Ленка* Написано Април 20, 2013 Пријави Подели Написано Април 20, 2013 Јел` ово тенк? Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 20, 2013 Пријави Подели Написано Април 20, 2013 Nije. To je radarska stanica samohodnog raketnog PVO sistema KUB. Postavljena je na vozilo koje je gusenicar, pa zbuni coveka... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Април 20, 2013 Пријави Подели Написано Април 20, 2013 Да, баш због те гусенице и питам Тенк је био преко пута, него због огромне гужве нисам фотографисала. Они нису парадирали, вероватно да нам не разроваре оно мало од улица што је остало , само су били изложени. Пг је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 20, 2013 Пријави Подели Написано Април 20, 2013 Јел` ово тенк? To je naše tajno Hi Tech oružije, x-Ray i te fore Пг је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Април 20, 2013 Пријави Подели Написано Април 20, 2013 Најмодернија технологија :0104cheesy: Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Април 20, 2013 Пријави Подели Написано Април 20, 2013 Јел` ово тенк? Ово је тенк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Април 20, 2013 Пријави Подели Написано Април 20, 2013 To je naše tajno Hi Tech oružije, x-Ray i te fore http://www.youtube.com/watch?v=lmBsj9scDMg -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Април 20, 2013 Пријави Подели Написано Април 20, 2013 Ово је тенк Хвала Владимире, за ово бар знам , само ме интересовало шта је оно на мојој фотографији. За писмене је тамо писало ал` ја нисам читала -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gandalf Написано Април 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 20, 2013 Озбиљно. Где су тенкови ? Јер су били на паради ? Bio je jedan ili dva, stojali su parkirani, moguce da zbog puteva nisu paradirali Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 20, 2013 Пријави Подели Написано Април 20, 2013 Тенк је био преко пута, него због огромне гужве нисам фотографисала. Imam ga kod nekih prijatelja na sliakam ali ne mogu da akcim "privatne" slike mojih prijatelja. Pitacu nekog da okacim njegovo poziranje pa ce da dobiju tenak oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 21, 2013 Пријави Подели Написано Април 21, 2013 За ове ме Магдалена питала: "Мама, а шта се возе ове лутке?" :0104cheesy: А они, стварно, као укопани! Јесу ли ово хамери преузети од црвених беретки? Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 21, 2013 Пријави Подели Написано Април 21, 2013 Јесу ли ово хамери преузети од црвених беретки? Ово нису Хамери, него Пухови, а војска нема потребе да их преузима од те формације.. Војска има своје... http://www.mod.gov.rs/sadrzaj.php?id_sadrzaja=4105&active=vest http://www.mod.gov.rs/sadrzaj.php?id_sadrzaja=4105&active=foto Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 21, 2013 Пријави Подели Написано Април 21, 2013 Ево још мало "Сенки" од јуче... Биљана, Ленка*, Silence and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 28, 2013 Пријави Подели Написано Април 28, 2013 Pricamo dosta ovih dana o avijaciji, pa se setih i ovog: sta mislis, ima li potrebe da nase RV ima/nabavi neke teze borbene helikoptere, da ih ima osim gazela, npr. Mi-24/35? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 28, 2013 Пријави Подели Написано Април 28, 2013 Без текста сам! Величанствено! Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука