Баба Написано Април 22, 2013 Пријави Подели Написано Април 22, 2013 Užas-Rusi na aukciji prodaju ustaški srbosjek !!! Srbosjek Na aukcijskom internet portalu molotok.ru trenutno je postavljena aukcija s početnom cenom od jedne rublje ustaškog srbosjeka iz drugog svetskog rata, sečivo koje je prilagođeno za brzo klanje nevinih srpskih žrtava u logorima kao što je Jasenovac i drugi. Na aukciji se kao opis navodi da je „nova verzija srboseka razvijena za vreme vlade Ante Pavelića kao odgovor na konkurs – kako napraviti nož kojim će se moći ubiti mnogo ljudi veoma brzo a bez velikog umora“. Zatim se navode detalji noža, dužina oštrice, debljina, vrsta materijala,omotač od kože i ostalo što je uobičajeno za aukcijsku prodaju preko interneta. Trenutna cena ove morbidne ruske aukcije je dostigla vrednost od 9 311 rubalja ( oko 295 $ ) Ekipa Poštara Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Batman Написано Април 23, 2013 Пријави Подели Написано Април 23, 2013 Posao za policiju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
μαρὰν ἀθά Написано Април 23, 2013 Пријави Подели Написано Април 23, 2013 Понеле га усташе у Русију када су кренуле на Стаљинград у саставу Шесте немачке армије фон Паулуса. Али су их Руси збрисали са лица земље, остао само тај србосек да сведочи о усташком дивљаштву, кукавичлуку и сервилности својим вековним господарима - Немцима. Постоји Музеј геноцида са седиштем на Тргу Николе Пашића у Београду. Они би требало да се организују и купе овај србосек. Ако не купимо ми, купиће га Хрвати или Шиптари па ће га онда излагати по Европи као српски изум, а Бошњаци ће сви сложно рећи да су зли Срби њиме клали муслимане у Сребреници. Баба, Благовесник, Душка and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Наситио сам се преслатких причешћа Раја и старао сам се да се не погордим. Напио сам се прегорких вода пакла, али сам се старао да се не утопим у безнађу." Јефрем Катунакијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 23, 2013 Понеле га усташе у Русију када су кренуле на Стаљинград у саставу Шесте немачке армије фон Паулуса. Али су их Руси збрисали са лица земље, остао само тај србосек да сведочи о усташком дивљаштву, кукавичлуку и сервилности својим вековним господарима - Немцима. Постоји Музеј геноцида са седиштем на Тргу Николе Пашића у Београду. Они би требало да се организују и купе овај србосек. Ако не купимо ми, купиће га Хрвати или Шиптари па ће га онда излагати по Европи као српски изум, а Бошњаци ће сви сложно рећи да су зли Срби њиме клали муслимане у Сребреници. Добро си ово реко Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Април 23, 2013 Пријави Подели Написано Април 23, 2013 Шта је ужас? Колекционарство? Не, ужас је назив, намена и употреба. Колекционарство овог типа, напротив, доприноси ширењу знања о зверској историји павелићевске државе "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука