Ispisani Написано Април 10, 2013 Пријави Подели Написано Април 10, 2013 Поздрав свима, потребна ми је књига од Власија Фидаса из области Канонског права, мислим да се тако некако и зове, не знам тачан назив. Ако неко има, млио бих да је постује... ПоздраВ!!! Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 10, 2013 Пријави Подели Написано Април 10, 2013 Ево овде... http://www.scribd.com/doc/99131672/Vlasije-Fidas-Kanonsko-Pravo Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ispisani Написано Април 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 10, 2013 Хвала много... Може ли мало појашњење, обзиром да је потписан преуређивач... да ли је у питању комплетан уџбеник, нека скрипта, шта је преуређено и сл.? Још једном хвала. Поздрав!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ispisani Написано Април 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 10, 2013 И да... постоји ли неки фри налог за скидање са ових сервера? Поздрав!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука