о.Небојша Написано Април 23, 2013 Пријави Подели Написано Април 23, 2013 Сабрана дела Српског Златоуста - светог владике Николаја у издању Гласа Цркве ! После издања епархије западноевропске издатог великим трудом владике Лаврентија, које је полуилегално уношено у земљу 80-их година и мноштва појединачних издања коначно комплетних 13 књига у луксузном повезу, 10.500 страница, плус велика монографија у колору. Погодно за све оне који мисле да се озбиљно баве богословљем, за оне које занима дело св.Владике, сад имају прилику да се на једном месту упознају са свиме што је за живота написао. Погодно и за оне којима требају укоричени комплети књига за регал, за показивање како су паметни и све то прочитали пред пријатељима и оним другима Цијена ? Права ситница, само 50 евра, тј. динарски износ. Ко је близу може да дође на промоцију у четвртак у 19 часова у шабачко позориште Остали , зна се http://www.glascrkve.com/index.html Ја сам свој примерак наручио, а ви ? Саша M., bnenad92, Стари and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Април 23, 2013 Пријави Подели Написано Април 23, 2013 Hvala na informaciji. A sta znaci ovo "Misionarska cena kompleta"? Ne razumem ovo "misionarska"... Moze li bilo ko da kupi celi komplet od 13 knjiga za 50Eur ili je to cena po jednoj knjizi? https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Април 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 23, 2013 14 књига = 50 евра Стари је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душка Написано Април 23, 2013 Пријави Подели Написано Април 23, 2013 Pa to je dzab-dzabe. Moze li se to naruciti u R. Srpsku? "Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."Старац Пајсије Светогорац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Април 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 23, 2013 Позови књижару па види, можда буде нека промоција у Српској или имају неког представника. Ја само преносим вијест , нисам у Гласу Цркве. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душка Написано Април 23, 2013 Пријави Подели Написано Април 23, 2013 Hvala, na odgovoru i prijedlogu. U pravu ste, moracu se raspitati po BL da li ce biti i ovdje. "Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."Старац Пајсије Светогорац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 23, 2013 Пријави Подели Написано Април 23, 2013 Позови књижару па види, можда буде нека промоција у Српској или имају неког представника. Ја само преносим вијест , нисам у Гласу Цркве. Позвала сам на број телеф. на страници Глас цркве, не постоје границе када можемо звати - нико се није јавио. Ја сам заинтересована за куповину ових књига. Да ли су бројеви телеф. на странци (линку) на које треба позвати? Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Април 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 23, 2013 Ваљда нису мењали. Фиксни број је тачан, док је мобилни умрежени број СПЦ, иако би требало да је после 066 да стоји 888 уместо 800 који је први број за мрежу 064. Сад сам и ја збуњен. snoozer_11 Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 23, 2013 Пријави Подели Написано Април 23, 2013 Захваљујем на одговору оче Небојша, за фиксни сам разумела, за мобилни ништа вас нисам разумела. Зовем сутра поново на фиксни. .smesko. Откуд вам тај кишобран оче... нисам га могла наћи међ' смајле. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Април 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 23, 2013 МТС је дао умрежене бројеве здравству, полицији, просвети где су прва три броја иста за одређену службу . СПЦ има 064800#### и 066888====, па ми се ово чини кад да је грешка у куцању. Кишобран је ту , при крају десно Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 23, 2013 Пријави Подели Написано Април 23, 2013 snoozer_11 .hvala. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 24, 2013 Пријави Подели Написано Април 24, 2013 Hvala, na odgovoru i prijedlogu. U pravu ste, moracu se raspitati po BL da li ce biti i ovdje. Душкић, отиђи до књижаре "Ризница"! Ја обичо тамо нађем све што ме интересује и добро су снабдјевени! Нису толико ни скупи! Хајд' кад провјериш, јави и мени да знам да ли има и колико је пара! Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душка Написано Април 24, 2013 Пријави Подели Написано Април 24, 2013 Душкић, отиђи до књижаре "Ризница"! Ја обичо тамо нађем све што ме интересује и добро су снабдјевени! Нису толико ни скупи! Хајд' кад провјериш, јави и мени да знам да ли има и колико је пара! Draga Biljo jos mi pliz samoi reci gdje je ta knjizara jer nisam tacno iz Banja Luke, pa nije ,mi poznato. Ja znam samo gdje Kultura "Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."Старац Пајсије Светогорац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 24, 2013 Пријави Подели Написано Април 24, 2013 Draga Biljo jos mi pliz samoi reci gdje je ta knjizara jer nisam tacno iz Banja Luke, pa nije ,mi poznato. Ja znam samo gdje Kultura Уз хотел "Видовић" у склопу тржног центра "Видовић"! Ево ти број телефона 065-526-873 или 051-211-802 Душка је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душка Написано Април 24, 2013 Пријави Подели Написано Април 24, 2013 Уз хотел "Видовић" у склопу тржног центра "Видовић"! Ево ти број телефона 065-526-873 Neces vjerovati-znam gdje je to LoL... Budem nazvala kad uspijem pa cu javiti ovdje sta su mi rekli ... Биљана је реаговао/ла на ово 1 "Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."Старац Пајсије Светогорац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука