Баба Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Да чујем? На форуму сте, на фејсу сте ... који су разлози. Сигурно је да имате макар једног пријатеља али са њим радије причате него пишете . Док овде сте по ваздан. Зашто више волите да пишете него да причате ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Нит волим да причам нити да пишем већ само читам, зато висим овде Баба, YOKA and Даница Благојевић је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Ја волим да пишем, а тек што волим да причам..........јаоооооо grouphug1 Драшко and Баба је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Ја волим да пишем, а тек што волим да причам..........јаоооооо grouphug1 исто такође него мени је "феномен" како се људи који се нису упознали заволе, братски а у ствари није ту ништа чудно, откривамо се и писаним речима и "капирамо се" и препознајемо и заволимо Биљана, Саша од Москве, YOKA and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 исто такође него мени је "феномен" како се људи који се нису упознали заволе, братски а у ствари није ту ништа чудно, откривамо се и писаним речима и "капирамо се" и препознајемо и заволимо Е ту си 100% у праву! Има заиста много људи са форума који су ми драги, које волим, за које се молим, а које никад нисам упознала! Доживљавам их као род рођени.......браћа и сестре! Саша од Москве, Олимп, JESSY and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 него мени је "феномен" како се људи који се нису упознали заволе, братски а у ствари није ту ништа чудно, откривамо се и писаним речима и "капирамо се" и препознајемо и заволимо То је прелест и углавном је својствена форумашима-гуштерима, пунух ентузијазма,опчињени једним новим видом комуникације где те свако види шта пишеш,а ти желиш оставити леп утисак и онда креће еротика без додира... :0104cheesy: Мада није искључено да добијеш заиста и неког доброг пријатеља... w.a.mozart, feeble and Arsenija је реаговао/ла на ово 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Па кад причаш немаш опцију delete тј. немаш могућност да се попишманиш и све избришеш пре него кликнеш "одговор", и к`о да ништа није било 0205_whistling Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 То је прелест и углавном је својствена форумашима-гуштерима, пунух ентузијазма,опчињени једним новим видом комуникације где те свако види шта пишеш,а ти желиш оставити леп утисак и онда креће еротика без додира... :0104cheesy: Мада није искључено да добијеш заиста и неког доброг пријатеља... шта фали еротици без додира? откуд та сумња у пријатељство и љубав? хм......чему ово Зоске? JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Ove teme koje se ovde pominju i o kojima se piše, ne mogu tek tako da se pokrenu u društvu ono, ajde sad ću ja da pričam kako Bog nepostoji, a vi slušajte. Ili ja ću da pričam o svetom pismu a vi slušajte itd. Malo je ljudi koji su zainteresovani za ovakve teme, barem kod mene. Pri tom nije mi bitno da li je vernik ili ateista, ono zanimljivo mi je o par stvari da pričam (ili pišem), a to su religije, fizika (uglavnom sve nauke, ali fizika najviše), IT i uglavnom sve geek stvari volim. E za IT nije problem pošto sam okružen takvim ni ovo geek po neki put, ali religija nikako. I još pride što ne znam ko je koje religije, pa da ne uvredim ljude ako krenem da pričam onako otvoreno protiv muslimana npr. I da, zanimljivi ste, onako neki put samo čitam ne pišem ništa, npr ima tema na kojima bih pokvario doživljaj i atmosferu kada bi se kao ateista uključio pa vas pustim preskočim to, po neki komentar možda pročitam, ali ne pišem Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 шта фали еротици без додира? откуд та сумња у пријатељство и љубав? хм......чему ово Зоске? Одосмо од анкете, али и ја мислим да се не може рећи да си с неким пријатељ само преко форума. Јер овде вероватно нису сви баш као у реалности, не каже се баш све што се мисли. Како има маска у реалном животу, овде има бар још једна Arsenija and Зосима је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Одосмо од анкете, али и ја мислим да се не може рећи да си с неким пријатељ само преко форума. Јер овде вероватно нису сви баш као у реалности, не каже се баш све што се мисли. Како има маска у реалном животу, овде има бар још једна не може увек, али има где сам и проверио и потврдио осећај више волим да верујем, и мислим да се људи ипак покажу какви су чак и кад само пишу Биљана, JESSY and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 А тек што ја волим да причам..... Уста не затварам... Candy Butcher and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 2 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поинтер Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Pisem jer ovde mogu da kazem sve sto mislim a da ne budem sankcionisan Takodje, imajuci u vidu da ljudi koji me okruzuju uglavnom imaju totalno suprotna misljenja o raznim stvarima, ovde nas ima svakakvih pa nekako osecam da nisam sam Баба and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 шта фали еротици без додира? откуд та сумња у пријатељство и љубав? хм......чему ово Зоске? Права пријатељства и љубави су веома ретка, и треба много више енергије уложити,него ли лупати по тастатури и комуницирати са људима којима очи ниси видео... Мислим да генерално гледано,сви патимо од недостатка истог,па овде покушавамо то да надоместимо. Видиш,мени најдражи форумаши су моји пријатељи из реалног живота,које сам знао много пре форума. Ако посматрамо онако локално-патриотски,мени су сви форумаши на неки начин драги,јер смо сви инвентар овог форума, и кад год дођем,ви сте ту,спремни на разговор... :0104cheesy: И немој ме више тако препадати,са тим питањима,чему то,јел ти сумњаш и слично...то сам ја Зосима,причам што мислим ,без услова да се неком допаднем или не, па јел си ме ти сам хвалио за искреност?! "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Права пријатељства и љубави су веома ретка, и треба много више енергије уложити,него ли лупати по тастатури и комуницирати са људима којима очи ниси видео... Мислим да генерално гледано,сви патимо од недостатка истог,па овде покушавамо то да надоместимо. Видиш,мени најдражи форумаши су моји пријатељи из реалног живота,које сам знао много пре форума. Ако посматрамо онако локално-патриотски,мени су сви форумаши на неки начин драги,јер смо сви инвентар овог форума, и кад год дођем,ви сте ту,спремни на разговор... :0104cheesy: И немој ме више тако препадати,са тим питањима,чему то,јел ти сумњаш и слично...то сам ја Зосима,причам што мислим ,без услова да се неком допаднем или не, па јел си ме ти сам хвалио за искреност?! jјесам те хвалио и не повлачим ту похвалу зар ја неког да препаднем? веруј ми искрено сам те питао, стрепећи чак да ћеш да ме покопаш вежбам моју искреност стиснуо сам петљу да бих тe питао онако како ми беше на уму Зосима је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука