Jump to content

Шта сањате ?

Jefimija

Препоручена порука

Ljudi sanjaju samo kada Bog nesto hoce da im poruci. Ako nije to u pitanju onda je opsednutost demonima. Mi kada spavamo demoni prave slike i onda putem elekticnih impulsa salju u nas mozak. Posto su nase oci zatvorene a mozak se sastoji od mrtvih atoma, te slike koje ljudi vide u snu vide uz pomoc naseg duhovnog dela.

Сем шаманистичког виђења снова, које не мора увек да буде погрешно, постоји и оно друго.

То које си ти испричао подразумева да си ти овладао својим сновима и сликама, или макар да можеш да будеш свестан себе у сну и свестан да сањаш. Како то не можеш, нити ти је потребно, долазимо до оног другог виђења: Снови су или слике преко којих нам се нешто саопштава (веома, веома, веома ретко), или слике онога о чему размишљамо (далеко чешће), у асоцијацијама или сасвим отворено. 

Да би био опседнут демонима, треба ти далеко више од сна, ти си опседнут оним што желиш, врло просто. Одреци се жеље за неком женом и нећеш је сањати, то је сигурно. Нису ти потребни демони да би био везан за овај свет.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ljudi koji pobozno zive nikada ne sanjaju

U ćoveće da nisam ja među tim. Sanjao sam pre mesec ipo možda i dva meseca ima kako se nakon apokalipse borim sa džinovskim paucima i organizujem ljudski rod. Šta je Bog time hteo da mi poruči? 

Nakon ovog do danas nisam ništa sanjao. Uglavnom tako sanjam jednom u 2-3 meseca

Подели на овим сајтовима

U ćoveće da nisam ja među tim. Sanjao sam pre mesec ipo možda i dva meseca ima kako se nakon apokalipse borim sa džinovskim paucima i organizujem ljudski rod. Šta je Bog time hteo da mi poruči? 

Nakon ovog do danas nisam ništa sanjao. Uglavnom tako sanjam jednom u 2-3 meseca

Opsedaju te demoni sigurno upraznjavas neki greh

Подели на овим сајтовима

Opsedaju te demoni sigurno upraznjavas neki greh

Sad razmišljam šta sam  mogao da zgrešim u skorije vreme. Eve da se javno ispovedim recimo za prošlih 3 meseca.

Slagao sam 3 puta (jedanput uhvaćen) I ne mogu ničeg drugog da se setim.

A od nekih većih grehova ništa, ne znam šta bi mpglo da bude. Čak nisam ni u svađi niti zavadi sa bilo kim.

Mislim da su mi najveći grehovi u životu što sam se 2 puta pobio i to odavno. Ne mogu ničeg drugog da se setim. 

Подели на овим сајтовима

Sad razmišljam šta sam  mogao da zgrešim u skorije vreme. Eve da se javno ispovedim recimo za prošlih 3 meseca.

Slagao sam 3 puta (jedanput uhvaćen) I ne mogu ničeg drugog da se setim.

A od nekih većih grehova ništa, ne znam šta bi mpglo da bude. Čak nisam ni u svađi niti zavadi sa bilo kim.

Mislim da su mi najveći grehovi u životu što sam se 2 puta pobio i to odavno. Ne mogu ničeg drugog da se setim. 

Кхххк Кхххк Рукобкхххк!

• Волим 1

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Углавном свашта. Различито. Најчешће оно што се дешава у току дана, оно што нам је у подсвести и што на јави потискујемо. Ретко када сањам много лепе или много страшне снове.

Дешава се да за време поста понекда сањам како једем мрсну храну, или како прекршим пост па ми криво. То најчешће када сам преко дана изложен таквим  искушењима. 

Подели на овим сајтовима

@@grigorije22,

Kreni od osnova:

http://en.wikipedia.org/wiki/Dream

Bez uvrede, ali ako zbilja misliš  to što si napisao, nemoj nikome da pričaš, ozbiljno ćeš da se izblamiraš.

Svega mi, prva podržavam pluralitet u mišljenju, ali ovo šatro-naučno objašnjenje je previše...

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...