Jump to content

На РТС- серија ЛИТУРГИЈА!!

Оцени ову тему

deda

Препоручена порука

• Одговори 70
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

ja bih ipak da kupim DVD i da pogleda posto nemam TV aparat i ne mogu da gledam ovu emisiju. da li neko zna gde ima da se kupi i koja je cena?

????? ??? ?? ?? ???? ?? ???? ??????????? ?????????. ???? ?? ?? ?? ?? ???? ? ? ???????????? ?? ?? ????, ?? ???? ? ??.

?????, ???? ????? ?? ????????? ??????? ??????- ?????? ?? ???? ??????? (????? ???? 2 ???) ???? ?? ?? ???? ??? ???? ?? ????  1342,00 ??? + ???

?? ??? ?? ????????, ?????.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

ja bih ipak da kupim DVD i da pogleda posto nemam TV aparat i ne mogu da gledam ovu emisiju. da li neko zna gde ima da se kupi i koja je cena?

????? ??? ?? ?? ???? ?? ???? ??????????? ?????????. ???? ?? ?? ?? ?? ???? ? ? ???????????? ?? ?? ????, ?? ???? ? ??.

?????, ???? ????? ?? ????????? ??????? ??????- ?????? ?? ???? ??????? (????? ???? 2 ???) ???? ?? ?? ???? ??? ???? ?? ????   1342,00 ??? + ???

?? ??? ?? ????????, ?????.

??? ???? ??? ???? ?? ??? ??? ????? ??? ???? ?? ?????, ??? ?? ??????.
Подели на овим сајтовима

Још нисам добио примерке. Треба ових дана да ми стигну. Што се тиче цене, то је то. Продавац је издавачка кућа ПЛАТО и ово је њихова цена, а не нека моја. Чисто да се разумемо.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

??? ????? ????? ????????. ????? ???? ???? ?? ?? ??????. ??? ?? ???? ????, ?? ?? ??. ???????? ?? ????????? ???? ????? ? ??? ?? ?????? ????, ? ?? ???? ????. ????? ?? ?? ????????.

?? ????? ??, ? ???? ?? 0205_whistling

?????? ????? ??????? 0205_whistling

Подели на овим сајтовима

Ма деда ја сам се пријавио код тебе и одма шаљи један комплет чим ти буде стигао  klapklap joooj.

Одгледао сам и трећу епизоду и могу Вам свима рећи да је свака нова епизода је боља и боља.Престао сам са снимањем јер мирече отац Иван да се неће постављати на форум због ауторских права.

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Сутра ми, највероватније, стиже прва тура- 5 комплета. Први се јавио о. Иван, затим јашадр.

Можете, ко је заинтересован да купи, да се јавите на пп. Наравно, ако се продају ових  5 комплета, стиже после још.

Подели на овим сајтовима

Људи, стигла ми је прва тура комплета Литургија (два двд плус књига).

Књига је фантастична, данас сам је листао мало. О. Иван је такође купио па нек и он каже како му се допала.

Рађена је на један занимљив начин. Садржај књиге заправо прати садржај епизода, кроз текст, сценарио, куцана слова али и ручно писана, кадрова из серије али и ручно цртаних графика (као што се иначе ради тзв. књига снимања), кратких појашњења на маргини и слично.

Већ сам продао пар примерака. Цена је  1450, 00 динара

За поручивање, можете послати смс или се јавити на  064  9260871  Младен  (ако се тренутно не јављам, само пустите смс)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...