Јаков. Написано Март 31, 2013 Пријави Подели Написано Март 31, 2013 Silence је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Март 31, 2013 Пријави Подели Написано Март 31, 2013 Svim vernicima koji danas slave Uskrs, puno zdravlja i sreće uz radostan pozdrav: Hristos voskrse! Va istinu voskrse! Aristotel and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Март 31, 2013 Пријави Подели Написано Март 31, 2013 Срећан Ускрс, браћи римокатолицима! Manolis and Aristotel је реаговао/ла на ово 2 Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Март 31, 2013 Пријави Подели Написано Март 31, 2013 Нашим драгим новинарима и другима - Васкрс се НЕ СЛАВИ по јулијанском или грегоријанском календару, већ по начину израчунавања пасхалије. Све православне Цркве Васкрс славе истог дана и датума (без обзира на календар). Дакле, данас се не слави Васкрс по грегоријанском календару, пошто би га онда славили и Грци, Румуни, Бугари итд. Александар Милојков, Александрида, Срђан Ранђеловић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 31, 2013 Пријави Подели Написано Март 31, 2013 Srećan Uskrs Aristotel and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Март 31, 2013 Пријави Подели Написано Март 31, 2013 Srecan Uskrs, Hristos vaskrse! Manolis and Aristotel је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Март 31, 2013 Пријави Подели Написано Март 31, 2013 Čestitam, srećan Uskrs! Aristotel је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Март 31, 2013 Пријави Подели Написано Март 31, 2013 i ja čestitam Vaskrs svim rimokatolicima! Aristotel је реаговао/ла на ово 1 Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miriam R. ميريام Написано Март 31, 2013 Пријави Подели Написано Март 31, 2013 Sretan Uskrs! El Maseeh qam! ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS w, ehrah betkoun el waheedJa sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 31, 2013 Пријави Подели Написано Март 31, 2013 Нашим драгим новинарима и другима - Васкрс се НЕ СЛАВИ по јулијанском или грегоријанском календару, већ по начину израчунавања пасхалије. Све православне Цркве Васкрс славе истог дана и датума (без обзира на календар). Дакле, данас се не слави Васкрс по грегоријанском календару, пошто би га онда славили и Грци, Румуни, Бугари итд. А вала баш појма немају. Синоћ гледам пренос Мисе на РТС-у и слушам како водитељка (као треба да нам она објасни, да буде неки супервизор Мисе, ОМГ!?) лупета, наводећи да, поред РКЦ Ускрс "данас прославља и део Православне Цркве, Грци, Румуни, Бугари...") Везе намају о израчунавању пасхалије, што и није ништа страшно. Страшно је кад не знаш а заседнеш на ТВ и то на јавни сервис (!?) и причаш будалаштине. Miriam R. ميريام, marko_13, feeble and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 31, 2013 Пријави Подели Написано Март 31, 2013 Христос васкрсе! Aristotel је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Март 31, 2013 Пријави Подели Написано Март 31, 2013 Danas mi katolici , protestanti, anglikani i brojne manje hrišćanske crkve Zapada slave Uskrs, najveći praznik hrišćanstva, dan uskrsnuća Isusa Hrista. Slavimo Uskrs i kao da ima važnost datum ili neka druga ljudska mera, jednostavno slavimo Uskrs. Aleluja!!! Hvala svim prvoslavcima na čestitkama. Praznik je nešto posebno i ako Bog da imam napisano šta je to praznik pa ću da postavim i na naš forum. Inače ja sam imao danas goste pravoslavce pa smo spremali i posno. Срђан Шијакињић, Јаков., Aristotel and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Март 31, 2013 Пријави Подели Написано Март 31, 2013 А вала баш појма немају. Синоћ гледам пренос Мисе на РТС-у и слушам како водитељка (као треба да нам она објасни, да буде неки супервизор Мисе, ОМГ!?) лупета, наводећи да, поред РКЦ Ускрс "данас прославља и део Православне Цркве, Грци, Румуни, Бугари...") Везе намају о израчунавању пасхалије, што и није ништа страшно. Страшно је кад не знаш а заседнеш на ТВ и то на јавни сервис (!?) и причаш будалаштине. Комедијаши... Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Март 31, 2013 Пријави Подели Написано Март 31, 2013 Nisu komedijaši, jednostavno jako je slaba edukacija kod pravoslavaca i ne znaju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Април 1, 2013 Пријави Подели Написано Април 1, 2013 Nisu komedijaši, jednostavno jako je slaba edukacija kod pravoslavaca i ne znaju. Не знају много боље ни римокатолици... Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука