањем јер мирече отац Иван да се неће постављати на форум због ауторских права. ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Јануар 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2010 Сутра ми, највероватније, стиже прва тура- 5 комплета. Први се јавио о. Иван, затим јашадр. Можете, ко је заинтересован да купи, да се јавите на пп. Наравно, ако се продају ових 5 комплета, стиже после још. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Јануар 12, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2010 Upravo sam se vratio iz Cetinjskog manastira- dobili su serijal na DVD-u, cijena 4 EUR-a. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Јануар 12, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2010 Deda, Ili neko drugi ko zna gde ima u Beogradu da se kupi? klinac My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Јануар 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2010 У боље снабдевеним књижарама. А званични издавач је Плато. Ја за њих ово продајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Јануар 14, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 14, 2010 Људи, стигла ми је прва тура комплета Литургија (два двд плус књига). Књига је фантастична, данас сам је листао мало. О. Иван је такође купио па нек и он каже како му се допала. Рађена је на један занимљив начин. Садржај књиге заправо прати садржај епизода, кроз текст, сценарио, куцана слова али и ручно писана, кадрова из серије али и ручно цртаних графика (као што се иначе ради тзв. књига снимања), кратких појашњења на маргини и слично. Већ сам продао пар примерака. Цена је 1450, 00 динара За поручивање, можете послати смс или се јавити на 064 9260871 Младен (ако се тренутно не јављам, само пустите смс) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Јануар 14, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2010 Hvala Deda, Nadam se da ce biti prodavana ko alva sto bi se reklo. confused My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Јануар 14, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2010 Deda, znaš li, možda, hoće li se knjiga prodavati i u Crnoj Gori? Pozdrav Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Јануар 14, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 14, 2010 Deda, znaš li, možda, ho?e li se knjiga prodavati i u Crnoj Gori? Pozdrav ??? ?? ?? ??????? ???????, ??? ?? ?????????? ? ????????? ??????? ????? ?????, ?????? ???. ??????. ? ?? ????? ???? ??? ?????...??..?? ???? ???????... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука