Баба Написано Април 12, 2013 Пријави Подели Написано Април 12, 2013 Malo me hvata jeza od ovih desavanja. Mislim, kao da su poceli, mislim ne znam kako je bilo na pocetku sa Kosovom. Znamo da vlasti cede i Vojvodinu i da veci deo pogace odlazi u Beograd, ali... Ustvari nema ali, ovo je sve besmisleno. Ако се неко сећа ... а ја се сећам. Све је почело у Војводини. Наиме један дан дођу Срби са Косова у Војводину да се жале како живе на Косову. Још је постојала СФРЈ и нико није размишљао да ће се распасти крваво. Елем, дођу ти јадни напаћети Срби с Косова , имали су неки шкљ мегафон , њих неколицина шта знам од 15-30-ак људи. Иначе ишли су од места до места по целој Србији. И тако стигну и у Нови Сад. И чим су дошли , долети полиција и раздвоји их од народа који се ту окупио да чује њихове јаде. Затим их полиција отера. А народ који се ту окупио почне да негодује. Е те негодације прерасту после пар дана у демонстрације и тако је почела "јогурт револуција", погрдно названа од стране истих аутономаша који су држали тадашњу власт у Војводини. И то је трајало неколико дана. Али овај пут много масовније и чини ми се организованије него она шака јада са Косова Срба. Ишао сам бусом осмицом кроз град а Булеваром Ослобођења је ишла маса људи са Ж. Станице према скупштини. Заузели су цео булевар. Аутобус је стао у улици садашњој именом Булевар Краља Петра ( А како се тад звала улица немам појма), јер није могао даље, народ у бусу виче отвори врата мајсторе, ал оћеш морген, мајстор је прави аустроугарин и не отвара. Затим неки дебељко тако од својих 200-тинак кила прође кроз задња врата. То сам први пут ( и последњи пут) видео у животу, човек је само прошао кроз врата као кроз путер, и врата наравно више нису била у функцији. Тада народ изађе из буса, јер смо се чварили у бусу добрих 20 минута захваљујући аустроугарском менталитету возача ГПС-а . И шташ, већи део народа оде својим кућама или на посо шакапе, а ми млађи и још неки старији људи прикључимо се колони. То је био први велики протест у источној Европи. Нико о томе никад није писао на тај начин. А то је врло битно и јако занимљиво. Дакле Чаушеску се десио после тога. Значи званично још увек постоји гвоздена завеса, Берлински зид није срушен, постоје две Немачке државе. То је био прави доживљај. Идеш булеваром Ослобођења који се тада немам појма како звао ако није Титин онда вероватно исто булевар Ослобођења. И идеш тако са много народа пред скупштину Војводине, да обараш неку аутономашку власт. Значи пази! Не знаш шта ће се десити. Полиција се претходних дана показала као незгодна, знаш да живиш у комунистичкој земљи, знаш да је све неизвесно. Учествујеш у историји и немаш појма шта је следеће, а знаш да нешто следеће после тога мора бити... Тада се чини ми се појавио и Слоба по први пут. У сваком случају све је почело у Новом Саду. Ред је да се ту и заврши ! DYNABLASTER, Благовесник and Vockica је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Април 12, 2013 Пријави Подели Написано Април 12, 2013 U pravu si. Зосима је реаговао/ла на ово 1 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 12, 2013 Пријави Подели Написано Април 12, 2013 Po veri će da vam bude. Nemojte da verujete, i neće da bude. Po meni ovo je sve teatar da naprednjaci dobiju vlast u Vojvodini, a oni glupani iz DS su im igrali na kartu. A Vojvodina, pak, uvek malo kasni.. Kada u ostaloj Srbiji niko ne glasa za SRS i SPS, oni glasaju za ove; kada onda u ostaloj Srbiji niko ne glasa za DS, oni glasaju za ove... Sutra neće niko da glasa za SNS, osim naravno u Vojvodini. Имаш јако лоше мишљење о људима у Војводини а ја горе наведох да Војводина иде испред свих. Када у Војводини гласају за СРС , тек после годину или две тако гласају и у Шумадији. Посматрај мало другачије, паш схватити. Vockica and Благовесник је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 Miting sem sto je bio uzasno neuspesan sa 5000 krezubih baba sakupljenih po celoj Srbiji; je najbobicnije spinovanej situacije sa kosovom. Dok se juzna srpska pokrajina otcepljuje i taj proces sa ovom trojicom nacista na celu Srbije i zvanicno zavrsava ; oni svoj sopstveni neuspeh krpe trazenjem neprijatelja tamo gde ne postoji. Samo ogranicen um moze poverovati da se Vojvodina moze otcepiti ; jer se u njoj broj srba svakog dana sve vise povecava i ona je vec gotovo dvotrecinski srpska. Inace miting je i dokaz da onaj zaostali; neobrazovani; agresivni radikal nikada nece izaci iz novog naprednjaka. nebitno koliko je vremena proslo da si bedz skinuo i koliko si diploma kupio. Милан Ракић and Аурор је реаговао/ла на ово 2 Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 Inace miting je i dokaz da onaj zaostali; neobrazovani; agresivni radikal nikada nece izaci iz novog naprednjaka. nebitno koliko je vremena proslo da si bedz skinuo i koliko si diploma kupio. To sto su se ovi "uglancali" govori samo da su nakrali vise ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 woow nasao si da poredis dve clanice nekog lokalnog ogranka sa strankom ciji predsednik ima diplomu fakulteta koji ne zna kako se zove; gde imaju problem da nadju 40 poslanika za skupstinu sa srednjom skolom; o necem visem da i ne govorimo; i ciji najnapredniji clanovi dolaze iz kraja gde nikada nisu videli pokretne stepenice pa imaju problem da nauce kako da ih koriste: Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 ovo je predsednik Srbije. Рилски је реаговао/ла на ово 1 Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vockica Написано Април 13, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 13, 2013 Miting sem sto je bio uzasno neuspesan sa 5000 krezubih baba sakupljenih po celoj Srbiji; je najbobicnije spinovanej situacije sa kosovom. Dok se juzna srpska pokrajina otcepljuje i taj proces sa ovom trojicom nacista na celu Srbije i zvanicno zavrsava ; oni svoj sopstveni neuspeh krpe trazenjem neprijatelja tamo gde ne postoji. Samo ogranicen um moze poverovati da se Vojvodina moze otcepiti ; jer se u njoj broj srba svakog dana sve vise povecava i ona je vec gotovo dvotrecinski srpska. Inace miting je i dokaz da onaj zaostali; neobrazovani; agresivni radikal nikada nece izaci iz novog naprednjaka. nebitno koliko je vremena proslo da si bedz skinuo i koliko si diploma kupio. Uzdrzavajete se malo, em ste svestenik, em je vreme posta. Niko nije ogranicen ako to pomisli, evo otcepila se Crna Gora i ako je tamo vise srba. To nije pitanje vecinskog stanovnistva nego politike i ispiranja mozgova i kradje izbora, glasova, propagande itd. Sasa Kolbas је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 Crna Gora se nije otcepila vec ostamostalila jer je imala svoju nezavisnost i u proslosti; a politikom koju vodimo u Crnoj gori jos cemo i zauvek da ih udaljimo od nas. A na celu Srbije trenutno se nalaze tri najgore osobe u njenoj istoriji; gore cak i od onog kjasapina sa kraja proslog veka. Tu su da odrade ;osao nezavisnosti Kosova.Koliko im je do istog stalo govori ovaj "velicanstveni" miting sa 5000 jogurt putnika u Vojvodjansku prestonicu. A post je koliko znam bio i tim spodobama koje su organizovale juce miting; a uz to bio je i dan zalostyi pa ih nije sprecilo da pokusavaju drzavni udar u severnoj srpskoj pokrajini. Милан Ракић, Аурор and Juan Valdez је реаговао/ла на ово 3 Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 Inace miting je i dokaz da onaj zaostali; neobrazovani; agresivni radikal nikada nece izaci iz novog naprednjaka. nebitno koliko je vremena proslo da si bedz skinuo i koliko si diploma kupio. To je to. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=qKRtSy0E9Dk Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 E ti kada ne bi reklamirao Dveri na svakom koraku..... Je li ti barem plaćaju nešto ili to radiš onako iz ljubavi' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=qKRtSy0E9Dk !!! http://www.youtube.com/watch?v=cCzNbcKxOQs Čak i taj himničak pokazuje... Zeebedee and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 OK ispravljam, samo su Diplomislav i Vucic nacisti; Dacic je komunisticki bandit. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 To sam i ja pomislio; Dveri i njihova "Sred pusaka bajoneta". kako je moguce da u Srbiji svi nacionalisti su ustvari prosovjetski komunisti? Kako je moguce da je 90 % srpskih tzv nacionalista projugoslovenski orijentisano? Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука