Zayron Написано Април 12, 2013 Пријави Подели Написано Април 12, 2013 Zar nije u EX- YU državama poligamija zakonom kažnjiva? Mladi gospon to ima po šerijatu, kako vidiš ovdje u Federaciji BiH se na to gleda kroz prste. Naravno da je kažnjiva poligamija i danas u Federaciji BiH, zakoni se nisu promjenili. No tamo sudovi imaju valjda preča posla nego da ganjaju salafitske mladence zbog poligamije, gdje nije žalobce nije a ni sudce. Gdje nema kadije nema a ni sudije, hahahaha. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 12, 2013 Пријави Подели Написано Април 12, 2013 Zamrzli me, probudio sam se nekih tih 1000 godina poslije: Vatikan islamski, Konstantinopolj islamski, Moskva, Pekng, Vašington, sve islamsko kud pogledaš Pitanja članova sa jednog islamskog Foruma: Ja bih htio pitati protiv koga ćemo sad voditi džihad na Zemlji kad su sad svi muslimani? U slučaju kad bi osvojili onu planetu XLR 170 Bongor kako će se onda Bongorijanci obrezivat kad su oni ustvari kristalna forma života? Da li šerijat dozvoljava korištenje časoprostorove anomalije za svemirske letove, ja sam čuo da je jedan ajatolah izjavio da su to šejtanska posla i da je to protiv islama. Tako će to biti. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Април 12, 2013 Пријави Подели Написано Април 12, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=PGhCXL4ANZg#t=78s Čekaj malo. On se tu poziva na objave. Da će po njima Vatikan biti muslimanski. Pa hoće li biti ili neće... po verovanju vas "običnih" sunitskih Muslimana ? По њиховом вјеровању је то један од предзнака судњег дана, да ће освојити Рим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука