мирођија Написано Јун 14, 2010 Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јун 14, 2010 Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 bighugbighug.gif' class='bbc_emoticon' alt='bighugbighug' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јун 14, 2010 Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 Samo ti pleti Martirije, ali da nam pokaži kad ispleteš Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 сад могу да плетам НИЈЕ НЕДЕЉА https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='nasznak' /> t1007 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јул 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 http://www.jewellerybyvanya.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 22, 2010 Пријави Подели Написано Јул 22, 2010 Anette је реаговао/ла на ово 1 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 22, 2010 Пријави Подели Написано Јул 22, 2010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 22, 2010 Пријави Подели Написано Јул 22, 2010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 22, 2010 Пријави Подели Написано Јул 22, 2010 evo i muzicke podloge za moj omiljeni nakit, jako sam skromna inace mislim nemam ja dijamante, nemam ni tozla, sve sam podavala u fazi ''samo molitva, post i NISTA vise'' aman Stoja - Dijamanti (BALKAN TUNES #50) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука