pezza Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 ЛИНК ЗА УЖИВО ГЛЕДАЊЕ Српски византијски хор "Мојсије Петровић" извешће у суботу, 6. априла с почетком у 20:30 византијске и српске средњовековне црквене химне као и изворне грчке и српске песме у цркви Madre di Laureana di Borrello, у Италији. Наступ хора је у склопу симпосиона, који организује православни манастир Santi Elia il Giovane e San Filareto l'Ortolano (Seminara - Reggio Calabria). Више о томе у групи: https://www.pouke.org/forum/groups/68-%D1%81%D0%B2%D1%85-%D0%BC%D0%BE%D1%98%D1%81%D0%B8%D1%98%D0%B5-%D0%BF%D0%B5%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%9B/ Извор: https://www.facebook.com/HorMojsijePetrovic Марјанн, Срђан Ранђеловић, draganzzz and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Бити хришћанин значи бити аутентичан човек, а Христов... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Mi ovde spremili vec posne kokice! .smesko. pezza је реаговао/ла на ово 1 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 ovde http://www.approdonews.it/live/ pezza, Саша M., Милан Ракић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Znači sad sam htela da napišem šta ne treba, iznervirana time što neće da mi se učita gore dati link, al me spasi draganzzz Fala ti od srca Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 malopre je bila proba, bice i instrumental muzike! pezza and Александрида је реаговао/ла на ово 2 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Jos se dogovaraju ko ce gde da sedne! .smesko. Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Iiiiiii kreeeećeeeeee Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Дивно је почело ! pezza је реаговао/ла на ово 1 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 6, 2013 Гости Пријави Подели Написано Април 6, 2013 таман сам дошао да гледам pezza је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 6, 2013 Гости Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Не било вам тешко, поделите ову тему- линк на фејсбуку итд... нека људи гледају. pezza је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Ja čekao pa ništa, tek pri kraju ovog prvog dijela se vratio pa vidim taj drugi link. Jel iko snimao pa da se stavi na YT? Zvuk je odličan, što me baš čudi s obzirom na pretjeranu akustučnost, izbacili svo drvo od tamo i sad im to tamon odzvanja ko u hali željezničke stanice. vizantijskom načinu pojanja na sreću to toliko ne smeta kako čujete i sami. Odlični su, virtuozno, puno duha, sve pohvale. pezza је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Откидају Италијани на Ђорушицу... pezza је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 oTlicno! Sjajni su, drugo od njih i nisam ocekivala. pezza је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Откидају Италијани на Ђорушицу... Шта је то, или ко је ? "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Шта је то,или ко је ? Ово што су изводили Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука