grigorije22 Написано Април 5, 2013 Пријави Подели Написано Април 5, 2013 Čanak: Odlučite se za prijatelje iz EU a ne švercere sa Kosova5. april 2013. 15:03 | 12 komentara Lider LSV Nenad Čanak pozvao je državni vrh Srbije da, odlučujući o ponudi rešenja za Kosovo, odabere nastavak puta Srbije ka Evropskoj uniji.Čanak je u otvorenom pismu pozvao predsednika Srbije Tomislava Nikolića i predsednika i prvog potpredsednika Vlade, Ivicu Dačića I Aleksandra Vučića da postupe hrabro, mudro i u interesu svih građana. „Na pitanju Kosova i Metohije odrediće se ne samo sudbina građana Kosova, nego i sudbina svih građana Republike Srbije. Ujedno, to je pitanje koje će na dugi rok odrediti put i zbivanja u čitavom regionu“, napisao je predsednik LSV. Po njegovim rečima, tešku poziciju dodatno opterećuju „patriotske“ lekcije onih koji sami nisu bili u stanju da doprinesu rešenju i za čijih mandata su neopravdano velike sume novca otišle na sumnjive projekte na Kosovu, a šverc je cvetao. „Srbija mora konačno da se suoči sa svojim problemima. Odlučite se za nastavak puta Srbije ka EU. EU je dokazani prijatelj koji je do sada, na razne načine pomagao Srbiju i demokratske procese u njoj. Prijatelj koji ne priča bajke nego i pomaže“, naveo je Čanak. Dodao je da članstvo u EU briše granice i može da pomogne u vezi s mnogim pitanjima koja se danas čine kao tvrda i nerešiva, što će omogućiti da Srbija bolje pomaže građanima za čiju je budućnost danas zabrinuta. „Ukoliko se odlučite za nastavak evropskog puta, znajte da možete, u vezi s tim pitanjem, računati na podršku LSV i naših poslanika“, zaključio je Čanak. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 5, 2013 Пријави Подели Написано Април 5, 2013 Ovaj bi trebao iz zatvora da nam to porucuje, eto kakva nam je "drzava" sve shljam na vlasti bez izuzetka, pa u najgorem kosmaru ne bih mogao da smislim takvu vlast... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Април 5, 2013 Пријави Подели Написано Април 5, 2013 Дилема: Косово или Европа? равна је дилеми: мајка или лаптоп? "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 5, 2013 Пријави Подели Написано Април 5, 2013 равна је дилеми: мајка или лаптоп? Koji laptop? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 5, 2013 Пријави Подели Написано Април 5, 2013 Pa idi pitaj Oca koji ti spasava dushu vec jednom kakav mu je stav o tome bre covece sto si ti protivan Crkvi u koju verujes i vecini sabrace sa kojom zivis na tako dramaticno vatren nacin? Nisam ja protivan Crkvi u koju verujem, jer Crkva u koju verujem nije tu da bi spasavala drzavnu suverenost republike Srbije, vec da bi Hristosovu poruku ljubav medju ljudima. A Hristosova poruka nije "Sacuvajte suverenost republike Srbije po svaku cenu" oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 5, 2013 Пријави Подели Написано Април 5, 2013 Опет ниси у праву, Младене: Анекс 1, члан 6 - политички процес ка успостављању споразума о привременом политичком оквиру, који ће обезбедити суштинску самоуправу на Косову, узимајући у потпуности у обзир споразуме из Рамбујеа и принципе суверености и територијалног интегритета СР Југославије и других земаља у региону, и демилитаризацију ОВК; Kakve to veze ima sa .... onim sto sam ja pisao? Mislim sa zadnjim postom o tome sta je suverenost a sta drzavna suverenost. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Април 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 5, 2013 Konačna odluka u ponedeljak: Posle sednice SNS odluka za BriselIzvor: Tanjug Beograd -- Konačna odluka Beograda da li prihvata ili odbija ponudu Brisela biće doneta u ponedeljak posle sednice Predsedništva Srpske napredne stranke, saznaje RTS. b92 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 5, 2013 Пријави Подели Написано Април 5, 2013 Bolje bi bilo da prihvati pa onda da narod izadje na ulice da vise skinemo te nistarije sa grbace Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 5, 2013 Пријави Подели Написано Април 5, 2013 Zašto to si argumentovao da je Srbija izgubila državnu suverenost nad Kosovom po OUN rezoluciji 1244 i da je po istoj rezoluciji faktiki priznala otcepljenje Kosovo. I ovo nije tačno, jer prvo suverenost se zajedno uz teritorijlani integritet države naglasuje, a drugo postoje različiti statusi suverenesti, suverenost dakle ne znači automatski odvajanje od države A i stvaranje države B ili pripajanje državi C. Ti si pravnik (još student), vi pravnici morate da zastupate pravne interese vaših mandata i klijenta, pa kad ovako počinješ, Gospode sačuvaj.. Ti si mi kao advokat koji prvo što kaže na sudu, naravno samovoljno, jeste: Moj mandat je kriv! Jer ti znaš da takav advokat u pravnoj, demokratskoj državi ima onda da bude kažnjen a može i svoju advokatsku licensu da izgubi? Pravnici, meh!, bolje da uzmem odmah bankara... Mrzi me sad da pregledam 1244, ali sam poprilichno siguran da onaj paragraf nije sve sto kazu. Da mi imamo potpuni suverenitet hasim tachi nikad ne bi mogao da oformi vladu tamo, niti bi mogla da postoji bilo koja policija osim MUP RS. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 5, 2013 Пријави Подели Написано Април 5, 2013 Beograd -- Konačna odluka Beograda da li prihvata ili odbija ponudu Brisela biće doneta u ponedeljak posle sednice Predsedništva Srpske napredne stranke, saznaje RTS. Zar to nije posao za celu vladu, a ne jednu stranku? Malina је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 5, 2013 Пријави Подели Написано Април 5, 2013 Bolje bi bilo da prihvati pa onda da narod izadje na ulice da vise skinemo te nistarije sa grbace Problem je jedino sto ce narod izaci na ulice ako ne potpisu a ne obrnuto. Ako izdaju to ce biti OK za narod, Srbi su odavno izdali sve. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Дилема: Косово или Европа? равна је дилеми: мајка или лаптоп? Ne znam el se secate izjave chede jovanovica u evropu se ne ulazi kandilom. Meni to ipak malo sramotno da izjavim ma koliko para da dobijem za to. medjutim njemu je 5% vecina i za njega su njegovih 5% Istina koja treba drzavu Srbiju da povede u neverovatan lap top prosperitet. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Ne znam el se secate izjave chede jovanovica u evropu se ne ulazi kandilom. Meni to ipak malo sramotno da izjavim ma koliko para da dobijem za to. medjutim njemu je 5% vecina i za njega su njegovih 5% Istina koja treba drzavu Srbiju da povede u neverovatan lap top prosperitet. "Knjige, braco. Knjige. A ne zvona i praporci" - Dositej Obradovic пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Zato što se moćnici ne drže sporazuma iz OUN rezolucije 1244, a Srbija nema toliko uticaja da ovo pitanje pokrene pred njihovom suverenu, naordu, pa da njihov suveren, narod, ispravi njihovu grešku*. Ne znam sumnjivo mi je to tvoje tumacenje, posebno jer sam pre gledao sporazum i nisam video nista problematichno, ali me sad mrzi da ga pregledam opet. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 "Knjige, braco. Knjige. A ne zvona i praporci" - Dositej ObradovicNe citam ideoloske knjige sa vatrenom zeljom da se ideologija prosiri na ceo svet. Citam Knjigu koja Zivu Vlast ima. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука