Jump to content

На руском "Лимунду" продају србосјек !!!

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

Užas-Rusi na aukciji prodaju ustaški srbosjek !!!

3151362078.jpg

Srbosjek

Na aukcijskom internet portalu molotok.ru trenutno je postavljena aukcija s početnom cenom od jedne rublje ustaškog srbosjeka iz drugog svetskog rata, sečivo koje je prilagođeno za brzo klanje nevinih srpskih žrtava u logorima kao što je Jasenovac i drugi.

Na aukciji se kao opis navodi da je „nova verzija srboseka razvijena za vreme vlade Ante Pavelića kao odgovor na konkurs – kako napraviti nož kojim će se moći ubiti mnogo ljudi veoma brzo a bez velikog umora“. Zatim se navode detalji noža, dužina oštrice, debljina, vrsta materijala,omotač od kože i ostalo što je uobičajeno za aukcijsku prodaju preko interneta.

3151362078_1-100x100.jpg 3151362078_2-100x100.jpg 3151362078_3-100x100.jpg
3151362078_4-100x100.jpg 3151362078_5-100x100.jpg 3151362078_6-100x100.jpg

Trenutna cena ove morbidne ruske aukcije je dostigla vrednost od   9 311 rubalja ( oko 295 $ )

srbosek-aukcija.jpg

srbosek4837.jpg

Ekipa Poštara

Подели на овим сајтовима

Понеле га усташе у Русију када су кренуле на Стаљинград у саставу Шесте немачке армије фон Паулуса. Али су их Руси збрисали са лица земље, остао само тај србосек да сведочи о усташком дивљаштву, кукавичлуку и сервилности својим вековним господарима - Немцима.

Постоји Музеј геноцида са седиштем на Тргу Николе Пашића у Београду. Они би требало да се организују и купе овај србосек. Ако не купимо ми, купиће га Хрвати или Шиптари па ће га онда излагати по Европи као српски изум, а Бошњаци ће сви сложно рећи да су зли Срби њиме клали муслимане у Сребреници.

"Наситио сам се преслатких причешћа Раја и старао сам се да се не погордим. Напио сам се прегорких вода пакла, али сам се старао да се не утопим у безнађу." Јефрем Катунакијски

Подели на овим сајтовима

Понеле га усташе у Русију када су кренуле на Стаљинград у саставу Шесте немачке армије фон Паулуса. Али су их Руси збрисали са лица земље, остао само тај србосек да сведочи о усташком дивљаштву, кукавичлуку и сервилности својим вековним господарима - Немцима.

Постоји Музеј геноцида са седиштем на Тргу Николе Пашића у Београду. Они би требало да се организују и купе овај србосек. Ако не купимо ми, купиће га Хрвати или Шиптари па ће га онда излагати по Европи као српски изум, а Бошњаци ће сви сложно рећи да су зли Срби њиме клали муслимане у Сребреници.

Добро си ово реко

Подели на овим сајтовима

Шта је ужас? Колекционарство? Не, ужас је назив, намена и употреба. Колекционарство овог типа, напротив, доприноси ширењу знања о зверској историји павелићевске државе

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...